Събота, 23 Юни 2018
Събота, 19 Май 2018 13:57

Любовниците на Марешки карат Aуди A8 и живеят в луксозни мезонети, докато шефът им строи 2 луксозни къщи в "Бояна" за семейството си

Вижте как "милионерът-политик" живее по стандартите на истински арабски шейх, заобиколен от десетки ултра скъпи автомобили и цял харем от финансово мотивирани дами

Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки живее, като истински шейх, разкриха осведомени с живота на петролния бос лица пред BIG5.BG. Като един държащ на старите традициите олигарх, Марешки подържа цяло стадо от любовници - всички доживотно финансово мотивирани и обречени, като харем на своя паша. 

Първа сред видните любовници на "фармацевта от Варна" е депутатката от партия "Воля", Боряна Георгиева.

Боряна Георгиева

Наскоро редица медии съобщиха, че Георгива използвала аферата си с Марешки, за да забрави интимните си рани от мъчителната тригодишна връзка с футболната звезда Георги Иванов - Гонзо. Стройната красавица, за която мнозина убедено твърдят, че към момента е "първа любовница" на началника си Марешки, всъщност съвсем доскоро е била интимна с треньора на варненския тим Черно море, издава още столичен седмичник. 

Боряна Георгиева и Веселин Марешки

"Да, тя е една от много любовници на Марешки. Не той обаче е истинската й страст, а Гонзо", казва източник на изданието. Факт, който обаче остава спорен, предвид дългогдишната афера между Веско и Боряна. 

Бившата манекенка, родом от Варна, започнала любовна афера с Георги Иванов през 2013 година. Тайната им любов приключила преди няколко месеца, след като хубавицата най-после разбрала, че никога няма да успее да разведе Гонзо с жена му Мариета, нито поне да му бъде официална интимна дружка, пише Блиц.

Боряна Георгиева

От любовната депресия я измъкнало решението на Марешки да влезе в политиката и да създаде партия "Воля". Боряна била постоянно ангажирана с предизборната кампания и с делата на политическия проект нааптечния бос, че напълно забравила Гонзо. Именно в този период и позабравила футболиста.

Източници на BIG5.BG обаче твърдят, че в един и същ период от време Боряна Георгиева подържала любовни афери и с Гонзо, и с Марешки.

"Боряна може да си е имала афера с Гонзо, макар и да не знам за такава, но тя много отдавна има афера и с Веселин. Боряна Георгиева печели сърцето на Марешки след като забремянва от него", разказва човек от обкръжение на баровецът-политик. 

Според източника ни, Георгива има мега луксозен мезонет във Варна, точно срещу централата на "Експресбанк" в града, подарък от любимия й Веселин Марешки. Пак според него, преди време манекенката направила аборт след лична молба от шефа на партия "Воля". Марешки не желаел да става отново баща, камо ли пък на извънбрачно дете.

"Георгиева работеше в "Мини Маркети Марешки". Преди години Веселин се опита да направи такава верига за евтини храни, но бизнеса не потръгна основно заради Георгиева, която му създаде десетки финансови главоболия. Фирмата имаше купища неуредици и проблеми, защото продаваха цигари и алкохол без лиценз", разказва агентът ни.

Боряна Георгиева

Сега, когато красавицата е депутатка и събира похотливи погледи от мъжкото съсловие от всички парламентарни групи, Гонзо навярно съжалява за начина, по който преустанови интимните си отношения с Боряна. Тя обаче е твърдо отдадена на шефа на "Воля" и макар да е депутат, заявил официално неучастието в търговски дружества, Георгиева все още продължава да се предвижва със служебното си фирмено Ауди А8. 

Нека припомним, че Веселин Марешки се води женен и има 2 деца, момче и по-малко момиче на 21 години. Именно за себе си и своя син, в момента заместник председателят на парламента, гради в столичния квартал "Бояна", две ултра баровски къщи. Вече нямало да живее във Варна, твърдо се пренасял в София. 

