Неделя, 21 Октомври 2018
Събота, 19 Май 2018 13:57

Любовниците на Марешки карат Aуди A8 и живеят в луксозни мезонети, докато шефът им строи 2 луксозни къщи в "Бояна" за семейството си

Вижте как "милионерът-политик" живее по стандартите на истински арабски шейх, заобиколен от десетки ултра скъпи автомобили и цял харем от финансово мотивирани дами

Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки живее, като истински шейх, разкриха осведомени с живота на петролния бос лица пред BIG5.BG. Като един държащ на старите традициите олигарх, Марешки подържа цяло стадо от любовници - всички доживотно финансово мотивирани и обречени, като харем на своя паша. 

Първа сред видните любовници на "фармацевта от Варна" е депутатката от партия "Воля", Боряна Георгиева.

Боряна Георгиева

Наскоро редица медии съобщиха, че Георгива използвала аферата си с Марешки, за да забрави интимните си рани от мъчителната тригодишна връзка с футболната звезда Георги Иванов - Гонзо. Стройната красавица, за която мнозина убедено твърдят, че към момента е "първа любовница" на началника си Марешки, всъщност съвсем доскоро е била интимна с треньора на варненския тим Черно море, издава още столичен седмичник. 

Боряна Георгиева и Веселин Марешки

"Да, тя е една от много любовници на Марешки. Не той обаче е истинската й страст, а Гонзо", казва източник на изданието. Факт, който обаче остава спорен, предвид дългогдишната афера между Веско и Боряна. 

Бившата манекенка, родом от Варна, започнала любовна афера с Георги Иванов през 2013 година. Тайната им любов приключила преди няколко месеца, след като хубавицата най-после разбрала, че никога няма да успее да разведе Гонзо с жена му Мариета, нито поне да му бъде официална интимна дружка, пише Блиц.

Боряна Георгиева

От любовната депресия я измъкнало решението на Марешки да влезе в политиката и да създаде партия "Воля". Боряна била постоянно ангажирана с предизборната кампания и с делата на политическия проект нааптечния бос, че напълно забравила Гонзо. Именно в този период и позабравила футболиста.

Източници на BIG5.BG обаче твърдят, че в един и същ период от време Боряна Георгиева подържала любовни афери и с Гонзо, и с Марешки.

"Боряна може да си е имала афера с Гонзо, макар и да не знам за такава, но тя много отдавна има афера и с Веселин. Боряна Георгиева печели сърцето на Марешки след като забремянва от него", разказва човек от обкръжение на баровецът-политик. 

Според източника ни, Георгива има мега луксозен мезонет във Варна, точно срещу централата на "Експресбанк" в града, подарък от любимия й Веселин Марешки. Пак според него, преди време манекенката направила аборт след лична молба от шефа на партия "Воля". Марешки не желаел да става отново баща, камо ли пък на извънбрачно дете.

"Георгиева работеше в "Мини Маркети Марешки". Преди години Веселин се опита да направи такава верига за евтини храни, но бизнеса не потръгна основно заради Георгиева, която му създаде десетки финансови главоболия. Фирмата имаше купища неуредици и проблеми, защото продаваха цигари и алкохол без лиценз", разказва агентът ни.

Боряна Георгиева

Сега, когато красавицата е депутатка и събира похотливи погледи от мъжкото съсловие от всички парламентарни групи, Гонзо навярно съжалява за начина, по който преустанови интимните си отношения с Боряна. Тя обаче е твърдо отдадена на шефа на "Воля" и макар да е депутат, заявил официално неучастието в търговски дружества, Георгиева все още продължава да се предвижва със служебното си фирмено Ауди А8. 

Нека припомним, че Веселин Марешки се води женен и има 2 деца, момче и по-малко момиче на 21 години. Именно за себе си и своя син, в момента заместник председателят на парламента, гради в столичния квартал "Бояна", две ултра баровски къщи. Вече нямало да живее във Варна, твърдо се пренасял в София. 

Веселин Марешки със семейството си

В морска Варна пък, преди време лидерът на "Воля" купи сградата на пощата, като преобразува един цял етаж в луксозен апартамент за себе си и жена си, а друг етаж за своя законен син.

Марешки, който въпреки дългите си откази на покани да стане масон, през 2015 година все пак се присъедини към Братството, като в момента гордо носи своя масонски пръстен из кулоарите на Народното събрание.

По разкази на негови близки, преди 2 години Марешки преотстъпва на Ордена на масони цял етаж от своята "лична поща", където в специална зала и до днес се провеждат някои от най-важните ритуали на Братята. 

