Сряда, 20 Февруари 2019
Вторник, 01 Май 2018 17:51

Само в BIG5: Семейство Радеви направи празничен шопинг в любим спортен магазин, президентът си пазарува тениски и маратонки за лятото

Румен Радев няма нищо против да се снима с клиентите, докато пазарува Румен Радев няма нищо против да се снима с клиентите, докато пазарува Румен Радев няма нищо против да се снима с клиентите, докато пазарува

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава се отдадоха на празничен шопинг. Държавният глава заряза служебните си задължения, хвърли костюма и заведе половинката си в известен спортен магазин в столичния квартал "Витоша". Информацията потвърдиха продавачи и управителят пред BIG5. Държавният глава си е купил маратонки и тениски за лятото. 

Служителите дори се похвалиха, че освен Радев, и други известни политици са им клиенти. Държавният глава не е бил особено заинтересован този път от стоките и е бил повече на разходка, за да смени атмосферата и да "избяга" от резиденция "Бояна", отколкото да си търси нещо конкретно. Свидетели разказаха пред репортер на BIG5, че е оглеждал маратонки и тениски.

За разлика от други политици, интересен е фактът, че семейство Радеви не си падат по скъпарските спортни стоки, а влиза в магазин, в който има маратонки за 20 лв. и тениски по 5 лв. Миналата година на 1-и юли държавният глава отново беше забелязан в същия магазин. Тогава развълнуван татко снима сина си до Румен Радев и пусна снимката в мрежата. Държавният глава разглеждаше с любопитство палатки и лодки, но така и не си купи нищо, а отново със съпругата си напазаруваха дрехи. Днес президентът отново беше с дънки и спортна риза, разказаха въодушевените продавачи.

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 01 Май 2018 17:51
  ГЕРБ с яростна така срещу президента заради съдебно дело срещу Цеков и Кичашки (допълнена)

  Кичашки: Фалшивите новини вече достигнаха и до парламентарната трибуна; Цеков: Ние съдим КЗЛД, никой не съди нас

 • Вторник, 01 Май 2018 17:51
  Управляващото мнозинство отхвърли президентското вето върху Закона за личните данни

  Срещу Закона се обявиха Асоциацията на европейските журналисти в България (АЕЖ) и Съюзът на българските журналисти (СБЖ).

  Парламентът отхвърли ветото на президента върху Закона за личните данни. "За“ повторното приемане на промените в закона гласуваха 127 депутати, 1 беше "против“, а четирима се въздържаха. Народните представители от „БСП за България“ не участваха в дебата и не присъстваха в пленарна зала.

  Припомняме, че президентът Румен Радев атакува разпоредбите, които предизвикаха опасения, че журналисти могат да бъдат подлагани на натиск, ако не докажат, че са използвали неправомерно личните данни в свои разследвания. С ветото си държавният глава възрази срещу установените 26 критерии при обработването на лични данни за журналистически цели и за целите на академичното, художественото или литературното изразяване. Формулираните 10 критерии, по които журналист, научен работник и писател следва да преценява и да доказва, че е използвал правомерно лични данни, се създава ненужна свръхрегулация, счита президентът.

 • Вторник, 01 Май 2018 17:51
  Президентът: Портретите на Левски висят в много кабинети като икони в запусната черква

  В остра политическа критика към управляващите превърна словото си пред паметника на Васил Левски в София президентът Румен Радев. 146-тата годишнина от гибелта на Апостола на свободата той обвърза с конкретни съвременни сюжети като изборните правила и външната политика на България.

Оставете коментар