Понеделник, 19 Март 2018
Вторник, 01 Август 2017 09:17

Еврокомисарят Мария Габриел подготвя въвеждането на невиждана цензура!

Габриел готви ареста на 16 000 блогъри и фейсбуклии за "език на омразата"

Над 16 000 човека ще бъдат обект на терор заради изказване на свободното си мнение, съобщава сайта gudelnews.com. Еврокомисарят по цифровизацията посочи, че скорошно проучване на Европол е засякло в онлайн пространството 16 хиляди съдържания с подбуди към тероризъм и насилие.

Това е заявила Мария Габриел в НДК.

Какво обаче означава на практика всичко това?

Бързо изравняване на Европейското законодателство с нашето и ГДБОП ще им бъдат развързани ръцете да правят масови арести и да се погазва свободата на словото. Това ще бъде едно прочистване на всеки, който е неудобен, на всеки, който критикува, на всеки, който е неудобен.

Какво става в Германия, че всеки в цяла Европа може да бъде арестуван само по едно изискване на полицай при съмнение за нарушение, всеки може да посочи име на човек на хиляди километри и веднага арести и изпращане на за разпит или сверка, а това дава на службите огромен фронт за манипулации.

Всеки може да бъде издирван и арестуван с европейска директива за един коментар дори във фейсбук.

Като мерки в Германия и Австрия се прилагат и други ограничения като запор на банкови сметки и контрол над всеки обвинен в реч на омразата с лимит до 30 евро на ден. Така всеки обвинен няма как да обслужва домакинството си, няма как да пътува в тази Европа, в която предвижването на стоки и хора е свободно.

Как като Ви запорират парите, как да си купите билет за самолет, как да си платите хотел с 30 евро на ден?

Как да платите на адвокат дори в случай на нужда?

Мерките, който последват след това развързване на ръцете на службите водят до терор и репресия над всеки един, който е опозиция, всеки един, който казва, че не е съгласен с това, което вижда и знае.

Зад тези мерки за контрол седи едно желание за контрол на онлайн пространството и социалните мрежи.

gudelnews.com

Оставете коментар