Понеделник, 20 Януари 2020
Петък, 20 Септември 2019 15:51

Румен Радев отиде днес на работа с велосипед

Президентът Румен Радев е заснет днес, карайки колело в парк в София.

На снимката се вижда, че той спазва обозначените места за каране на велосипеди и се движи по разграфената велоалея.

Прави впечатление също, че на снимката Радев е сам и не е придружаван от обичайните му охранители на НСО.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Снимката бързо събра реакции и коментари в социалните мрежи. Тя беше споделена и от неговата съпруга Десислава Радева.

източник: topnovini.bg

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 20 Септември 2019 15:51
  Румен Радев: Управляващите избягаха от диалога за честни избори

  Управляващите претендират за диалог между институциите, но на практика избягаха от него и то по един жизненоважен за цялото ни общество въпрос – усъвършенстване на изборното законодателство и на условията, които водят до честни, прозрачни и справедливи избори.

  Това каза държавният глава Румен Радев в рамките на инициираната от него поредна среща на „Дондуков“ 2 за преодоляване на проблемите в изборния процес, съобщава пресцентърът на държавния глава.

  На срещата бяха поканени представители на изпълнителната и законодателната власт и на парламентарно представените политически сили. Отзоваха се представители на парламентарните групи на „БСП за България“ и на ДПС, както и от ръководствата на Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ /ГРАО/ и на Държавна агенция „Електронно управление“. В срещата участва и вицепрезидентът Илияна Йотова.

  „Силно се надявам вчерашното „пожарно“ заседание в Народното събрание да не е стимулирано единствено от мотива да се изпревари срещата при президента и очаквам да доведе до реални резултати“, отбеляза Румен Радев.

 • Петък, 20 Септември 2019 15:51
  Президентът: "Договорки" за измененията в Конституцията правя единствено с българските граждани!

  При дебата за промени в Конституцията може да изучаваме чуждия опит и модели, но решенията трябва да вземаме сами. За тези изменения правя „договорки“ единствено с българските граждани чрез обществените и съсловни организации и чрез институциите в България. Това заяви президентът Румен Радев в началото на разговора с представители на Висшия адвокатски съвет.

 • Петък, 20 Септември 2019 15:51
  Президентът Радев: Да удържаш властта и да управляваш държавата ефективно са две различни неща

  Пожарите се гасят с оставки, раздаване на пари и отлагане, но такива похвати изчерпват своята ефективност и не решават проблемите, заяви държавният глава в Белово

Оставете коментар