Всъщност за всички е ясно, че Марешки обича показността и лукса. За никого от близките му не е тайна, че той подържа цял харем от любовници. 

За такава минава и Геновева Нецова, дъщеря на депутата от "Воля", Слави Нецов. 

Геновева Нецова

Слави Нецов стана известен, като депутата влязал в настоящия парламент, с най-нисък брой гласове. Нецов бе водач на листата на партия "Воля" на Веселин Марешки в 6 МИР-Враца. Той стана народен представител с общо 2241 действителни бюлетини или едва 2,57% подкрепа от всички гласували в района. Дължи мандата си на последната "стъпка" от преразпределението на гласовете от чужбина - също като цигански кандидат - Бат Сали.

Слави Нецов е на 65 години, учил е в гр. Архангелск, СССР, където се дипломира като специалист по транспортна техника и застраховане, според врачанското издание "Конкурент". Дъщеря му Геновева Нецова също присъстваше в листите на Марешки, но на неизбираема позиция в 17 МИР Пловдив област.

Справка в Търговския регистър показва, че Слави Нецов е съсобственик на "ФАУ" ООД - фирма, която управлява мотел на изхода на гр. Бяла Слатина, автомивка и пункт за технически прегледи.

Слави Нецов

Името на Слави Нецов излезе и при проверката на Комисията по досиетата за кандидат-депутати с принадлежност към бившата Държавна сигурност. Според информацията на КомДос, от 1983 г. той регистриран като съдържател на явочна квартира с псевдоним "Лада" към Областното управление на МВР - Враца. Делото му е унищожено от архива на ДС с протокол от 1990 г.

Това не е първото участие на Нецов в избори - през 2003 г. той се кандидатира за общински съветник в Бяла Слатина от БСП (в коалиция с ПД Социалдемократи, БЗС Ал. Стамболийски и Обединен блок на труда). През 2011 г. отново се явява на местни избори през коалицията "За община Бяла Слатина", в която влизат ЗС "Ал. Стамболийски", Евророма, Земеделски народен съюз, Българска нова демокрация, ВМРО-БНД и Обединена Социалдемокрация.

Първата му политическа победа обаче идва едва през 2017 г. с "Воля".

"Най-евтиният" мандат в 44 Народно събрание се е "превъртял" цели три пъти, докато стигне до Слави Нецов - от БСП към ГЕРБ, от ГЕРБ към ДПС и от ДПС към "Воля". В крайна сметка собственикът на мотела в Бяла Слатина "отнема" депутатското кресло от бившия финансов министър Петър Чобанов, макар че листата на Чобанов има 1600 гласа повече.

Всъщност обаче връзката межу "агента на ДС" и Марешки не лежи в сходните им политическите интереси, а в нещо много по-елементарно. Дъщерята на Нецов, Геновева, е също дългогодишна любовница на "аптечния бос".

Източници на BIG5.BG твърдят, че преди време Геновева се разболява от тежка болест, като цялото й лечение поел за своя сметка именно Веселин Марешки. Според тях, той действително обичал Геновева и не се поколебал да хвърли стотици хиляди евро за лечението й в чужбина. Двамата се запознали докато Геновева е с друг мъж, от когото имала новородено дете. Тя също се вози в служебно Ауди А8 и също живее в луксозен апартамент във Варна. 

Третата спрягана от мнозина за любовница на Марешки е настоящата депутатка от "Воля", Гергана Славова.  

Гергана Стефанова - Славова

Името на Славова нашумя за кратко веднага след изборите за парламент, когато стана ясно, че двама от избраните за депутати от „Воля“ са сред учредителите и на двете партии на Веселин Марешки. От проверка направена от "Труд" тогава стана ясно, че още един от бъдещите народни представители на „Воля“ също е нарушил грубо закона, тъй като е вписан два пъти като основател партията.

Единият от тези депутати тогава се оказа Гергана Славова. Тя е родом от Бургас и е дългогодишен регионален мениджър във фирмата на Марешки, като постепенно му става и близка емоционална партньорка. Славова също държи ниво, като "любовница на аптечен бос" и също се вози в служебно Ауди А8, макар и да не се води служител във фирмата, тъй като уж вече е депутат. 

"Тя не е спирала да върши своите задължения във фирмата. Ходи в парламента само за гласуванията. Другият депутат от "Воля" Пламен Христов също не е спирал да изпълнява своите професионални ангажименти към бизнеса на Веселин. Нищо, че се води народен представител." Това каза пред медията ни човек запознат с делата на заместник-председателя на Народното събрание на Република България.

Според хора от кръга на Марешки, освен тези три дами "начинаещият бензинджия", имал поне още една дузина любовници. Повечето от тях не били публично известни и затова не ставали обект на интерес от медиите.

Една такава бивша негова любовница, днес например е любовница на варненски милионер Красимир Узунов ("Интерсервиз Узунови"). За разлика от Марешки обаче, тоя път Узунов изхарчил "големите пари" по красавицата, а "аптекарят от Варна" минал тънко. Узунов закупил на дамата няколко апартамента, коли, и изхарчил стотици хиляди левове за обезпечаване на красавицата.

Преди около 5 години пък, няколко таблоидни медии съобщиха, че разкошната и разкрепостена моделка Звезделина Иванова е прибавила още един богат любовник към колекционерския списък. След като сексапилната брюнетка се прочу с услугите си за Слави трифонов, Ники Михайлов и Красьо Черния стана ясно, че брюнетката е доставяла нежни ласки и за аптекарски бос номер едно Веселин Марешки.

Звезделина Иванова

Тази гореща и пикантна клюка се разпространяваше доста дълго в различните интернет форуми, където потребителите коментираха основно доколко вярна е информацията, че Звезделина се издържа като скъпоплатена компаньонка. В голямата си част коментаторите бяха твърдо убедени, че това е така и нищо на света не е в състояние да промени мнението им.

Звезделина Иванова

Съгласно слуховете, в определен момент от кариерата си на тигрица, Звезделина е получавала сериозни суми от Марешки под формата на спонсорство.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 19 Май 2018 13:57
  Марешки: Черната овца Валери Симеонов трябва да напусне кабинета

  "Двамата вицепремиери Красимир Каракачанов и Валери Симеонов са черните овце в правителството. Това са хората, които излагат българското правителство", заяви в пред Нова тв лидерът на Воля Веселин Марешки след изказването на Валери Симеонов, в което той нарече майките на деца с увреждания "кресливи", а децата им - "уж болни".

  Марешки беше категоричен, че вицепремиерът трябва да подаде оставка.

  Относно вота на недоверие на тема здравеопазване, Марешки заяви: "Това е безпринципен вот на недоверие. Ще дам само един пример. От БСП казват, че 1,5 милиарда в първото правителство на Борисов е одържавено от Здравната каса. Е, добре - правителството на Орешарски върна ли го този милиард и половина? Тази безпринципност - "стани, за да седна", ние няма как да я подкрепяме".  

 • Събота, 19 Май 2018 13:57
  БСП-София: Допуснатата реституция на имоти като къщата на Яворов беше огромна грешка

  Реституцията на имоти като къщата на Пейо Яворов беше огромна грешка, която държавата допусна преди години, заяви лидерът на БСП-София Калоян Паргов по повод новината, че къщата, в която е живял българският поет и революционер, е обявена за публична продан от частен съдебен изпълнител.

  „БСП винаги е настоявала да не се допуска реституиране на такива имоти, като къщата на Пейо Яворов. Държавата трябваше да търси други механизми за обезщетяване на собствениците. Какво по-голямо доказателство за правилността на нашата позиция от това, което се случи с къщата на Яворов? Този лош и срамен пример трябва да е сигнал за управляващите не само в Столична община. Мисля, че е крайно време и Министерството на културата да помисли за трайно разрешаване на проблема със собствеността на подобни имоти и запазването на културно-историческото наследство", коментира Калоян Паргов.

  „Сега е много важно да бъдат осигурени средства, с които къщата музей да бъде ремонтирана, a сбиркатa – реставриранa", добави той.

  Според Калоян Паргов един от най-големите български поети на ХХ век, какъвто е Пейо Яворов, не заслужава подобно безотговорно отношение от следовниците си. Още повече, че в началото на 2018 г. беше отбелязана 140-ата годишнина от рождението му.

  „През 2018 г. честваме и 105 години от основаването на Съюза на българските писатели. Предвид тези две годишнини, не можем да допуснем къщата-музей на Пейо Яворов, която е един от културните символи на София, да бъде продадена на публичен търг от частен съдебен изпълнител", коментира още Калоян Паргов. „С колегите от групата на БСП настояваме Столичният общински съвет да разгледа доклад с предложение за закупуване на тази къща. След като управляващите в Столична община харчат толкова много средства за ремонт на инфраструктурата, мисля, че ще намерят един милион, за да откупят този символ на културата в града ни. Управляващите постоянно твърдят, че културно-историческото наследство е важно и трябва да бъде пазено. Ето, че дойде момент, в който трябва да го докажат и с действията си", каза още Паргов.

