Неделя, 20 Януари 2019
Неделя, 06 Май 2018 13:39

Честит имен ден на Гинка и на ЧЕЗ! Бизнесменката е тъжна, празнува без Теменужка, никой не смее да я поздрави заради СРС-та

Днес бизнес дамата Гинка Върбакова празнува за първи път имения си ден в много тесен семеен и приятелски кръг. След като лъсна сделката ѝ с ЧЕЗ, тя остана без приятели. До нея е съпругът ѝ Славчо, който неотлъчно се грижи за своята Гинка, фризьорката ѝ, и няколко приятелки от ученическите години.

Днес почти никой не се сеща за Върбакова. Дори близката ѝ Теменужка Петкова няма да присъства на скромния банкет, който е спретнала Гинка. Обидно е, че дори партньорите ѝ от ЧЕЗ не са се обадили, тъй като дори може би не знаят за празника. Припомняме, че фирмата на Върбакова "Инерком" има подписана сделка с ЧЕЗ да купи компанията в България и да продава ток на 40% от хората и на половината бизнес в страната. Все още обаче, въпреки странно дългия срок от 9 месеца, който ѝ дадоха, Гинка не може да събере 1 млрд. за сделката, тъй като банките не ѝ се доверяват. Гинка е тъжна. Остана без приятели, защото се страхуват, че всяко обаждане може да е подслушвано и да се използва като СРС. Народът се стресна от последната ударна акция на МВР, в която 34 полицаи задържаха две жени - кметицата и зам.-кметицата на столичния квартал "Младост". Вече никой не смее да се обажда и се върна към стария трик от соца "не е за по телефона". Най-големият стоцер на подобни мероприятия беше Цветан Цветанов, заради когото днес не може да честитим дори един имен ден спокой на Гинка!  

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 06 Май 2018 13:39
  Елена Йончева: В ход е схемата на правителството за голямото ужилване на българския данъкоплатец

  Лицето, което стои зад Гинка Върбакова, същото ли е, което стои зад "Автомагистрали"?

 • Неделя, 06 Май 2018 13:39
  Елена Йончева: Фирма "Автомагистрали" няма капацитет за строителството. Вярно ли е, че шефът й Стоян Беличев е бил съдружник с Гинка Върбакова?

  Депутати от ПГ на "БСП за България" внесоха в АПИ искане за предоставяне на договора между АПИ и държавното дружество "Автомагистрали" за строителство на АМ „Хемус“.

  "Искаме от "Агенция пътна инфраструктура" да ни бъде предоставен договорът между АПИ и държавната фирма "Автомагистрали" за възлагане на строителството на АМ "Хемус". Искаме и от МРРБ да ни бъдат предоставени рамковите споразумения между държавното дружество "Автомагистрали" и фирмите, които ще строят отсечките от аутобана."

  Това заяви говорителят на ПГ на "БСП за България" Елена Йончева пред медиите след като тя и група народни представители от левицата внесоха искането в АПИ.

  "Още на 10 октомври 2018 г. бившият директор на АПИ Светослав Глосов казва, че до края на 2018 г. ще бъдат обявени обществените поръчки за строителството на АМ "Хемус". Малко след това строителството се възлага на фирми, без конкурс и обществена поръчка", припомни Елена Йончева.

 • Неделя, 06 Май 2018 13:39
  Ивановден е, почита се кумството и побратимството

  На 7 януари Българската православна църква почита паметта на Свети Йоан Кръстител, който кръщава Исус Христос в река Йордан. В народната лексика денят е известен като Ивановден.

Оставете коментар