Събота, 21 Април 2018
Понеделник, 19 Март 2018 22:48

Телевизията на Волен възкръсна след рандевуто на Сидеров в Русия, "Алфа" отново се излъчва ефирно на мястото на ФЕН ФОЛК ТВ

Медията на Волен Сидеров Алфа ТВ отново се появи в цифровата телевизия на София. Атакистът показа на Валери Симеонов, че и той може да се състезава със своя телевизия. Мистериозно завръщането на канала съвпадна с галантните слова, които лидерът на ПГ на Обединените патриоти не спря да сипе по адрес на Владимир Путин и вече два дни поучава страната ни как трябва да се учи от Русия. Припомняме, че атакистите се включиха в цифровизацията още в самото начало, но след краха на предишното правителство на Бойко Борисов Алфа ТВ остана само онлайн медия и кабеларка поради липса на средства.

След като атакаистите признаха, че нямат пари да поддържат канала и да си плащат на столичната цифровизация, ден след като Владимир Путин спечели президентските избори в Русия под осторожния поглед на наблюдателите от "Атака", Алфа ТВ се завърна в ефира с пълна сила в лицето на бившата депутатка Магдалена Ташева инейното коментарно предаване. Тя буквално озари спрения канал на столичната цифровизация ФЕН ТВ, от който се лееха фолклорни ритми.  

В началото на цифровите канали Алфа ТВ беше в списъка, но след като ТВ 7 и News7 фалираха, медията на "Атака" също се изгуби от ефира, както и програмите на БНР - "Хоризонт" и "Христо Ботев". На мястото на един от каналите на държавното радио се появи Канал 3. Куриозно е, че докато се излъчва предаването на бившата депутатка Ташева има червена точка +18. Телевизията, чиито офиси са на пл. "Славейков", беше изпаднала в немилост. Очевидно обаче Сидеров е решил да не губи състезанието с бившия си кум Валери Симеонов и иска да му покаже, че също е способен да ръководи телевизия. Медията на НФСБ - СКАТ, все още се подвизава само като национална кабелна телевизия. Няма да бъде изненада, ако вицепремиерът Валери Симеонов се включи в надпреварата в ефира срещу Алфа ТВ в най-скоро време.  

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар