Вторник, 14 Юли 2020

Четвъртък, 23 Април 2020 16:20

Делян Пеевски дари защитни облекла и очила на лабораторията в Плевен

Даренията на депутата вече надхвърлят 4 милиона лева само за България и над 120 000 лв. за Северна Македония

 

Народният представител от ДПС Делян Пеевски дари защитни облекла и очила от най-висок клас на лабораторията към Университетската болница в Плевен.

Дарението беше предоставено на директора на болницата д-р Цветан Луканов от зам.-председателя на ПГ на ДПС Халил Летифов, депутата от движението Велислава Кръстева, която е народен представител от избирателния район на Плевен и кмета на община Белица Радослав Ревански, който е координатор на дарителската кампания на Делян Пеевски, съобщава Пирин инфо.

“Изключително навреме и на място е дарението. Ще ни помогне много в този труден момент за цялата област Плевен. Преди около месец получихме и финансова помощ от г-н Пеевски, за което му благодаря от свое и от името на всички медицински лица”, благодари д-р Луканов.

”Всичко правим заради хората. Г-н Пеевски ни изпрати днес с посланието, че трябва да се вземат най-адекватните мерки и да се подсигурят с необходимите средства медицинските лица в тази трудна обстановка”, заяви и Радослав Ревански.

Даренията на депутата вече надхвърлят 4 милиона лева само за България. Преди ден Делян Пеевски дари и над 120 000 лв. за Северна Македония, уточнява Пирин инфо.

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 23 Април 2020 16:20
  Станишев, или моделът „Кой” в БСП

  Днес има крещяща нужда от реална алтернатива на мутренско-олигархичното управление. И точно в този момент част от водещите социалисти генерират вътрешни скандали и оспорват лидерството на Нинова

 • Четвъртък, 23 Април 2020 16:20
  Да помогнем на Ина Попова!

  Актрисата Мая Бежанска призова за помощ на колежката си Ина Попова: нужни още 4000 евро за смяна на тазобедрените й стави

 • Четвъртък, 23 Април 2020 16:20
  Ахмед Доган и Делян Пеевски се отказаха от охраната на НСО

  „Решението е изцяло тяхно, показали са, че са национално отговорни политици“, каза Кючюк на плажа край Росенец

Оставете коментар