Петък, 10 Април 2020

Неделя, 25 Септември 2016 17:28

Ген. Радев: Бежанските центрове трябва да са извън градовете

Нужна е промяна в политиката по отношение на бежанците, тяхното присъствие тук трябва да се ограничи до минимум, а центровете да бъдат изведени извън градовете.

Това е заявил кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП, ген. Румен Радев в залата на общината в Тервел, където се е срещнал с членове на левицата и граждани, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Радев е добавил, че са нужни по-мотивирана армия и полиция, особено в сегашната геополитическа обстановка. "Трябва решителна промяна и тя трябва да се случи на тези избори. Алтернативата на управляващите сме ние, няма друга", е заявил още кандидатът за президент. Той е декларирал, че заедно с вицепрезидента ще водят проактивна политикa в областта на сигурността. В Тервел ген. Радев е бил посрещнат в кметството на града от кмета Живко Георгиев. В срещите са участвали и членовете на ИБ на БСП Красимир Янков и Деница Златева, народният представител от левицата Светла Бъчварова.

Управляващите демонстрират неуважение към българския народ с неиздигането на своята кандидатура за президент. Така те го лишават от възможността да види сблъсък на идеи, на личности, което води до разочарование и липса на интерес сред хората от президентските избори, е заявил ген. Румен Радев в Добрич, където се е срещнал с кмета на община Добрич Тошко Петков, с членове и симпатизанти на левицата. По-късно той е разговарял и с жители на града, минавайки по главната улица.


Оставете коментар