Вторник, 31 Март 2020

Неделя, 02 Октомври 2016 09:40

Светльо Витков: Живея на същото място, карам същата кола, само гаджето смених

Дори не искам да се кандидатирам за президент, признава музикантът

"Пет години се сблъскам в политиката и вече се замислям дали си заслужава. И дори не искам да се кандидатирам за президент, но това е задължение към избирателите. Не ми занимава с целия този стрес и простотия", не крие кандидатът за президент.

 Той припомня, че след като спечелили през 2011 г, се почнало с приказките:

"Светльо - милионер!" Живея на същото място, карам същата кола, вярно - гаджето го смених", прави рекапитулация на живота си Светльо Витков след 5 години участие в политиката в сутрешния блок на Нова телевизия.

"Не ми пуска - идвам от нищото и ще изчезна в нищото", коментира той евентуалната си загуба и допълва, че отива на следващата битка - парламентарните избори.

"Два процента не стигат, размерът наистина има значение, но няма да съм аз, ако се откажа от битката", казва кандидатът за президент. 

Светослав Витков се кандидатира за президент с Иван Велков за вице от името на инициативен комитет. 

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 02 Октомври 2016 09:40
  За по-честни избори, или пак мижи да те лажем

  Уважаеми читатели, минаха местните избори, зададоха се парламентарните и в разните точки на властта пак се заговори за Изборния кодекс. Според едните изборите били ОК, ама можело да станат още по ОК, а според другите хич не са ОК и трябва много работи да се променят, за да станат ОК. Заговори се, че не само корекции трябват на кодекса, ама да се напише изцяло нов.

 • Неделя, 02 Октомври 2016 09:40
  Румен Радев: Управляващите избягаха от диалога за честни избори

  Управляващите претендират за диалог между институциите, но на практика избягаха от него и то по един жизненоважен за цялото ни общество въпрос – усъвършенстване на изборното законодателство и на условията, които водят до честни, прозрачни и справедливи избори.

  Това каза държавният глава Румен Радев в рамките на инициираната от него поредна среща на „Дондуков“ 2 за преодоляване на проблемите в изборния процес, съобщава пресцентърът на държавния глава.

  На срещата бяха поканени представители на изпълнителната и законодателната власт и на парламентарно представените политически сили. Отзоваха се представители на парламентарните групи на „БСП за България“ и на ДПС, както и от ръководствата на Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ /ГРАО/ и на Държавна агенция „Електронно управление“. В срещата участва и вицепрезидентът Илияна Йотова.

  „Силно се надявам вчерашното „пожарно“ заседание в Народното събрание да не е стимулирано единствено от мотива да се изпревари срещата при президента и очаквам да доведе до реални резултати“, отбеляза Румен Радев.

 • Неделя, 02 Октомври 2016 09:40
  Национализиране на националната лотария - брутално лицемерие година преди изборите

  Очевидно остава една година до следващите редовни парламентарни избори и това изнервя, превъзбужда, стресира политическите сили и ги кара да измислят ходове, които на практика са невъзможни, а отгоре на всичко и лицемерни

Оставете коментар