Неделя, 20 Януари 2019
Понеделник, 07 Май 2018 12:51

Премиерът с нова любимка, смени бившите със специалистка по тока, парното и водата

Премиерът Бойко Борисов сменя любимите си журналистки като носни кърпички. След като преди години Борисов първо си бе харесал журналистките Цвета Кирилова, Миролюба Бенатова и Диляна Гайтанджиева, днес министър-председателят има нови фаворитки.

 

Наскоро той намери нова "любов" в телевизионния ефир. Става дума за журналистката Биляна Гавазова от bTV.

Лидерът на ГЕРБ дори започна да ѝ прави реклами по интервюта в конкурентните телевизии и не спира да напомня колко редовно я гледа.

Пак наскоро Борисов за пореден път заяви в интервю за Нова ТВ, че любимото му предаване е "Чети етикета". Тъй като Гавазова обаче не води цяло и собствено предаване, а само част от сутрешния блок с Антон Хекимян, премиерът "подсети" шефовете на БТВ да отделят специално ТВ време на новата му любимка. Борисов индиректно намекна, че новата му фаворитка не трябва да стои на втори план в сутрешния блок, а трябва да се изявява в по-централен часови пояс.

Всъщност, в своята рубрика в сутрешния блок на bTV Гавазова преди всичко коментира битови проблеми, разследва цените на парното, на тока, на водата, на черешите, а най-често гост ѝ е омбудсманът и новата приятелка на Борисов - Мая Манолова.

Но всичко това далеч не е първата реклама, която Борисов прави на Гавазова. Преди няколко месеца премиерът заяви, че от всичко възможно сутрин, той гледал само своята Биляна. С което пък разказа играта на Георги Георгиев и на рубриката му "На твоя страна" по Нова ТВ, който също се опитва да помага с каквото може на хората.

Припомняме, че сред любимките на министър-председателя е и Цветанка Ризова. С нея дори двамата изиграха трогателна сцена в сериала "Забранена любов". Припомняме, че по време на тържество във филма, тя го разпитваше как е държавата, а премиерът отговаряше - благодаря, много е добре.

Незаменима в сърцето на премиера и до днес остава друга журналистка - фамозната Илиана Беновска. Нека припомним, че г-жа Беновска е най-редовния медиен придружител на Борисов във воаяжите му зад граница. 

След като премиерът каза, че гледа само Гавазова, от БТВ направиха отделна реклама в сутрешния блок.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 07 Май 2018 12:51
  Борисов стяга редиците на ГЕРБ за изборите и се накара на актива! Цветанов: ГЕРБ е №1 и се стреми само към победи! Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи!

  Управляващата партия провежда Националната предизборна среща в НДК. В нея участват близо 2000 души, народни представители, министри, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства, кметове и общински съветници. Бойко Борисов предупреди първия ешелон на партията: Ако не ви светне червена лампичка, аз ще ви светна синя!

  Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на управляващата партия Цветан Цветанов откри националната предизборна среща на партията в НДК, акцентирайки в словото си повече на местните избори наесен, отколкото на европейските в края на май.

  "Започваме подготовка за европейските избори, но основният акцент е подготовката ни за местните избори. Убеден съм, че европейските избори и победата, която ще постигнем на тях, ще ни дадат тласък за местния вот", каза Цветанов.

  „ГЕРБ е №1 и се стреми само към победи! Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи! За ГЕРБ втори в предизборна надпревара не трябва да чува никого, за ГЕРБ няма второ място. ГЕРБ е единна и силна, защото имаме признат лидер като премиера Бойко Борисов”, заяви убедено Цветанов.

 • Понеделник, 07 Май 2018 12:51
  Провал на срещата Помпейо-Борисов в Давос

  На Световния икономически форум няма да присъстват Доналд Тръмп, Тереза Мей и Еманюел Макрон

 • Понеделник, 07 Май 2018 12:51
  Колко ще платим за снимка на Борисов с Тръмп?

  Покана за официално посещение на премиера в САЩ е единствената допълнителна „екстра“ от избора на изтребителя F-16 за българските ВВС. Всички останали показатели са в полза на пренебрегнатия „Грипен“

Оставете коментар