Събота, 18 Август 2018
Неделя, 06 Май 2018 11:45

Волен стана музикант на "яката дупара", гаврят се с Guns N`Roses (Видео)

Нов дует изгря на родната сцена. Волен Сидеров тръгна да свири по сватби с "яката дупара" Гери Никол. Вижте как двамата се подиграват с Guns N`Roses! Аксел Роуз би получил инфаркт, ако изгледа бездарните имитатори. 

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров смени депутатската скамейка с барабаните. Отдавна патриотът се хвали, че ходи на уроци и репетира. Сидеров се вживя в ролята на барабанист на певицата Гери Никол в столичния ресторант "Къщата с часовника". Авторката на "яката дупара" наду главата на софиянци на 5-и май на сватбата на Инес. Волен пък спука тъпанчетата на народа, който, слава богу, около празниците отива в Атон, в Румъния и в Турция. Двамата изпяха песента на Guns N`Roses Sweet child o'mine. На видеото атакистът повече прилича с чупките си на барабанист в народен сватбен оркестър, отколкото на рокаджия. Очакваме новия хит на Гери Никол и на Сидеров. Възможно е да грабне дори родните грами на БГ радио. Не е изключено и да видим певицата в редиците на партията и дори в парламента. 

Вижте видео от изпълнението 

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 06 Май 2018 11:45
  Дъждовно лято за Гери-Никол - нито концерт на Бузлуджа, нито празник на Варна

  Гери-Никол е една от певиците, които буквално могат да пишат лятото дъждовно откъм участия. Певицата трябваше да пее на празника на град Варна вчера. Програмата и зарята обаче бяха отменени от общината заради изчезналите деца на вълнолома. 

  Припомняме, че изпълнителката на "Яката дупара" пое ангажимент да забавлява младежите на БСП на Бузлуджа. В последния момент обаче отказа да пее за социалистите и трябваше да плаща компенсации. Причината беше прословутият празник на Варна. Никол и баща ѝ обяснили пред партията, че от общината са им казали да избира между участието на Бузлуджа и празника на морската столица. В крайна сметка певицата остана известна с участието си пред Айфеловата кула, където се кълчеше със своя приятелка, а дори световните медии писаха, че заради проявите си пред паметника са я арестували, което тя упорито отричаше. 

 • Неделя, 06 Май 2018 11:45
  Сидеров пита Борисов: Трябва ли ни такова правителство?

  Странно поведение има напоследък председателят на ПГ на ОП Волен Сидеров, който влезе в открита война с малкия си коалицинен партньор Валери Симеонов. В отговор на проверките за шума по заведенията на Черноморието Волен Сидеров предприе проверка на проверките.

  Неочаквано обаче неприязанта на Сидеров към Симеонов започва да се прехвърля върху целия кабинет. За първи път лидерът на "Атака" задава въпроса - защо ни е това правителство?
  „Искам отговор от министър-председателя. Трябва ли такова правителство да продължава да управлява, ако не прави благини, не вдига пенсиите, както сме записали в коалиционното споразумение, а се занимава на кого да му затворим заведението, за да може другият олигарх, някой олигарх, да намаже и да стане по-богат“, заяви в Бургас лидерът на Атака Волен Сидеров.
  „Това правителство да се замисли дали имаме нужда от него, или да си търсим друго правителство“, заяви Сидеров. Обръщаме се към правителството: казвам им много внимателно да помислят върху това да вкарат извънредна точка в МС да разгледат поведението на определени членове на правителството“, каза още той.

  Припомняме, че лидерът на "Атака" Волен Сидеров се появи преди седмица в Министерски съвет, за да участва в заседанието на министрите. Той носеше в себе си писмо, в което настоява да получи цялата информация за това кой и как е разрешил на вицепремиера Валери Симеонов да извършва проверки по Черноморието. Сидеров посочи, че по този начин лидерът на НФСБ пречи на туризма и поиска оставката му.
  Днес Сидеров трябваше да получи от Борисов отговор на въпросите си, но поради заминаването на премиера за Троянския манастир разговорът им бе отложен.

 • Неделя, 06 Май 2018 11:45
  Джамбазки се намеси в морския купон на Сидеров и на Симеонов, праща ги да се охладят и да дишат повече йодни пари

  "Действително имаме колеги, които проверяват салфетките, тоалетната хартия и сапуна в заведенията, докато ние се занимаваме с конфликта с Македония. Време е и се надявам Волен Сидеров и Валери Симеонов да вземат в края на месеца да си починат, да охладят страстите, да седнат и да подишат йодни пари по морето, докато са там. Неведнъж сме давали пример с Кубратовия сноп и че заедно печелим избори. Познавам добрите страни на Волен Сидеров и на Валери Симеонов, както и техните недостатъци. Всеки ги има, както вероятно се виждат и моите, но тези противоречия трябва да престанат. Във ВМРО коментираме взаимоотношенията с Македония, но не сме говорили с останалите си партньори от коалицията по този въпрос".

  Това заяви пред Канал 3 евродепутатът Ангел Джамбазки и дори се пошегува със Сидеров и Симеонов, като ги прати в отпуска. Според него те са доказали на собствениците по морето, че най-нракя има представители на властта, но вече е време да спрат с контраакциите си и да се концентрират върху по-важните теми, които засягат държавата и правителството. 

Оставете коментар