Четвъртък, 20 Септември 2018
Вторник, 01 Май 2018 17:51

Само в BIG5: Семейство Радеви направи празничен шопинг в любим спортен магазин, президентът си пазарува тениски и маратонки за лятото

Румен Радев няма нищо против да се снима с клиентите, докато пазарува Румен Радев няма нищо против да се снима с клиентите, докато пазарува Румен Радев няма нищо против да се снима с клиентите, докато пазарува

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава се отдадоха на празничен шопинг. Държавният глава заряза служебните си задължения, хвърли костюма и заведе половинката си в известен спортен магазин в столичния квартал "Витоша". Информацията потвърдиха продавачи и управителят пред BIG5. Държавният глава си е купил маратонки и тениски за лятото. 

Служителите дори се похвалиха, че освен Радев, и други известни политици са им клиенти. Държавният глава не е бил особено заинтересован този път от стоките и е бил повече на разходка, за да смени атмосферата и да "избяга" от резиденция "Бояна", отколкото да си търси нещо конкретно. Свидетели разказаха пред репортер на BIG5, че е оглеждал маратонки и тениски.

За разлика от други политици, интересен е фактът, че семейство Радеви не си падат по скъпарските спортни стоки, а влиза в магазин, в който има маратонки за 20 лв. и тениски по 5 лв. Миналата година на 1-и юли държавният глава отново беше забелязан в същия магазин. Тогава развълнуван татко снима сина си до Румен Радев и пусна снимката в мрежата. Държавният глава разглеждаше с любопитство палатки и лодки, но така и не си купи нищо, а отново със съпругата си напазаруваха дрехи. Днес президентът отново беше с дънки и спортна риза, разказаха въодушевените продавачи.

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 01 Май 2018 17:51
  Румен Радев даде зелена светлина на правителството, "разжалва" Младен Маринов

  Президентът Румен Радев е подписал указа за освобождаване на Младен Маринов от поста Главен секретар на МВР, съобщиха от президентската институция за БТВ.

 • Вторник, 01 Май 2018 17:51
  Главният секретар на Румен Радев: Любо Ганев е висок, но е малък човек, не може да превъзхожда с нищо президента!

  "Премиерът се оглежда и казва: "Виж каква хубава зала. Президентът хареса ли я." (Румен Радев присъства на мача на откриването при 3:0 срещу Финландия). Ганев отвръща: "Не знам, не му дадохме думата да каже. Няма смисъл да коментираме премиера Борисов, а Ганев..... "човек" без чест и достойнство. Той не дал думата на президента! А кой си ти бе аланкоолу? С какво превъзхождаш президента та да му даваш думата - с пост, с интелект, с достойнство? С какво? И това е вицепрезидент на федерация. Ганев може и да е бил голям волейболист, но в същото време си остава "малък" човек, дребна душица! Срам!". 

  Това написа във фейсбука си главният секретар на президента Румен Радев - Димитър Стоянов. Иво Христов, който е началник на кабинета на "Дондуков 2" коментира в социалната мрежа случая със скандала, който се получи около Световното първенство по волейбол. "Нали знаете, че в театъра царя го играят придворните? Епизод от лето 29-то на българската "демокрация": "Премиерът се оглежда и казва: "Виж каква хубава зала. Президентът хареса ли я." (Румен Радев присъства на мача на откриването при 3:0 срещу Финландия). Ганев отвръща: "Не знам, не му дадохме думата да каже." "P.S. Двуметровият Ганев някога беше нападател, но изглежда истинското му призвание е плонжа. Когато иде реч за достойнство, размерът няма значение".

 • Вторник, 01 Май 2018 17:51
  Премиерът и президентът прехвърлиха битката във волейболната зала

  Състезателите ни заприличаха на плажен атракцион, с който се снимат туристите

Оставете коментар