Веселин Марешки със семейството си

В морска Варна пък, преди време лидерът на "Воля" купи сградата на пощата, като преобразува един цял етаж в луксозен апартамент за себе си и жена си, а друг етаж за своя законен син.

Марешки, който въпреки дългите си откази на покани да стане масон, през 2015 година все пак се присъедини към Братството, като в момента гордо носи своя масонски пръстен из кулоарите на Народното събрание.

По разкази на негови близки, преди 2 години Марешки преотстъпва на Ордена на масони цял етаж от своята "лична поща", където в специална зала и до днес се провеждат някои от най-важните ритуали на Братята. 

Всъщност за всички е ясно, че Марешки обича показността и лукса. За никого от близките му не е тайна, че той подържа цял харем от любовници. 

За такава минава и Геновева Нецова, дъщеря на депутата от "Воля", Слави Нецов. 

Геновева Нецова

Слави Нецов стана известен, като депутата влязал в настоящия парламент, с най-нисък брой гласове. Нецов бе водач на листата на партия "Воля" на Веселин Марешки в 6 МИР-Враца. Той стана народен представител с общо 2241 действителни бюлетини или едва 2,57% подкрепа от всички гласували в района. Дължи мандата си на последната "стъпка" от преразпределението на гласовете от чужбина - също като цигански кандидат - Бат Сали.

Слави Нецов е на 65 години, учил е в гр. Архангелск, СССР, където се дипломира като специалист по транспортна техника и застраховане, според врачанското издание "Конкурент". Дъщеря му Геновева Нецова също присъстваше в листите на Марешки, но на неизбираема позиция в 17 МИР Пловдив област.

Справка в Търговския регистър показва, че Слави Нецов е съсобственик на "ФАУ" ООД - фирма, която управлява мотел на изхода на гр. Бяла Слатина, автомивка и пункт за технически прегледи.

Слави Нецов

Името на Слави Нецов излезе и при проверката на Комисията по досиетата за кандидат-депутати с принадлежност към бившата Държавна сигурност. Според информацията на КомДос, от 1983 г. той регистриран като съдържател на явочна квартира с псевдоним "Лада" към Областното управление на МВР - Враца. Делото му е унищожено от архива на ДС с протокол от 1990 г.

Това не е първото участие на Нецов в избори - през 2003 г. той се кандидатира за общински съветник в Бяла Слатина от БСП (в коалиция с ПД Социалдемократи, БЗС Ал. Стамболийски и Обединен блок на труда). През 2011 г. отново се явява на местни избори през коалицията "За община Бяла Слатина", в която влизат ЗС "Ал. Стамболийски", Евророма, Земеделски народен съюз, Българска нова демокрация, ВМРО-БНД и Обединена Социалдемокрация.

Първата му политическа победа обаче идва едва през 2017 г. с "Воля".

"Най-евтиният" мандат в 44 Народно събрание се е "превъртял" цели три пъти, докато стигне до Слави Нецов - от БСП към ГЕРБ, от ГЕРБ към ДПС и от ДПС към "Воля". В крайна сметка собственикът на мотела в Бяла Слатина "отнема" депутатското кресло от бившия финансов министър Петър Чобанов, макар че листата на Чобанов има 1600 гласа повече.

Всъщност обаче връзката межу "агента на ДС" и Марешки не лежи в сходните им политическите интереси, а в нещо много по-елементарно. Дъщерята на Нецов, Геновева, е също дългогодишна любовница на "аптечния бос".

Източници на BIG5.BG твърдят, че преди време Геновева се разболява от тежка болест, като цялото й лечение поел за своя сметка именно Веселин Марешки. Според тях, той действително обичал Геновева и не се поколебал да хвърли стотици хиляди евро за лечението й в чужбина. Двамата се запознали докато Геновева е с друг мъж, от когото имала новородено дете. Тя също се вози в служебно Ауди А8 и също живее в луксозен апартамент във Варна. 

Третата спрягана от мнозина за любовница на Марешки е настоящата депутатка от "Воля", Гергана Славова.  

Гергана Стефанова - Славова

Името на Славова нашумя за кратко веднага след изборите за парламент, когато стана ясно, че двама от избраните за депутати от „Воля“ са сред учредителите и на двете партии на Веселин Марешки. От проверка направена от "Труд" тогава стана ясно, че още един от бъдещите народни представители на „Воля“ също е нарушил грубо закона, тъй като е вписан два пъти като основател партията.

Единият от тези депутати тогава се оказа Гергана Славова. Тя е родом от Бургас и е дългогодишен регионален мениджър във фирмата на Марешки, като постепенно му става и близка емоционална партньорка. Славова също държи ниво, като "любовница на аптечен бос" и също се вози в служебно Ауди А8, макар и да не се води служител във фирмата, тъй като уж вече е депутат. 

"Тя не е спирала да върши своите задължения във фирмата. Ходи в парламента само за гласуванията. Другият депутат от "Воля" Пламен Христов също не е спирал да изпълнява своите професионални ангажименти към бизнеса на Веселин. Нищо, че се води народен представител." Това каза пред медията ни човек запознат с делата на заместник-председателя на Народното събрание на Република България.

Според хора от кръга на Марешки, освен тези три дами "начинаещият бензинджия", имал поне още една дузина любовници. Повечето от тях не били публично известни и затова не ставали обект на интерес от медиите.

Една такава бивша негова любовница, днес например е любовница на варненски милионер Красимир Узунов ("Интерсервиз Узунови"). За разлика от Марешки обаче, тоя път Узунов изхарчил "големите пари" по красавицата, а "аптекарят от Варна" минал тънко. Узунов закупил на дамата няколко апартамента, коли, и изхарчил стотици хиляди левове за обезпечаване на красавицата.

Преди около 5 години пък, няколко таблоидни медии съобщиха, че разкошната и разкрепостена моделка Звезделина Иванова е прибавила още един богат любовник към колекционерския списък. След като сексапилната брюнетка се прочу с услугите си за Слави трифонов, Ники Михайлов и Красьо Черния стана ясно, че брюнетката е доставяла нежни ласки и за аптекарски бос номер едно Веселин Марешки.

Звезделина Иванова

Тази гореща и пикантна клюка се разпространяваше доста дълго в различните интернет форуми, където потребителите коментираха основно доколко вярна е информацията, че Звезделина се издържа като скъпоплатена компаньонка. В голямата си част коментаторите бяха твърдо убедени, че това е така и нищо на света не е в състояние да промени мнението им.

Звезделина Иванова

Съгласно слуховете, в определен момент от кариерата си на тигрица, Звезделина е получавала сериозни суми от Марешки под формата на спонсорство.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 19 Май 2018 13:57
  Любовници на зам.-министър Анатолий Величков ще изпълняват мокрите поръчки

  Съответните служби проверяват сигнала пише столичен седмичник

  Нов секс скандал е на път да взриви Министерство на отбраната, пише „Таблоид”.

  Служители на министерството са пуснали сигнал до МВР и Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ), че при военните се готви яка далавера, в която както си е редно по всички правила на конспирацията са замесени и любовници. И то на заместник министър.

  "Таблоид” получи копие от сигнала, на който службите вече са назначили проверка. Ето и какво се твърди в него. Готви се скандално назначение за началник отдел „Придобиване на системи за командване и управление” в дирекция „Отбранителна аквизиция” в Министерство на отбраната. На тази длъжност гласят любовницата на заместник-министър Анатолий Величков – Румяна Младенова, за която се търсеше отдавна точното място, за да изпълнява мокрите поръчки. В продължение на една година двете любовни гълъбчета биват засичани от служители в различни почивни станции на МО. Разведената кариеристка често се хвали за много близките си отношения с влюбения до уши заместник-министър, също не случайно попаднал на този пост. От години той се е занимавал със сделки и схеми и не случайно бута любовницата си за началник в един от най-апетитните отдели в МО.

