Сряда, 22 Януари 2020
Вторник, 04 Юни 2019 11:25

Бойко Борисов посрещна Силвестър Сталоун в Министерски съвет

"Рамбо" не харесва, че тук през зимата е много студено, но пък го впечатлява бързината на интернета

 

Министър-председателят Бойко Борисов прие в Министерски съвет Силвестър Сталоу, който снима продължението на „Рамбо“ у нас.

Срещата им започна с топла дружеска прегръдка. "Радвам се да те видя много. Мисля, че минаха 10-11години от предишната ни среща, още бях кмет, а ти все си си Рамбо", каза свойски Борисов и попита дали на Сталоун му харесва как България се променя.

„Да. Разбира се. Аз се занимавам с филми,но вече се вижда, че индустрията е много по-добре. Невероятни строители - нещо, което в Америка отнема два месеца, тук го правят за два месеца“, даде своята оценка американският актьор за българското строителство.

Премиерът Борисов бе първият, който видя трейлъра на последния филм на Сталоун. Актьорът обясни, че сценарият е такъв, че се предполага, че действието се развива в Аризона в Америка и в Мексико, но всичко е снимано в България. "Рамбо" похвали бързината на интернета в България, но отбеляза, че единствено не му харесва, че през зумата у нас е много студено, на което премиерът отговори, че имаме зимни курорти като Банско и Пампорово и страната ни е домакин на Европейската купа по ски.

ВИДЕО

Резултат с изображение за Бойко Борисов прие в Министерски съвет Силвестър Сталоун

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар