Събота, 26 Май 2018
Събота, 28 Април 2018 07:15

Борисов си тръгна с танк от Търговище. Подари го на Дончев, но вицепремиерът му го върна, защото бил командирски

Бойко Борисов, Томислав Дончев и Красимир Каракачанов спретнаха шоу в стил "Тодор Живков в завод за полупроводници". Тримата разгледаха танковете във военния завод в Търговище. Почукаха върху тях, разпитаха за характеристиките като видни военни експерти, порадваха им се и дори си тръгнаха с макет на Т-55.

Бойко Борисов инспектира лично танковете във военния завод "ТЕРЕМ - Хан Крум" в Търговище. Той беше придружен от вицепремиерите си Томислав Дончев и Красимир Каракачанов. Докато военният министър логично има място по време на визитата, в града си задават въпроса какво търси Томислав Дончев. Въпреки това, бившият кмет на Габрово показа "познания" и заедно с премиера "вещо" задаваха въпроси за новото въоръжение. На изпроводяк Бойко Борисов получи подарък - макет на танк Т-55. Министър-председателят го подари на Томислав Дончев, който бил ценител и колекционер. Вицепремиерът обаче му го върна и констатира, че това бил командирски танк, който подхождал на Борисов. Директорът на завода, в стила на соца от времето на Тодор Живков побърза да се подмаже на "вождовете" и обеща следващия път, когато дойдат, да има не един, а два макета на танкове! В най-голямата група на Търговище във Фейсбук тръгнаха майтапи, че с право са подарили танк на властта, за да може да си тръгне спокойно от града заради лошите пътища. Други пък попитаха, дали премиерът е посетил пожарната, която от години е в окаяно състояние и недостигат пари за ремонти. Трети пък се радват, че общината е измила улиците.

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 28 Април 2018 07:15
  Шеф Ангелов коментира матурите. Чакаме да каже за председателството в ЕС, за сделката на Гинка с ЧЕЗ и за срещата на Борисов в Русия

  Телевизиите, в опита си да са интересни, понякога преиграват с темите. Тази сутрин в Нова ТВ продължиха да ни занимават с шеф Виктор Ангелов и с "Hell's Kitchen". Очевидно готвачът е толкова компетентен по матурите, за да ги коментира. Очакваме готвача в "Панорама" и "Лице в лице", за да ни разкаже за политическа обстановка. Бившият образователен министър Даниел Вълчев пък се застрахова пред камерите, че отдавна не се е готвил за изпит по български език и литература, след като седна да попълва теста. 

 • Събота, 28 Април 2018 07:15
  Папата обеща да посети България и Румъния догодина

  Папа Франциск e обещал до догодина да посети България, Румъния или друга балканска държава, съобщи премерът след аудиенцията си при Папа Франциск , предаде "Фокус".

 • Събота, 28 Април 2018 07:15
  Руски журналисти: България променя курса си на Изток

  България променя своя курс по отношение на енергийните проекти, но и не само. Това пише в свой материал в.”Независимая Газета” след визитата в Москва на президента Румен Радев и в навечерието на посещението отново там на премиера Бойко Борисов.

Оставете коментар