  Румяна Младенова, известна в министерството като партийния автобус, тъй като често всички се качват на нея, със своето образование като архитект не отговаря изобщо на условията за назначаване на такава длъжност, за която се изискват доста солидни познания свързани със системите за управление на Българската армия и правната специфика при провеждането на обществени поръчки. Не случайно от момента, в който същата е назначена за изпълняващ длъжността началник отдел има завършени само определени поръчки, за които са взети солидни комисионни от нея и от нейния покровител, много провалени поръчки и нито една реализирана поръчка за 2018 г. В момента се готви нейното назначаване за титуляр, за да може в близките няколко години да се развият различни проекти за милиони и да бъдат взети солидни комисионни за това. Заместник-министъра се е еманципирал от своя пряк началник – министъра на отбраната Красимир Каракачанов и действа в бизнес петоъгълник със своята любовница Румяна Младенова, заместник – директора на дирекция „Отбранителна аквизиция” – Борислав Попов, известен само със скандалите покрай него, другата му любовница Джоана Димитрова – член на борда на директорите на ТЕРЕМ и неговия първи братовчед Валери Стоянов, който също толкова скандално беше назначен за директор на дирекция в МО военно почивно дело.

  Борислав Попов е известен е като „номадът на обществените поръчки“, тъй като за последните петнайсетина години е сменил също толкова длъжности в държавната администрация, все свързани с обществените поръчки. Попов е човек зависим от своите политически покровители, който бе спуснат без конкурс от министър Ненчев в дирекция „Отбранителна аквизиция“, за да изпълнява неговите указания по управление и контрола на паричните средства в интерес на неговата земеделска партията и на Реформатовския блок, с който е ангажиран по линия на своя благодетел Гроздан Караджов – член на Гражданския съвет на реформаторите.”Трима независими един от друг източника на „Таблоид” потвърдиха, че това едно към едно е сигнала изпратен до МВР и КПКОНПИ. Ако фактите в него се потвърдят, това ще е втория голям скандал със секс елементи в Министерство на отбраната.

  През април 2015 г. стана ясно, че тогавашния министър Николай Ненчев е назначил Ралица Русева от младежкото движение на БЗНС за управителката на „Снабдяване и търговия” ЕООД в Министерство на отбраната.Няколко месеца по-късно тя подаде оставка. Причината бе, че не получи достъп до класифицирана информация от ДАНС. А не получили, защото е имало няколко криминални регистрации за проституция. Русева стана известна с това, че разреши достъп на частна охранителна фирма до сървърите и личните кодове за достъп до софтуерната програмата на дружеството. За нула време тя направи и огромна чистка в дружеството преди да бъде махната.

  Другата любовница на Величков, Джоанна Димитрова е също толкова скандална. Тя отговаря пред него за всички ТЕРЕМИ, поставянето на правилните директори които да могат да определят “правилните” фирми работещи в заводите. Като например фирма БУЛКРАФТ в КРЗ Флотски асренал ТЕРЕМ Варна. Също така тя е доверения човек, който ако трябва някой да се омаскари тя измисля истории и ги пресъздава в София така, че дадения човек да бъде дискредетиран както подобава. Публична тайна е, че отчисленията от ТЕРЕМИТЕ към Величков вървят през нея. Единственото тук различно е, че Величков е занижил външността за сметка на финансовите облаги.

  Другия човек от интересния петоъгълник е Валери Стоянов – изпълнителен директор на ИА “Военни клубове и военно-почивно дело”. Тук интересното което не е споменато в сигнала (засега) е, че Стоянов е първи братовчед на Величков и е в конфликт на интереси.

