Събота, 26 Септември 2020

Неделя, 02 Октомври 2016 11:30

Борисов похвали комисията за вота, че опазила тайната за президента

 Съжалявам, че основният ни опонент не намери нито един честен и почтен човек, каза Борисов за  БСП

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов похвали изпълнителната комисия на партията си, че може да пази тайна, след като името на кандидата им не се е чуло до днес.

"Съжалявам, че основният ни опонент не намери нито един честен и почтен човек", каза Борисов, имайки предвид кандидата на БСП ген. Румен Радев.

Борисов подчерта, че кандидатът на ГЕРБ ще е техен човек, човек на ГЕРБ, а не както досега - още в първия час след вота той вече се разграничава от партията, която го е издигнала.

"Путин назначава Медведев", даде пример той. "Що за глупост е това президентът да е алтернатива на управлението", каза Борисов.

 "Какво разбира един кмет или един генерал, свикнал да изпълнява заповеди, от ветото върху законите", попита реторично той, в което може би имаше намек, че Фандъкова няма да е кандидатът им и че това е в сферата на компетентност на Цачева.

"ГЕРБ не залага на популизма и няма да работи с компромати, но опонентите ни ще направят точно това", каза в речта си на форума за обявяването на кандидат-президентската двойка на партията съпредседателят на ГЕРБ и шеф на предизборния щаб Цветан Цветанов.

Решението на изпълнителната комисия не е забавено, то беше взето в подходящия момент, обясни Цветанов и допълни, че двойката им е екип от двама доказали се човека, били част от партия ГЕРБ.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар