Събота, 21 Април 2018
Петък, 07 Октомври 2016 14:07

Лидерът на БДЦ д-р Красимира Ковачка : Вот на недоверие по време на избори е популизъм

БДЦ е последователен в своите действия и е за сигурността и стабилността в държавата, допълни тя

БДЦ няма да подкрепи вота на недоверие срещу кабинета „Борисов“ 2. Това стана ясно от думите на председателят на парламентарната група на коалицията Красимира Ковачка.

„Искането за вот на недоверие по време на провеждане на избори е спекулацияи е абсолютен популизъм“ заяви Ковачка и посочи, че БДЦ е последователен в своите действия и е за сигурността и стабилността в държавата.

Припомняме, че досега обсъждания за вот на недоверие е имало между БСП и ДПС.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 07 Октомври 2016 14:07
  Марешки не подкрепил вота на недоверие, за да не кажат, че е с БСП и ДПС

  „Аз съм за Истанбулската конвенция. В нашата парламентарна група имаме повече жени, отколкото мъже. Това е прецедент може би в цял свят. Депутатите ни гласуват по съвест“. Това заяви пред БНТ1 лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.

  „Против гласува само едно момче, което ми е приятел от детските години. Но аз не видях нищо притеснително в конвенцията. Притеснително е, че заместникът на Красимир Каракачанов във ВМРО - Ангел Джамбазки, гласува „за“, а в същото време вицепремиерът е върл противник“, коментира зам.-председателят на парламента.

  Марешки отново заяви, че е най-олемият противник на корупцията сред депутатите. Той не подкрепил вота на недоверие, защото се страхувал да не го свържат с БСП и ДПС. Лидерът на „Воля“ се застрахова и допълни, че и с неговите гласове вотът отново нямало да мине. Варненският бизнесмен съзря, че социалистите и ГЕРБ имат една и съща цел – да се дърпат едни други към дъното. По думите му, всички в парламента са крали, а само той не е посягал на народното богатство.

 • Петък, 07 Октомври 2016 14:07
  Жельо Бойчев пред BIG5: Само хора със специални дарби могат да се ориентират в позициите на ГЕРБ, протестите, които ще свалят кабинета, няма да са на БСП, а на хората

  Ескалацията в много сектори вече е нетърпима. Няма как това да не предизвика напрежение сред народа. Премиерът се скри от депутатите, което е в разрез с демократичните ценности, които го задължават да говори с народа си, а не да се крие. От ГЕРБ няма за какво да се сърдят на Румен Радев. Той им описа картинката в държавата. Който не му вярва, да се разходи в из страната, заяви пред BIG5 депутатът от БСП Жельо Бойчев.

 • Петък, 07 Октомври 2016 14:07
  Корнелия Нинова: Мая Манолова да не се меси в политиката на БСП, тя заема надпартийна длъжност

  Бойко Борисов пращал да каже, дали е пратил есемес на депутатите си, с които ги задължава да гласуват "за" Истанбулската конвенция. Вярвам на ДАНС за предупреждението, че ни чака финансова криза, защото там работят професионалисти. ГЕРБ да спре да си измива ръцете с БСП пред ЕС за безсилието на министрите си, призова лидерът на БСП.

Оставете коментар