Петък, 03 Април 2020

Сряда, 26 Февруари 2020 14:05

Секси синоптик вече радва дамите с прогнозата за времето по БНТ (СНИМКИ)

Владимир Ковачев направи дебют в Националната телевизия и определено не остави безразлична нито една от дамите пред телевизорите

След като БНТ тръгна по стъпките на частните медии и заложи на изкусителната синоптичка Ева Кикерезова от днес в телевизията има ново попълнение, което да радва и дамската част от зрителската аудитория.

Владимир Ковачев направи дебют в прогнозата за времето на Националната телевизия и определено не остави безразлична нито една от дамите пред телевизорите.

Талантливото и чаровно попълнение на БНТ Владимир Ковачев е завършил НАТФИЗ и наистина се вписва добре в новата концепция на телевизията, която има нужда от точно такива свежи лица.

 

Актьорската кариера със сигурност ще помогне на Владимир Ковачев и като водещ на прогнозата за времето. Самият той е играл в редица постановки и още, докато следва, е сочен за един от талантите на НАТФИЗ.

Така БНТ определено ще удари останалите телевизии, където може и да има ослепителни синоптички, но пък липсват мъже с чар и сексапил, които да ти приковат вниманието, докато съобщават за бури, ветрове или пък за слънчево време.

източник: Блиц

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 26 Февруари 2020 14:05
  Време да се замислим дали да не закрием БНТ

  Любомир Кольовски: Чешмеджиева толкова ли не можа да излезе от коловоза на баналния коронавирус, след като има още десетки и стотици важни въпроси, теми и безобразия?

 • Сряда, 26 Февруари 2020 14:05
  БНТ спря речта на Румен Радев от Шипка

  Обществената телевизия се включи за кратко с обяснение, че времето е лошо

 • Сряда, 26 Февруари 2020 14:05
  БНТ и БНР – дефицитното безобразие

  Петър Волгин: Шефовете на националните медии знаят, че и 100 милиона дефицит да натрупат, никой няма да из потърси сметка. Затова е крайно време поне един от шефовете, натрупали тези дефицити, да бъде осъден

Оставете коментар