  По-рано днес жените-социалистки също излязоха с позиция по повод продажбата от частен съдебен изпълнител на къщата на Яворов в София. Те се обръщат към Йорданка Фандъкова с искане общината да участва в търга и да закупи имота. Настояват общинските съветници да внесат такова предложение в комисията по култура. "Къщата-музей на Пейо Яворов е паметник на културата. Яворов е един от най-ярките символи на българската култура и духовност. Призоваваме кмета Фандъкова да направи всичко възможно общината да придобие собствеността. Тя може да я предостави за ползване на Съюза на българските писатели и това място да не пустее и да не се руши, а да се превърне в средище на българщината и духовността", заяви председателят на БСП Корнелия Нинова, която участва в конференцията на жените-социалистки в Монтана, която обсъжда демографската криза и мерките в помощ на младите семейства, майките и децата.

 • Събота, 19 Май 2018 13:57
  Визуализация на София след 10 години, ако се изпълнят всички желания за ремонти

  Независими експерти от английската компания Meshroom разработиха специален софтуер, който на базата на сложни изчисления е в състояние да визуализира как ще изглежда София след 10 години.

  Учените от Meshroom започват да въвеждат данни, касаещи икономическото и политическо състояние на страната, както и фини детайли относно народопсихологията и манталитета на българина още преди няколко десетилетия, но едва преди броени часове, в резултат на тази многопластова симулация, софтуерът окончателно визуализира точен виртуален образ на бъдещето на столицата ни! 

  От изображението става ясно, че през 2028 градската управа в крайна сметка вече е успяла да се справи с най-големия проблем на столицата – трафика, използвайки изключително напредничав похват – пълно и повсеместно обезлюдяване поради влошаване на условията за живот. По този начин от града трайно са премахнати всички превозни средства, заедно с прилежащите им хора. Чиста работа!

  Повечето от емигрантите са потеглили към родните си краища с надежда за по-малка концентрация на твърди газови частици. Голяма част от софийската интелигенция се е оттеглила на доживотен йога ритрийт високо в родопските села или на северноегейските острови, където отглежда диви кози, медитира и продължава необезпокоявана да търси смисъла, ако не на живота, то поне на терапията с етерични масла. 

  Кръгът бохеми наричащ себе си “Каймакът на Софийската Утайка” далновидно се е преселил по южното Черноморие, откъдето организира подписка за преместване на столицата в Ахтопол – град със значително по-добър градски дизайн от София, поносими цени и най-вече – еднакво близо до двете най-важни места в познатата Вселена – бар “Кораба” в Синеморец и кръчмата “Старци – Разбойници” във Варвара. 

  В самата столица са останали предимно кучета от породата Шопски самоед, които са оцелели благодарение на факта, че се хранят основно със строителни отпадъци, дребен чакъл и по-слабите представители на вида си. 

  Вече повече от 15 години в София текат непрестанни ремонти. Всяка нова партия, която идва на власт, ремонтира ремонтите на предната и започва нови. Малкото останали жители на столицата вече не вярват на никого. Кандидат за президент и водещ с огромна преднина в предизборната надпревара е Румен - Котаракът Румен, тоз хубав човек, а единствената точка в предизборната му кампания е, след избирането му за президент да инсталира на мястото на фонтана убиец на площад Славейков съоражение, подобно на градинска пръскачка, посредством което да се изстрелва безплатен лаврак из целия град. 

  Софийска община, в отчаян опит да спечели симпатиите на гражданите и студентите по архитектура, решава за годишнината от разрушаването на “Паметника 1300 години България” да го изгради наново. Този път пред билетния център, защото оригиналното му място е заето от гореспоменатия фонтан убиец, който пък е преместен там, понеже според някои имал сходна символика и към момента служи за екзекутиране на провинили се шефове на строителни фирми.

  Паметникът е сглобен набързо и некачествено от итонг, дъвка и някакво много скъпо китайско тиксо. За да прикрие плачевния резултат, общината го опакова с оранжево платнище и въжета, като в хитър ПР ход обявява, че това е проект на Христо Явашев. Christo, разбира се, отрича да има каквото и да е било общо с проекта, но кой е Christo да спори със Софийска община, която вече е усвоила европари за неговия хонорар. 

  Текст: Димитър Караниколов и Наталия Атанасова
  Визия: Елена Филипова и Димитър Караниколов 

Оставете коментар