Вторник, 24 Април 2018
Сряда, 28 Март 2018 09:12

Румен Петков стана рекламно лице на календар с ново летоброене, водещи се шегуват, че прилича на Юлий Цезар

Румен Петков от АБВ не спира да залива телевизионните студия с нов календар, който е изработен от младежите във формацията. При всяко свое гостуване бившият министър на МВР подарява на водещите настолния патриотичен календар. За разлика от традиционните обаче началото на годината не започва от първи януари, а от 3-ти март.

На страницата на всеки месец пък са отбелязани важни за страната ни исторически събития и дати, свързани с великите българи. Поредният подарък, който направи Петков, беше в студиото на Нова ТВ. Водещата на сутрешния блок "Здравей, България" Аделина Радева обаче не се сдържа на преиграването от страна на АБВ и директно подхвърли на Румен Петков, че смяната на календара е присъща на римските владетели, визирайки очевидно Юлий Цезар.

Шегата не смути по никакъв начин дясната ръка на Георги Първанов, който демонстративно постави на видно място рекламния материал на АБВ на бюрото. От началото на март Румен Петков ни в клин, ни в ръкав разнася по всички телевизионни студиа гордостта на "азбукарите" и я афишира като нещо изключително, за което никой досега не се е досетил.

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 28 Март 2018 09:12
  Румен Петков: Цветан Цветанов е бил служител в ДС, Евтим Костадинов сега трябва да бърше пода

  „Цветан Цветанов се държи като не добре реализиран служител на Седмо управление на Държавна сигурност, където всъщност той е работел. В Седмо са трите ключови системи за контрол на държавата. Едната е СТРЕЧ, другата е СКРЕП, третата е ИСКРА. СТРЕЧ е за контрол на чужденците, СКРЕП е за контрол на българите". Това заяви пред Нова ТВ бившият вътрешен министър Румен Петков. 

  "Тази система за контрол на българите включва поставяне на офицер от ДС със задачата да контролира българите. На Цецо му е поставена задачата да контролира Румен Радев и той, мине не мине, и се изцепи нещо", каза още Петков. Той допълни, че шефът на Комисията по досиетата Евтим Костадинов "ще трябва да бърше пода". "Цецо толкова може, сиромахът, от него не трябва да се очаква кой знае какво. Толкова може сиромаха Цецо“, каза още Петков. Водещата Аделина Радева се обърка по време на интервюто и попита Румен Петков подобни показни арести, които той бил кръщавал с гръмки имена, могат ли да респектират престъпниците. Бившият вътрешен министър контрира, че не е измислил нито едно име на акция, а това се е случвало при Цветан Цветанов.

 • Сряда, 28 Март 2018 09:12
  Кирил Добрев: Областната структура на АБВ иска да се върне в БСП

  Областната структура на АБВ в Благоевград, заедно с по-голяма част от нейните членове, изявиха желание да бъдат отново част от БСП. Винаги съм смятал, че обединението трябва да става от долу нагоре. На много наши членове и симпатизанти им е омръзнало да са свидетели на коалиции на национално ниво между БСП и БСП, различни само в абревиатурите. Когато хората по места се разбират и искат да работят заедно, трябва да си политически безумец, за да им пречиш. Днес в Благоевград направихме една малка стъпка, която може да се окаже огромен скок в обединението на Лявото в България.

  Кирил Добрев, Фейсбук

 • Сряда, 28 Март 2018 09:12
  Людмил Стойков пред BIG5: Не стоя зад хранилището за радиоактивни материали, не се срещам с Борисов и Нинова, нямам нищо общо с хотел „Родина“

  Соченият за един от основните спонсори на Георги Първанов Людмил Стойков отрече пред BIG5, че стои зад сделката с новото хранилище за радиоактивни отпадъци в Козлодуй. През смях се кълне, че не се среща едновременно с лидерите на ГЕРБ и на БСП, и отрича да има нещо общо с хотел „Родина“. Вече не се занимавал с политика и не иска да коментира приятелството си с Първанов.

Оставете коментар