Петък, 22 Юни 2018
Сряда, 10 Май 2017 11:26

Емил Кошлуков: С цялото ми уважение, тази алея на славата за кого е?

"Ако е за българи, те пишат и говорят на български, няма нужда от латиница", пише политикът

С цялото ми уважение:

Тази алея на славата за кого е? Ако е за българи, те пишат и говорят на български, няма нужда от латиница. Нито от рекламния лозунг на тази марка уиски, Бъди известен, тези хора специално са доста известни, повечето дори и по света, не само тук. А и да сложиш на самата звезда марката си - не говори добре за компанията, особено ако иска да направи нещо уж за обществото, за общото добро. С две думи - на тази звезда има повече надписи за уиски, че и картинка даже, отколкото за Валя Балканска. Кое му е славното на това? Пак добре, че не са добавили и някаква промоция, да речем „Снимай пет звезди от алеята, сподели ги с приятели и вземи бутилка от нашето уиски на половин цена!"

Между другото, не знам защо прословутия ПР е преведен така на български, връзки с обществеността. Отношения са това, не връзки. Двустранни. И не са задължително търговски.

Щото утре ще дойдат корейците от Киа, ще направят една алея с йероглифи и ще напишат Силата да те изненадам, да видиш тогава как ще се пулим изненадано с Валя Балканска.

Текст: Емил Кошлуков, фейсбук

Оставете коментар