Неделя, 20 Януари 2019
Петък, 04 Май 2018 13:01

Бойко Борисов даде много на света. Слава Богу, на нас почти нищо.

Аз не знам, тъй като това е работа за големи умове, като Люба Кулезич и Антон Тодоров, но считам, че восъчната фигура на Бойко Борисов е с напълно точни размери. Същите, като размерите на посланията с които ни затрупва Правец - 2. (Цеко Минев трябва да помисли и за втори лифт до Банкя, но това е друга тема, защото все пак за туризма отговаря лицето Симеонов, а тоя е пълен истерик и току виж дошъл в къщи да ме ошамари, че ми е прекалено тихо в Слънчев бряг).

Но, друго искам да кажа.

При всички положения, Борисов е един истински европеец (и няма как да не го е яд за Истанбулската конвенция), тъй като именно той за пръв в човешката история бе толкова щедър и далновиден в мисълта си, че подари на глобализма и в частност на ЕС, натурални продукти с неопределен пол и вид, като Искра Фидосова и Росен Плевнелиев.

Нещо повече.

Той пръв дари на европейската политика мъжкари, като Цвета Караянчева, Кристалина Георгиева, Лиляна Павлова и няколко поколения брутални журналистки. И като ви казвам "брутални", нямам предвид госпожа Беновска. Аз нея я харесвам.
Именно Борисов даде на Европа наследството на странджанската политическа лирика г-н Валери Симеонов, известен по границата с Турция, като "шефчето с оградата". И именно Борисов напълно безвъзмездно отдаде на отдел "Добре дошли на Третата планета" на Интерпол, лицето Цветан Цветанов, известен още в "Младост", като Цецо Възмездието.

Не трябва да ги забравяме тези неща. Щото и без това ни е ниско самочувствието.

Защото трябва да се помни, че именно премиерът хвърли в културен шок международната политическа общност, след като предложи две българки за поста генерален секретар на ООН. След това пък, Поптодорова гепи кремче от летището.

Абе искам просто да кажа 2 неща:
- восъчната фигура на Борисов си е с напълно точни размери
и
- Бойко Борисов действително даде много на света, а Слава Богу, на нас почти нищо.

Васил Петев

Бележка от автора: Горното четиво е просто за пролетна разтуха, така че сериозно моля разпозналите се лица да не се хвърлят да ме съдят като луди, щото имам пари само за лятото, а не и за 200 безпредметни и лесно доказуеми съдебни дела. Поздрави, не съм фалшив, просто съм искрен. Голяма работа! Да не ви пука! Вижте, как на нас, въпреки вас, не ни пука.

Оставете коментар