Събота, 20 Април 2019
Четвъртък, 29 Септември 2016 10:06

"Ес Ти Би Комюникейшънс“ ще разяснява изборната кампания на електората

Стойността на поръчката е 110 000 лева без ДДС

Централната избирателна комисия класира на първо място в обществената поръчка за разяснителната кампания за вота за президент и референдума фирма "Ес Ти Би Комюникейшънс“ ЕООД, съобщи на сайта си ЦИК. 

Поръчката е с предмет консултантски услуги при създаване и реализиране на интегрирана комуникационна кампания, която да осигури публичност, да информира и повиши познанията и мотивацията на българските граждани за предстоящите президентски избори и референдум.

"Ес Ти Би Комюникейшънс“ ЕООД трябва да осигури комплексно обслужване на публичното представяне на разяснителната кампания за изборите за президент и вицепрезидент на републиката и информационно-разяснителната кампания за националния референдум на 6 ноември 2016 г. на ЦИК, както и да управлява комуникацията през фейсбук и интернет страницата на ЦИК, и да организира и провежда кампанията в интернет медии.

Стойността на поръчката е 110 000 лева без ДДС.

Другите двама участника - „АПРА“ ООД и „КОТА 97“ ООД са класирани съответно на второ и трето място.

Решението на ЦИК подлежи на обжалване пред Върховния административен съд в тридневен срок от получаването му от участниците. 

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 29 Септември 2016 10:06
  Властта ни се прави на утрепана за 58 милиона, а гони до дупка за данъчни задължения обикновения човечец

  Проф. Николай Слатински с кратък коментар в социалната мрежа описва приоритетите и двойния стандарт в управлението

 • Четвъртък, 29 Септември 2016 10:06
  Президентът настоява за гаранции от ЦИК за провеждане на честни избори

  Румен Радев очаква от новия състав на ЦИК гаранции за намаляване на недействителните бюлетини и добра защита на машинното гласуване.

  Свободните, честни и прозрачни избори са едно от най-големите завоевания на демокрацията и с провеждането на всеки вот трябва да отстояваме това. Обществото не трябва да има никакви съмнения за прозрачността и честността на предстоящия вот за представителите на България в Европейския парламент, заяви президентът Румен Радев на срещата си с ръководството на новия състав на Централната избирателна комисия. В срещата участваха новият председател на ЦИК - Стефка Стоева, както и председателят на предишния състав – Ивилина Алексиева, съобщават от прессекретариата на държавния глава.

  Президентът изтъкна факта, че остава ограничено време до изборите за представители на страната ни в Европейския парламент /ЕП/ и подчерта, че приемствеността в дейността на ЦИК е ключов фактор за успешната работа на комисията.

 • Четвъртък, 29 Септември 2016 10:06
  Приеха промените в Изборния кодекс на първо четене

  Данаил Кирилов: Народните представители от политическа партия ГЕРБ изразяваме и потвърждаваме и не се изменяме по никакъв начин, потвърждаваме волята си в този законопроект за възстановяване на преференциалните прагове такива, каквито бяха - за добро или за лошо

Оставете коментар