Четвъртък, 26 Април 2018
Сряда, 11 Април 2018 15:30

Евгений Бакърджиев готви нов бизнес в хотела си? (Снимки)

Бившият вицепремиер в кабинета на Иван Костов - Евгений Бакърджиев, събра свои приятели в хотел "Хемус", където е и съсобственик. Тримата седнаха в бара на една от емблематичните столични сгради, вероятно за да обсъдят свои общи бизнес планове. 

Не е изключено обаче да става дума за нов политически проект. Както BIG5 писа, Бакърджиев е спряган за човек в бъдещата формация на шоумена Слави Трифонов, който все още с екипа си решава дали ще прави партия през май, или движение.

Бъки Бомбата, както стана извествен с историческото събаряне на Мавзолея, нито отрече, нито потвърди информацията пред наш репортер. Бакърджиев пази в тайна намеренията си да се завърне в политиката. Засега бившата дясна ръка на Иван Костов си прави работни срещи в хотел "Хемус", но рано или късно ще стане ясно, дали ще се опита да се превърне в спасител на бял кон, или обсъжда бизнес проекти.

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 11 Април 2018 15:30
  Симеонов нарече Флорида "селски щат", но като "гражданин от Долни Чифлик" продължава да нарушава закона с незаконния си хотел в Златоград!

  Емблемата на "съюза на глухите" продължава да се държи естествено, като селски тарикат, и в редките моменти в които не говори глупости, безогледно нарушава закона

 • Сряда, 11 Април 2018 15:30
  Евгений Бакърджиев пред BIG5: Мавзолеят е тема, която не заслужава коментар!

  Бившият вицепремиер бяга като дявол от тамян от мавзолея, който събори с Танталови мъки по времето на Костовото правителство.

 • Сряда, 11 Април 2018 15:30
  Властта на тайна среща, крие се от медиите

  Скандалът около сделката с ЧЕЗ и последвалата оставка на Теменужка Петкова провали среща на строителния министър Николай Нанков в Търговище. Вчера той трябваше да се види с областния управител Митко Стайков. Той беше поканил предварително и Теменужка Петкова. След като обаче тя заяви, че подава оставка, на събитието са присъствали само зам.-министри, съобщиха за BIG5 колеги от града. Единственият министър, който се е отзовал, е бил образователният Красимир Вълчев. 

  Граждани и журналисти са озадачени, че предварително областният управител ги е предупредил, че срещата ще е без присъствието на медии. Журналисти предполагат, че е ставало въпрос за информация около строежа на автомагистрала "Хемус", която по проект ще минава край града. Около строежа на участъка между село Буховци и Белокопитово се пази пълна тишина, а местните власти избягват да говорят по темата. "По всякакъв начин темата се отклонява и никой не казва нищо за проекта", коментират в града. 

  Отсечката от 16 км от автомагистрала „Хемус“ - участъкът между пътните възли „Белокопитово“ и „Буховци“, ще се строи от консорциум ДЗЗД „Хемус 16320“. В него влизат дружествата „Инфра Експерт“ ЕООД, „Пътинженерингстрой-Т“ ЕАД, „Автомагистрали - Черно Море“ АД и „Трансконсулт-22" ООД. Проектът ще се реализира със средства от републиканския бюджет по програма „Ново строителство“ на Агенция „Пътна инфраструктура“. Предложената цена от дружеството е близо 144 млн. лв. с ДДС, или около 9 млн. лв. на километър. Обектът ще се изпълнява на инженеринг, което означава, че строителят първо ще направи проектиране на трасето, а изграждането ще започне през 2018 г. Срокът за изпълнение на обществената поръчка за отсечката от „Хемус“, участък от км 310+940 до км 327+260“, е 910 дни. От тях 180 дни са за проектиране, а 730 дни за изграждане на обекта.

Оставете коментар