Четвъртък, 06 Август 2020

Събота, 19 Май 2018 13:57

Любовниците на Марешки карат Aуди A8 и живеят в луксозни мезонети, докато шефът им строи 2 луксозни къщи в "Бояна" за семейството си

Вижте как "милионерът-политик" живее по стандартите на истински арабски шейх, заобиколен от десетки ултра скъпи автомобили и цял харем от финансово мотивирани дами

Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки живее, като истински шейх, разкриха осведомени с живота на петролния бос лица пред BIG5.BG. Като един държащ на старите традициите олигарх, Марешки подържа цяло стадо от любовници - всички доживотно финансово мотивирани и обречени, като харем на своя паша. 

Първа сред видните любовници на "фармацевта от Варна" е депутатката от партия "Воля", Боряна Георгиева.

Боряна Георгиева

Наскоро редица медии съобщиха, че Георгива използвала аферата си с Марешки, за да забрави интимните си рани от мъчителната тригодишна връзка с футболната звезда Георги Иванов - Гонзо. Стройната красавица, за която мнозина убедено твърдят, че към момента е "първа любовница" на началника си Марешки, всъщност съвсем доскоро е била интимна с треньора на варненския тим Черно море, издава още столичен седмичник. 

Боряна Георгиева и Веселин Марешки

"Да, тя е една от много любовници на Марешки. Не той обаче е истинската й страст, а Гонзо", казва източник на изданието. Факт, който обаче остава спорен, предвид дългогдишната афера между Веско и Боряна. 

Бившата манекенка, родом от Варна, започнала любовна афера с Георги Иванов през 2013 година. Тайната им любов приключила преди няколко месеца, след като хубавицата най-после разбрала, че никога няма да успее да разведе Гонзо с жена му Мариета, нито поне да му бъде официална интимна дружка, пише Блиц.

Боряна Георгиева

От любовната депресия я измъкнало решението на Марешки да влезе в политиката и да създаде партия "Воля". Боряна била постоянно ангажирана с предизборната кампания и с делата на политическия проект нааптечния бос, че напълно забравила Гонзо. Именно в този период и позабравила футболиста.

Източници на BIG5.BG обаче твърдят, че в един и същ период от време Боряна Георгиева подържала любовни афери и с Гонзо, и с Марешки.

"Боряна може да си е имала афера с Гонзо, макар и да не знам за такава, но тя много отдавна има афера и с Веселин. Боряна Георгиева печели сърцето на Марешки след като забремянва от него", разказва човек от обкръжение на баровецът-политик. 

Според източника ни, Георгива има мега луксозен мезонет във Варна, точно срещу централата на "Експресбанк" в града, подарък от любимия й Веселин Марешки. Пак според него, преди време манекенката направила аборт след лична молба от шефа на партия "Воля". Марешки не желаел да става отново баща, камо ли пък на извънбрачно дете.

"Георгиева работеше в "Мини Маркети Марешки". Преди години Веселин се опита да направи такава верига за евтини храни, но бизнеса не потръгна основно заради Георгиева, която му създаде десетки финансови главоболия. Фирмата имаше купища неуредици и проблеми, защото продаваха цигари и алкохол без лиценз", разказва агентът ни.

Боряна Георгиева

Сега, когато красавицата е депутатка и събира похотливи погледи от мъжкото съсловие от всички парламентарни групи, Гонзо навярно съжалява за начина, по който преустанови интимните си отношения с Боряна. Тя обаче е твърдо отдадена на шефа на "Воля" и макар да е депутат, заявил официално неучастието в търговски дружества, Георгиева все още продължава да се предвижва със служебното си фирмено Ауди А8. 

Нека припомним, че Веселин Марешки се води женен и има 2 деца, момче и по-малко момиче на 21 години. Именно за себе си и своя син, в момента заместник председателят на парламента, гради в столичния квартал "Бояна", две ултра баровски къщи. Вече нямало да живее във Варна, твърдо се пренасял в София. 

Веселин Марешки със семейството си

В морска Варна пък, преди време лидерът на "Воля" купи сградата на пощата, като преобразува един цял етаж в луксозен апартамент за себе си и жена си, а друг етаж за своя законен син.

Марешки, който въпреки дългите си откази на покани да стане масон, през 2015 година все пак се присъедини към Братството, като в момента гордо носи своя масонски пръстен из кулоарите на Народното събрание.

По разкази на негови близки, преди 2 години Марешки преотстъпва на Ордена на масони цял етаж от своята "лична поща", където в специална зала и до днес се провеждат някои от най-важните ритуали на Братята. 

Всъщност за всички е ясно, че Марешки обича показността и лукса. За никого от близките му не е тайна, че той подържа цял харем от любовници. 

За такава минава и Геновева Нецова, дъщеря на депутата от "Воля", Слави Нецов. 

Геновева Нецова

Слави Нецов стана известен, като депутата влязал в настоящия парламент, с най-нисък брой гласове. Нецов бе водач на листата на партия "Воля" на Веселин Марешки в 6 МИР-Враца. Той стана народен представител с общо 2241 действителни бюлетини или едва 2,57% подкрепа от всички гласували в района. Дължи мандата си на последната "стъпка" от преразпределението на гласовете от чужбина - също като цигански кандидат - Бат Сали.

