Петък, 03 Юли 2020

Четвъртък, 28 Май 2020 11:04

Емануил Йорданов: Вероятно наркотрафикантът от „Студентски град“ е с протекции на високо ниво

Информацията за залавянето му е подадена може би от конкурентите му, смята бившият вътрешен министър

 

Кокаин за милиони беше заловен в „Студентски град“ в София. 367 килограма наркотик е съхранявал и пренасял 31-годишният мъж, който беше задържан. По-голямата част от дрогата беше намерена в трикрилния гардероб в дома му.

За да действат тези наркотрафиканти по толкова нагъл начин, очевидно имат протекция на много високо ниво, каза бившият вътрешен министър Емануел Йорданов в студиото на bTV.

Според него задържаният в „Студентски град“ е на много ниско стъпало в организацията и едва ли ще се стигне до много високи нива във веригата.

Да се крие дрога в този квартал бившият вътрешен министър определи като глупаво, защото е известно, че там са концентрирани много млади хора и има наркоразпространение, което води до повишено внимание на полицията към този ареал.

Вероятно в залавянето на наркотрафиканта и дрогата участие има и конкуренцията, която е пуснала информация за депото, предположи бившият вътрешен министър пред bTV.

Със сигурност заловената дрога е предназначена за износ, защото кокаинът е много скъп наркотик, а в нашата страна населението намалява и не е толкова платежоспособно, смята Йорданов.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар