Събота, 23 Юни 2018
Четвъртък, 05 Октомври 2017 19:41

Няма да се изненадам ако много скоро Цветанов извади някъкъв мега позорен компромат за самия себе си. Просто ей така, от злоба.

"Ако си Мумията, голата баба Станка, нема как да те уплаши, обаче ако си журналист, ужас", пише Васил Петев

Както се казва, добре дошли в сезона на компроматите. Фърчааатт-т-т-т-т, като 7.62-ки в Лас Вегас.
Дори съседката от 5-я етаж се оживи и пусна полуголи снимки на баба Станка от 8-я. На тях се вижда как баба Станка пере черги на Искъра, а датата е от '53 година. Черно - бели, но ясно си личи лявата гърда на Станка. На баба Станка.
Сега.
Ако си Мумията, голата баба Станка, нема как да те уплаши! Това е ясно. Обаче ако си журналист и на среща ти говори Мумията, а на входа те чака фотос с голата баба Станка, тогава вече почваш да се замисляш.
Първо - тая в аптеката, майка й долна, пак ми обърка хапчетата. И второ, що се подпуха така яко, тея бе?! Явно има някаква нова далавера!
Щото иначе няма логика, нито смисъл, да си вадиш най-силното оръжие - Мумията. И то след като наскоро си загубил в президентска битка, другото си най-силно оръжие, бабата с плетката зад прозореца на Хичкок. Па да й дадеш и досиетата на Мумията! Майкооо, че тя ще й разкаже мамицата на Историята бе! Накрая и Нефертити ще изскочи с картонче от Второ Главно.
Накратко, много рискова игра! Рискова, а на моменти и тъпа. Което обаче е нормално, въпреки факта, че Валери Симеонов все още не се е обадил. Тъпа е, щото е тъпо да твърдиш, че братът на Томислав Дончев не е работяга, а бандит. Явно просто не знаеш за какво говориш. Което и пак ще повторя, е нормално, ако Мумията или голата баба Станка са ти насреща. Обаче ако е само Антон Тодоров, няма страшно - нужен ти е просто един пожарогасител и билет за автобуса до Перник. Там другите герой от "Живите мъртви", вече го чакат на автогарата. Със суши. За да има дъх на риба, като го продадат за органи, на диви руснаци от крайбрежието на Каспийско море.
Въобще компроматната ситуация върви към канибализъм.
Няма да се изненадам ако много скоро Цветанов извади някъкъв мега позорен компромат за самия себе си. Просто ей така, от злоба. И толерантност към политическите опоненти. Беновска пък ще почне да се замерва сама с ябълки, което пък породи завишеното търсене на този плод, и до драстичен скок в акциите на Слатинската борса и личния бюджет на сина на Масларова. Абе, ще стане мазало!
Да не говорим, че докато вие четете това, аз вече жъна първите реални резултати от тази "битка". Махам голите снимки на Делян Добрев от прозореца на входа.
Явно, баба Станка се е почувствала сама...А после като заваляха едни компромати, валя, четири години, единайсет месеца и два дни.

Васил Петев, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар