Понеделник, 17 Февруари 2020

Понеделник, 10 Февруари 2020 09:34

До 5 години затвор грозят актьора Явор Бахаров

„Законът предвижда наказание лишаване от свобода от 1 до 5 години, както и глоба от 500 до 1500 лв. за Явор Бахаров”. Това заяви в ефира на Нова телевизия прокурор Ружена Елцинова. Актьорът прекара 24 часа в ареста в Банско, след като беше заловен да кара пиян и дрогиран.

„В събота по обяд Бахаров е хванат на една от оживените улици в курорта. Концентрацията на алкохол в кръвта е установена с дрегер. Кръвното изследване ще излезе до няколко дни. По показание на полицаите той е карал на отворени прозорци, а от колата се е чувала силна музика. Движил се е неадекватно и е бил сам в автомобила. Не е спрял веднага и се наложило полицията да кара след него.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

До момента няма доказателства да е застрашил живота на пешеходеците. След повдигане на обвинението не е дал обяснения. Представил е документи, с които е показал добри характеристични данни. По-късно е освободен от ареста срещу гаранция от 5000 лв.”, каза още Ружена Елцинова. Адвокатите на актьора отказаха коментар.

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 10 Февруари 2020 09:34
  Повдигнаха още две обвинения срещу Васил Божков

  Повдигнаха още две обвинения срещу Васил Божков. Данните бяха изнесени по време на брифинг на прокуратурата и МВР.

  Стана ясно, че има още две нови обвинения срещу Васил Божков - за търговия с влияние и задържане и отчуждаване на културни ценности, съобщава БНТ.

  Така общо обвиненията срещу бизнесмена стават 11. От Държавното обвинение заявиха, че очакват документите да бъдат обработени до края на следващата седмица и след това да заминат за ОАЕ.

 • Понеделник, 10 Февруари 2020 09:34
  Маскиран мъж обра банка посред бял ден в София

  Обир на банка бе извършен днес посред бял ден в София. Около 10 часа в СДВР е получен сигнал за грабеж в банков офис на бул. "Мадрид"

 • Понеделник, 10 Февруари 2020 09:34
  МВР показа ексклузивни кадри от спецакцията срещу подкупните митничари от Калотина

  В хода на процесуално-следствените действия от домовете на задържаните са иззети наркотични вещества, митнически пломби и парични средства

Оставете коментар