Слави Нецов е на 65 години, учил е в гр. Архангелск, СССР, където се дипломира като специалист по транспортна техника и застраховане, според врачанското издание "Конкурент". Дъщеря му Геновева Нецова също присъстваше в листите на Марешки, но на неизбираема позиция в 17 МИР Пловдив област.

Справка в Търговския регистър показва, че Слави Нецов е съсобственик на "ФАУ" ООД - фирма, която управлява мотел на изхода на гр. Бяла Слатина, автомивка и пункт за технически прегледи.

Слави Нецов

Името на Слави Нецов излезе и при проверката на Комисията по досиетата за кандидат-депутати с принадлежност към бившата Държавна сигурност. Според информацията на КомДос, от 1983 г. той регистриран като съдържател на явочна квартира с псевдоним "Лада" към Областното управление на МВР - Враца. Делото му е унищожено от архива на ДС с протокол от 1990 г.

Това не е първото участие на Нецов в избори - през 2003 г. той се кандидатира за общински съветник в Бяла Слатина от БСП (в коалиция с ПД Социалдемократи, БЗС Ал. Стамболийски и Обединен блок на труда). През 2011 г. отново се явява на местни избори през коалицията "За община Бяла Слатина", в която влизат ЗС "Ал. Стамболийски", Евророма, Земеделски народен съюз, Българска нова демокрация, ВМРО-БНД и Обединена Социалдемокрация.

Първата му политическа победа обаче идва едва през 2017 г. с "Воля".

"Най-евтиният" мандат в 44 Народно събрание се е "превъртял" цели три пъти, докато стигне до Слави Нецов - от БСП към ГЕРБ, от ГЕРБ към ДПС и от ДПС към "Воля". В крайна сметка собственикът на мотела в Бяла Слатина "отнема" депутатското кресло от бившия финансов министър Петър Чобанов, макар че листата на Чобанов има 1600 гласа повече.

Всъщност обаче връзката межу "агента на ДС" и Марешки не лежи в сходните им политическите интереси, а в нещо много по-елементарно. Дъщерята на Нецов, Геновева, е също дългогодишна любовница на "аптечния бос".

Източници на BIG5.BG твърдят, че преди време Геновева се разболява от тежка болест, като цялото й лечение поел за своя сметка именно Веселин Марешки. Според тях, той действително обичал Геновева и не се поколебал да хвърли стотици хиляди евро за лечението й в чужбина. Двамата се запознали докато Геновева е с друг мъж, от когото имала новородено дете. Тя също се вози в служебно Ауди А8 и също живее в луксозен апартамент във Варна. 

Третата спрягана от мнозина за любовница на Марешки е настоящата депутатка от "Воля", Гергана Славова.  

Гергана Стефанова - Славова

Името на Славова нашумя за кратко веднага след изборите за парламент, когато стана ясно, че двама от избраните за депутати от „Воля“ са сред учредителите и на двете партии на Веселин Марешки. От проверка направена от "Труд" тогава стана ясно, че още един от бъдещите народни представители на „Воля“ също е нарушил грубо закона, тъй като е вписан два пъти като основател партията.

Единият от тези депутати тогава се оказа Гергана Славова. Тя е родом от Бургас и е дългогодишен регионален мениджър във фирмата на Марешки, като постепенно му става и близка емоционална партньорка. Славова също държи ниво, като "любовница на аптечен бос" и също се вози в служебно Ауди А8, макар и да не се води служител във фирмата, тъй като уж вече е депутат. 

"Тя не е спирала да върши своите задължения във фирмата. Ходи в парламента само за гласуванията. Другият депутат от "Воля" Пламен Христов също не е спирал да изпълнява своите професионални ангажименти към бизнеса на Веселин. Нищо, че се води народен представител." Това каза пред медията ни човек запознат с делата на заместник-председателя на Народното събрание на Република България.

Според хора от кръга на Марешки, освен тези три дами "начинаещият бензинджия", имал поне още една дузина любовници. Повечето от тях не били публично известни и затова не ставали обект на интерес от медиите.

Една такава бивша негова любовница, днес например е любовница на варненски милионер Красимир Узунов ("Интерсервиз Узунови"). За разлика от Марешки обаче, тоя път Узунов изхарчил "големите пари" по красавицата, а "аптекарят от Варна" минал тънко. Узунов закупил на дамата няколко апартамента, коли, и изхарчил стотици хиляди левове за обезпечаване на красавицата.

Преди около 5 години пък, няколко таблоидни медии съобщиха, че разкошната и разкрепостена моделка Звезделина Иванова е прибавила още един богат любовник към колекционерския списък. След като сексапилната брюнетка се прочу с услугите си за Слави трифонов, Ники Михайлов и Красьо Черния стана ясно, че брюнетката е доставяла нежни ласки и за аптекарски бос номер едно Веселин Марешки.

Звезделина Иванова

Тази гореща и пикантна клюка се разпространяваше доста дълго в различните интернет форуми, където потребителите коментираха основно доколко вярна е информацията, че Звезделина се издържа като скъпоплатена компаньонка. В голямата си част коментаторите бяха твърдо убедени, че това е така и нищо на света не е в състояние да промени мнението им.

Звезделина Иванова

Съгласно слуховете, в определен момент от кариерата си на тигрица, Звезделина е получавала сериозни суми от Марешки под формата на спонсорство.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар