Петък, 20 Септември 2019
Неделя, 19 Май 2019 16:22

Мили мои, максимална концентрация, готвят ни Костинброд!

Премиерът Борисов с предизборни указания към партията си и с разсъждения за разделението на властите

При комунистите няма справедливост, а съдиите им са като на Народния съд.

Видяха, че духът в ГЕРБ се вдигна, изядохме шамарите, направихме си промените, извлякохме си поуките, но партията се вдигна. Това ги плаши!

Може ли да има справедливост при комунистите?!" Те щели да създават справедливост! Защото ние сме демократи, затова не я създадохме ние. Тяхната справедливост са затвори, смърт без присъди, или със съдии като в Народния съд! 

Като отиде магистратът сам на тази среща в президентството какво прави? За какво си говори? Има ясно разписани правила: съдиите си избират съдиите, прокурорите - прокурорите. Промените стават в парламента. И не се меси нито кметът на София, нито премиерът, нито президентът.

Помолете се на хората да ни извинят за слабостите. Извлекли сме си поуки. Много добри неща правим, но това веднага се приема за даденост. Навремето не е имало нито паркове, нито фонтани, нито метро… сега, когато работят, пак са недоволни. Всеки ден трябва да се доказваме.

Имаме още много енергия да си изкараме мандата, местните избори. Но помолете се на хората да се върнат в неделя и да гласуват – нека да направят тозижест към нас.

Още вечерта на изборите на 26 май ще започнат преговорите между основните политически европейски сили. На 28 май се събираме в Брюксел вече да се взимат решения. И когато партията е победила, имам силата да отида да предлагам моя кандидат. А ако загубим, не е същото.

Така че тези избори са важни за нас, за Манфред Вебер, за Европа.

Така че, мили мои, максимална концентрация.

Помните при предишни избори лъжата. Това се готвят да направят пак примерно четвъртък или петък ни готвят нов Костинбрад, за да не можем да реагираме.

Така че искам да сме максимално концентрирани тогава.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар