Петък, 23 Август 2019
Вторник, 04 Юни 2019 11:25

Бойко Борисов посрещна Силвестър Сталоун в Министерски съвет

"Рамбо" не харесва, че тук през зимата е много студено, но пък го впечатлява бързината на интернета

 

Министър-председателят Бойко Борисов прие в Министерски съвет Силвестър Сталоу, който снима продължението на „Рамбо“ у нас.

Срещата им започна с топла дружеска прегръдка. "Радвам се да те видя много. Мисля, че минаха 10-11години от предишната ни среща, още бях кмет, а ти все си си Рамбо", каза свойски Борисов и попита дали на Сталоун му харесва как България се променя.

„Да. Разбира се. Аз се занимавам с филми,но вече се вижда, че индустрията е много по-добре. Невероятни строители - нещо, което в Америка отнема два месеца, тук го правят за два месеца“, даде своята оценка американският актьор за българското строителство.

Премиерът Борисов бе първият, който видя трейлъра на последния филм на Сталоун. Актьорът обясни, че сценарият е такъв, че се предполага, че действието се развива в Аризона в Америка и в Мексико, но всичко е снимано в България. "Рамбо" похвали бързината на интернета в България, но отбеляза, че единствено не му харесва, че през зумата у нас е много студено, на което премиерът отговори, че имаме зимни курорти като Банско и Пампорово и страната ни е домакин на Европейската купа по ски.

ВИДЕО

Резултат с изображение за Бойко Борисов прие в Министерски съвет Силвестър Сталоун

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 04 Юни 2019 11:25
  Борисов: Вече сме високотехнологична икономика, искаме ресор „Киберсигурност” в ЕК!

  „Измишльотина” е, че България иска да получи ресор „Земеделие” в новата Европейска комисия, като нашата страна всъщност ще се бори да има еврокомисар в сферата на високите технологии и куберсигурността.

 • Вторник, 04 Юни 2019 11:25
  Борисов инспектира стадиона на "Арда"-Кърджали

  На входа на стадиона го чакаха група привърженици на отбора, които го посрещнаха с аплодисменти (ВИДЕО)

 • Вторник, 04 Юни 2019 11:25
  БСП: Трябва да е ясно кой носи политическата отговорност за изгорялата магистрала „Струма“. В България магистрали няма, има само части от магистрали

  Днес трябваше да стартира тол системата, но това не се случи.

  Трябва да е ясно кой носи политическата отговорност за изгорялата магистрала „Струма“. Това каза заместник-председателят на ПГ на „БСП за България“ Георги Свиленски по време на пресконференция.

  „Темата, по която ще си поговорим в горещината на летния сезон, разбира се, е транспортът, който касае всеки един български гражданин и случващото се в държавата. Днес, на 16 август, трябваше да стартира в България работата на прословутата тол система. Днес трябваше всеки един преминаващ през България камион да заплаща за преминато разстояние. Вследствие на тези средства държавният бюджет, държавата, АПИ трябваше да събира пари, с които да ремонтира българските пътища. Какво констатираме на 16 август, вместо да имаме пътища, по които да могат да пътуват българските граждани, имаме участъци от магистрали. Цяла магистрала, работеща в България няма, имаме една магистрала към Българското Черноморие - „Тракия“, която вече поредна година е с ограничения за 90 км в час за движение“, заяви още Свиленски.

  По думите му другата магистрала е „Струма“, която е изгоряла. „За пожара на магистрала „Струма“ четири дни вие медиите и ние политиците ни занимават с прехвърляне на отговорности“, отчете Свиленски. По думите му всички институции ги обединява едно единствено име и един единствен човек - премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Оставете коментар