Понеделник, 21 Януари 2019
Четвъртък, 29 Септември 2016 10:06

"Ес Ти Би Комюникейшънс“ ще разяснява изборната кампания на електората

Стойността на поръчката е 110 000 лева без ДДС

Централната избирателна комисия класира на първо място в обществената поръчка за разяснителната кампания за вота за президент и референдума фирма "Ес Ти Би Комюникейшънс“ ЕООД, съобщи на сайта си ЦИК. 

Поръчката е с предмет консултантски услуги при създаване и реализиране на интегрирана комуникационна кампания, която да осигури публичност, да информира и повиши познанията и мотивацията на българските граждани за предстоящите президентски избори и референдум.

"Ес Ти Би Комюникейшънс“ ЕООД трябва да осигури комплексно обслужване на публичното представяне на разяснителната кампания за изборите за президент и вицепрезидент на републиката и информационно-разяснителната кампания за националния референдум на 6 ноември 2016 г. на ЦИК, както и да управлява комуникацията през фейсбук и интернет страницата на ЦИК, и да организира и провежда кампанията в интернет медии.

Стойността на поръчката е 110 000 лева без ДДС.

Другите двама участника - „АПРА“ ООД и „КОТА 97“ ООД са класирани съответно на второ и трето място.

Решението на ЦИК подлежи на обжалване пред Върховния административен съд в тридневен срок от получаването му от участниците. 

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 29 Септември 2016 10:06
  Политолози: Борисов се дистанцира от партията си - той е добрият, а партията е лошата

  Борисов стяга редиците заради минималната разлика между ГЕРБ и БСП – коментари на Първан Симеонов и Димитър Димитров

 • Четвъртък, 29 Септември 2016 10:06
  Цветанов разясни какво искал да каже Борисов

  ГЕРБ има потенциал да спечели 7 места за евродепутати, заяви вторият човек в управляващата партия

 • Четвъртък, 29 Септември 2016 10:06
  Борисов стяга редиците на ГЕРБ за изборите и се накара на актива! Цветанов: ГЕРБ е №1 и се стреми само към победи! Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи!

  Управляващата партия провежда Националната предизборна среща в НДК. В нея участват близо 2000 души, народни представители, министри, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства, кметове и общински съветници. Бойко Борисов предупреди първия ешелон на партията: Ако не ви светне червена лампичка, аз ще ви светна синя!

  Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на управляващата партия Цветан Цветанов откри националната предизборна среща на партията в НДК, акцентирайки в словото си повече на местните избори наесен, отколкото на европейските в края на май.

  "Започваме подготовка за европейските избори, но основният акцент е подготовката ни за местните избори. Убеден съм, че европейските избори и победата, която ще постигнем на тях, ще ни дадат тласък за местния вот", каза Цветанов.

  „ГЕРБ е №1 и се стреми само към победи! Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи! За ГЕРБ втори в предизборна надпревара не трябва да чува никого, за ГЕРБ няма второ място. ГЕРБ е единна и силна, защото имаме признат лидер като премиера Бойко Борисов”, заяви убедено Цветанов.

Оставете коментар