Събота, 22 Септември 2018
Петък, 06 Октомври 2017 16:07

"Днешният случай с Антон Тодоров и заплахата му към Виктор Николаев е медиен, политически и обществен урок за всички"

"Утре и Тодоров ще се извини, но не защото се разкайва, а защото само той си е научил политическия урок...", пише ПР на Корнелия Нинова Бояна Бозаджиева

Днешният случай с Антон Тодоров и заплахата му към Виктор Николаев е медиен, политически и обществен урок за всички.

Урок за ГЕРБ, че когато надъхваш някой да създава скандали, за да прикриеш друг, то той ти носи нов, отново на твоята глава.

Урок за Нова телевизия, че когато Цвета Караянчева ти поставя нечувано условие за участие, то това е само началото.

Урок за онези медии, които услужливо му дават терен за изява, за да може да направят "фурор" и "сензация" - ще дойде денят, в който този не само ще ви "страхува”, но и ще ви кадрува.

Урок за обществото ни, който не беше научен, когато членът на СЕМ Бетина Жотева заплаши журналист и просто й се размина с едно нейно "извинение". То утре и Тодоров ще се извини, но не защото се разкайва, а защото само той си е научил политическия урок...

Текст: Бояна Бозаджиева, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 06 Октомври 2017 16:07
  Бояна Бозаджиева: Ако младите европейски гости ги водим на танци с полуголи мацки, то на възрастните европейци директно “консумация” ли им предлагаме?

  Вижте как коментира пиарката на Корнелия Нинова Бояна Бозаджиева нелепата среща на евромладежите в НДК, на която организаторите ги "шашнаха" с полуголи танцьорки и безплатен алкохол.   

  По принцип не е нормално да си зам.-министър и да оправдаваш гаф с нелепа интрига. Разбира се, всичко си идва на мястото, когато се казваш Георг ГЕРБ Георгиев. Та “Гошо обратното на острото” обясни гафа с Европейския младежки форум с някакви напъни на президента на форума да си спечели гласове за следващ мандат, а пък се оказа, че въпросният хич не се бори за поста, защото няма право повече да го заема. Всичко щеше да е забавно, ако Георг беше врачка в треторазрядна кабелна телевизия, но жестоката действителност е, че от него зависи външната ни политика...

  P.S. Ако младите европейски гости ги водим на танци с полуголи мацки, то възрастните европейски гости директно “консумация” ли им предлагаме?

  Бояна Бозаджиева, Фейсбук

 • Петък, 06 Октомври 2017 16:07
  Бояна Бозаджиева: Доживяхме от ГЕРБ да милеят за Станишев

  Пиарът на Корнелия Нинова - Бояна Бозаджиева коментира пресконференцията на ГЕРБ по повод Истанбулската конвенция и разминаването между ПЕС и БСП. На нея участваха министрите Цецка Цачева и Екатерина Захариева, както и председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. Трите посъветваха социалистите да послушат лидера на ПЕС Сергей Станишев, а не председателя на БСП Корнелия Нинова. Захариева дори започна да дава съвети на левицата и да поучава със "здрав разум" опозицията.  

  "Тормозят се за това как БСП ще се обяснява в Европа. Е, драги, ами както вие обяснихте за коалицията ви с националистите. Явно става, та и ние ще пробваме. Доживяхме да сте обезпокоени за Станишев и да милеете за “избирането на който и да е българин в Европа”. “Повярвах” им. Все пак помним как “помогнаха” на Ирина Бокова... Беше запомнящо се. Прецедент в световната история на ООН. Ама к’ви таланти сте...", написа във Фейсбука си Бозаджиева.

  "В конвенцията има спорни текстове, които разделят обществото. Какъв е проблемът да приложим текстовете, които са безспорни и да избегнем по този начин спорните? Ама вие май държите повече на вторите? Сега се сетих - ако патриотите не подкрепят ГЕРБ, ще развалят ли коалицията? А ще се обясняват ли в Европа за различната позиция на техните партньори? Едва ли... Гледах Маргарита Попова. Достойна жена. Имаше един период. Беше правосъден министър на ГЕРБ и техен вицепрезидент. С нейната позиция “против” какво правим? И накрая съвет към ГЕРБ - не ползвайте формата на протест да защитите позиции, защото “протестите показват робско мислене”! Това е поздрав от вашия “президент” Плевнелиев!", се казва още в съобщението на Бояна Бозаджиева. 

  По-рано днес Кристиан Вигенин уточни, че ПЕС не е Коминтерн, а БСП има право на собствена позиция. Той допълни, че социалистите не са в командирска партия и заради това, за разлика от ГЕРБ, могат да имат своя позиция. 

Оставете коментар