Вторник, 29 Септември 2020

Четвъртък, 09 Юли 2020 19:20

Жалки, жалки национални телевизии и медии – докато президентът говори, мишоците си бъркат в носа

Ето какво излъчиха трите национални медии, докато държавният глава говореше пред хиляди на площада:

 

Емил Илиев Кошлуков, който седеше през 90-та година начело на демократичните протести, 30-години по-късно трябва да изпитва дълбок срам от това, в което се е превърнал. Кошлуков е интелигентен и емоционален човек и най-вероятно осъзнава мишето си поведение, което демонстрира, откакто е начело на Българската национална телевизия. Истината е, че човекът просто е страхлив.

За шефовете и собствениците на bTV и NOVA няма какво да говорим. Първите гонят грантове и кинти, а вторите са собственост на най-добрия приятел на Бойко Борисов – Кирил Домусчиев. Тъжно е за младите журналисти, които градят кариера в момента в тези медии. Тъжно е, защото шефовете им няма да ги научат на журналистика, характер, мъжество и истина, а само как да бъдат конюнктурни мишки.

Защото, вижте какво излъчваха трите национални медии, докато държавният глава Румен Радев говореше пред хиляди на площада:

„По БНТ1 – теглене на тиража на тотото;

По bTV – турски сериал „Опасни улици“;

По Нова телевизия – „Семейни войни“.“

Ето пък какво написа ПР-експертът Диана Дамянова по повод отразяването на протеста от вестник „24 часа“:

„Както пише „парцалът“ “24 часа”, десетина души пред президентството…

Със съчувствие към многобройните си приятели там, но те са талантливи и имат избор – в или извън парцала “24 часа”!

От другите свински медии очаквам само свинщини, но за “24 часа” ми е много, много мъчно.“

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 09 Юли 2020 19:20
  Румен Радев: Ще внеса моите предложения за промени в Конституцията след избори

  Никога не съм снемал подкрепата си от г-жа Нинова, заяви президентът.

  Моите критики са към тези, които ни управляват неефективно. Не се меся в делата на никоя партия, но и не допускам някой да се меси в моите дела. България е вече в криза - политическа, здравна, икономическа, но най-голяма е управленската. Управлението ежедневно ни тласка към безпътицата. Това заяви президентът Румен Радев след посещението си в БАН днес.

  Според държавния глава България пропада и става негативен герои в световното медийно пространство, губи легитимност във вече всички международни институции. На това трябва да се сложи край. Край с честни предсрочни избори, заяви президентът и подчерта, че е необходим дебат за нов обществен договор.

 • Четвъртък, 09 Юли 2020 19:20
  Корнелия Нинова: Метафората на Методиев за Правец и Боровец бе много добра

  За 4 години показахме с промените в партията какво бихме направили в държавата. Първо - край на задкулисието. Когато даваш възможност на всички да решават, ти казваш - така трябва да стане в държавата

 • Четвъртък, 09 Юли 2020 19:20
  Президентът Румен Радев наложи вето върху част от разпоредбите от Закона за изменение и допълнение на Изборния кодекс. Създават се предпоставки за съмнение в честността на изборите

  Налагам вето върху част от разпоредбите от Закона за изменение и допълнение на Изборния кодекс. Това каза в обръщение към народа президентът Румен Радев.

  „Уважаеми сънародници, трите месеца на многохилядни национални протести с искане за оставка на правителството и главния прокурор са свидетелство за дълбока криза на демокрацията. Сондажите регистрират рухналото обществено доверие в управляващите. Знаете, че изборите са фундаментът на всяка демокрация и от тяхната честност и прозрачност зависи как ще продължаваме напред. Отказът на властта да чуе гласът на гражданското удължава агонията. В тази ситуация кабинетът не управлява, а търси избягването на политическата и правна отговорност за многобройните скандали, белязали последните години“, посочидържавният глава.

Оставете коментар