Понеделник, 24 Септември 2018
Четвъртък, 05 Април 2018 12:43

Николай Бареков: Да ни е честита новата депутатка в българския храм на демокрацията!

"Да ни е честита новата депутатка в българския храм на демокрацията. В случая от партията на МаГарешки. Гласувахте за евтин бензин и илачи - получихте и това в добавка. Нов щрих към пълната и безусловна деградация на политическия елит. На депутатката пожелавам да се развива интелектуално като слуша мъдрите съвети на бащата на българския модерен парламентаризъм Цицерон или просто казано чичко Цв. Цв. от родната милиция. Ако е по-старателна, може да вземе и един урок по география от леля Цвета - шефка на кочината". Така евродепутатът Николай Бареков коментира новия депутат в парламента елена Аксиева от "Воля", която влезе на мястото на Нина Миткова. Досегашният народен представител се оттегля по лични причини, обявиха от парламентарната група на Веселин Марешки.    

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 05 Април 2018 12:43
  Бареков за Хекимян: Навремето вместо да учи занаята, той задяваше операторите в нюзрума

  Публикуваме думите на евродепутата без редакторска намеса:

  "Антоне бре, Хекимяне, мила моя наследницо, не е Цвета Караянчева първият “мъж” у държавата ни. Техничарка, кърджалийка, ама....Радев е, бре. Президентиот.

  Навремето, вместо да крадеш занаята, ти задяваше операторите в нюзрума на БТВ.

  Правило едно за “водещия” - преди да ти поднесе Ани Тодорова сценария, вземи, че прочети Конституцията. Тънка книжка, проста работа, ама написана от сравнително по-умни хора от мен и от теб, моме."

  Николай Бареков, фейсбук

 • Четвъртък, 05 Април 2018 12:43
  Бареков: Докога ще мълчи рекордьорът по обществени поръчки “Трейс”?!

  От трите версии на прокуратурата за катастрофата край Своге, които разкри Цацаров, най-достоверна ми се струва третата. Некачествен ремонт на пътя и престъпна немарливост на чиновниците от АПИ. Две години РПУ на МВР Своге е предупреждавало чиновниците за лошия и некачествен асфалт, положен след ремонта.

  Накрая катаджиите са намалили допустимата скорост в участъка до 40 км. Ако чиновникът от АПИ си беше свършил работата след един убит и шест ранени за последната година на този участък, вчера нямаше да има 20 убити. Чиновникът и корупцията УБИВАТ. Докога ще мълчи фирмата строител Трейс? Рекордьорът по обществените поръчки на властта.

  Николай Берков, фейсбук

 • Четвъртък, 05 Април 2018 12:43
  За да разберем размера на гражданската трагедия със ЗД "Олимпик"

  Ако автобусът на Юнион Ивкони, блъснат от Рено-то на 14 април тази година на магистрала Тракия с шест убити и 22-ма ранени, е бил застрахован с ГО във фалиралото дружество? Ако билетчетата на жертвите, които са и застраховка, са застраховани в Олимпик?

  Кой е виновен, че КФН е проспало два месеца от фалита на дружеството в Кипър през месец май? Дали роднините на убитите жертви, сред тях и деца, и самите ранени жерти биха получили своите полагащи се по ЗАКОН справедливи обезщетения? Медиите, но не баджаците, проверете ред по ред всеки един от застрахованите 200 000 транспортни средства на български граждани и фирми в Олимпик!

  Николай Бареков, фейсбук

Оставете коментар