Понеделник, 28 Септември 2020

Петък, 04 Септември 2020 16:33

Димитър Байрактаров: Караянчева ли нареди на полицаите да бият граждани?!

Съгласно чл.8, ал.1, т. 14 на ПОДНС именно Караянчева контролира вътрешната и външната охрана на Народното събрание

 

Цвета Караянчева ли нареди на полицаите да бият журналисти и протестиращи граждани пред Народното събрание? Питам защото много малко хора знаят, че съгласно чл.8, ал.1, т. 14 именно Караянчева контролира вътрешната и външната охрана на Народното събрание, която е поставена под нейно разпореждане.

Този въпрос задава на своята фейсбук страница журналистът Димитър Байрактаров. В 43-тото Народно събрание той беше депутат от НФСБ, но напусна групата "по морални съображения". Ето какво още обяснява днес Байрактаров:

"Изхождайки от този текст в ПОДНС, би следвало, че Караянчева е тази, която разпорежда на полицаите как и по какъв начин да охраняват Народното събрание и дали да използват сила, сълзотворен газ, водни оръдия и т.н.

Пиша тези редове, тъй като нито един журналист не е посмял да зададе тези въпроси на Караянчева, а аз имам забрана лично от нея да бъда допускан в сградата на Народното събрание.

Имам да я питам и за смъртта на едно 25-годишно момче, чиято охрана е трябвало да контролира отново Караянчева!"

Няма налично описание.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 04 Септември 2020 16:33
  Карбовски за Караянчева: Вие сте идиот! Самозабравил се човек с диагноза

  След като станете от стола, бъдете любезна да върнете служебния Мерцедес - него го плати Иван, мой приятел, казва журналистът

 • Петък, 04 Септември 2020 16:33
  Караянчева с нова глупост! Христо Иванов протестирал там където имало интернет!

  Заместникът на лидера на "Да, България" Христо Иванов Ивайло Мирчев публикува ново скандално видео с участието на шефката на Народното събрание Цвета Караянчева от партийна сбирка на ГЕРБ в последните седмици. От видеото става ясно, че депутатка номер 1 смята акциите на Иванов за "показни", защото той ходел само там, където имало интернет, за да излъчва наживо във фейсбук политическата си активност. 

 • Петък, 04 Септември 2020 16:33
  Ден 80! Въпреки дъжда, хората зоват: Вървете си, лоши сте!

  Ден 80 на антиправителствените протести! Въпреки дъжда, хората вече са на триъгълника на властта и скандират ”Оставка”. На него стана ясно, че шефът на МВР Христо Терзийски е написал до ЕК, че протестиращите са напръскали журналистите с лютив спрей, което възмути за пореден път хората. Какво се случи на площада хронологично:

  21, 21 часа: Всички изслушаха химна на Рупублика България и се разотидоха.

  21, 10 часа:

  Професор Велислав Минеков алармира, че отново се наблюдава активно придвижване на полицейски сили към София.  Адвокат Николай  Хаджигенов  пък коментира избора на Евгени Иванов за член на ВСС от прокурорите.  Оратор коментира изказванията на Цвета Караянчева от днес.

Оставете коментар