Четвъртък, 27 Февруари 2020

Четвъртък, 29 Септември 2016 10:06

"Ес Ти Би Комюникейшънс“ ще разяснява изборната кампания на електората

Стойността на поръчката е 110 000 лева без ДДС

Централната избирателна комисия класира на първо място в обществената поръчка за разяснителната кампания за вота за президент и референдума фирма "Ес Ти Би Комюникейшънс“ ЕООД, съобщи на сайта си ЦИК. 

Поръчката е с предмет консултантски услуги при създаване и реализиране на интегрирана комуникационна кампания, която да осигури публичност, да информира и повиши познанията и мотивацията на българските граждани за предстоящите президентски избори и референдум.

"Ес Ти Би Комюникейшънс“ ЕООД трябва да осигури комплексно обслужване на публичното представяне на разяснителната кампания за изборите за президент и вицепрезидент на републиката и информационно-разяснителната кампания за националния референдум на 6 ноември 2016 г. на ЦИК, както и да управлява комуникацията през фейсбук и интернет страницата на ЦИК, и да организира и провежда кампанията в интернет медии.

Стойността на поръчката е 110 000 лева без ДДС.

Другите двама участника - „АПРА“ ООД и „КОТА 97“ ООД са класирани съответно на второ и трето място.

Решението на ЦИК подлежи на обжалване пред Върховния административен съд в тридневен срок от получаването му от участниците. 

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 29 Септември 2016 10:06
  Нинова: Кампанията в БСП е възможност за изработване на програма за управление на страната

  Председателят на БСП Корнелия Нинова се включи в работата на две отчетно-изборни конференции в "Красна поляна" и район "Студентски" като част от продължаващите обиколки в страната. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

 • Четвъртък, 29 Септември 2016 10:06
  За по-честни избори, или пак мижи да те лажем

  Уважаеми читатели, минаха местните избори, зададоха се парламентарните и в разните точки на властта пак се заговори за Изборния кодекс. Според едните изборите били ОК, ама можело да станат още по ОК, а според другите хич не са ОК и трябва много работи да се променят, за да станат ОК. Заговори се, че не само корекции трябват на кодекса, ама да се напише изцяло нов.

 • Четвъртък, 29 Септември 2016 10:06
  Румен Радев: Управляващите избягаха от диалога за честни избори

  Управляващите претендират за диалог между институциите, но на практика избягаха от него и то по един жизненоважен за цялото ни общество въпрос – усъвършенстване на изборното законодателство и на условията, които водят до честни, прозрачни и справедливи избори.

  Това каза държавният глава Румен Радев в рамките на инициираната от него поредна среща на „Дондуков“ 2 за преодоляване на проблемите в изборния процес, съобщава пресцентърът на държавния глава.

  На срещата бяха поканени представители на изпълнителната и законодателната власт и на парламентарно представените политически сили. Отзоваха се представители на парламентарните групи на „БСП за България“ и на ДПС, както и от ръководствата на Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ /ГРАО/ и на Държавна агенция „Електронно управление“. В срещата участва и вицепрезидентът Илияна Йотова.

  „Силно се надявам вчерашното „пожарно“ заседание в Народното събрание да не е стимулирано единствено от мотива да се изпревари срещата при президента и очаквам да доведе до реални резултати“, отбеляза Румен Радев.

Оставете коментар