  Всички те всъщност са една много добре организирана престъпна група работеща по високите етажи на властта. От наши брилянтни източници научихме, че министър Каракачанов е взел вече необходимите мерки за разчистването на къщичката си и всички компетентни органи са уведомени.

 • Събота, 19 Май 2018 13:57
  Приятели на Босия пред BIG5: Ако не спре гладната стачка, му остават няколко дни живот

  Схемата с фалшивите книжки пълни партийни каси и джобовете на шефове в пътната администрация с 20 млн. лв. годишно 

  Близки и съмишленици на Николай Колев – Босия са силно притеснени за здравето на дисидента. Вече девети ден той прави гладна стачка срещу масовата продажба на шофьорски книжки. Протестите му започват всеки ден с „поход“ от НДК до Народното събрание. Пред BIG5 дисидентът, видимо изтощен, заяви, че щом духът му е здрав, значи всичко е наред.

  Автомобилният инструктор от Стара Загора Митко Трайков, който също настоява да бъдат спрени всички порочни практики в ДАИ, сподели, че ако така продължава, Босия до няколко дни ще предаде Богу дух.
  Те, заедно с още свои съмишленици са изпращали писма до ИА „Автомобилна администрация“, до премиера, парламента, президента, министъра на транспорта, както и до Европейската комисия, до Ангела Меркел и до още куп политици и организации. Отговор обаче – няма. Именно заради това Николай Колев е предприел крайната мярка. Той обясни пред наш репортер, че гладната му стачка е безсрочна.

  Инструкторът Митко Трайков е притеснен и констатира, че Босия възнамерява да се самоубие по този начин. Той описа накратко каква е до болка познатата схема, от която годишно служители и политици „усвояват“ 20 млн. лева годишно:
  „Когато инструкторът прецени възможностите на кандидат-шофьора, му предлага да си плати или само теоретичния изпит, или практическия, или се прави „пълна застраховка“. Изпитвачът оставя процент за себе си, а остатъка предава на началника си. Пътният контрол събира пък „такса спокойствие“ от транспортните фирми, които претоварват камионите си, които в много от случаите са технически неизправни. Пунктовете за технически прегледи в много от случаите пускат автомобилите без реално извършен оглед. Никой не гледа камерите! Началници от своя страна оставят процент за себе си и предават останалата сума в ИА „Пътна администрация“. Там се разпределят проценти за отделни служители, за директора, за министъра и т.н. Останалите пари отиват в партийни каси“. 

  Трайков добави, че камерите, които се сложиха по време на изпити, не помагат за порочните практики с незаконните книжките. "Тези камери са сложени, за да следят кой колко книжки е продал, а записите им гарантират точния отчет пред шефовете нагоре по веригата. Т.е., да няма "тарикати", които да прибират всичко само за себе си", обясни инструкторът, който описа всичко като престъпен добре печеливш канал. 

  Бившият шеф на ДАИ-София Кънчо Димитров, който миналата година беше освободен от поста си, е категоричен, че е крайно време Ивайло Московски да подаде оставката си. "Не искаха да заемам поста, защото не пълнех черни каси. Казаха ми на 12-и юни да си напиша молба за напускане. Аз им отговорих, че няма да стане. Тогава ме заплашиха, че започват проверки. Накрая ме освободиха за "несправяне с работата", което не беше вярно. Освен това, някой замисля ли се, че се дават книжки на разни бежанци. Те могат да се ползват като документ за самоличност. Ако сред тях има спящи клетки на ислямистки организации? Застрашава се буквално и националната сигурност. Писал съм до Сотир Цацаров, нямам отговор. Не ми отговаря и Бойко Борисов. Не знам, дали му предават писамата, защото е имало случай да ги препращат към Министерството на транспорта, а там не пиша вече, защото няма смисъл", коментира Димитров. 

 • Събота, 19 Май 2018 13:57
  Само в BIG5! Минчо Спасов пита ДАНС за теча на информация: От къде Антон Тодоров има секретни документи? Ще го съдя за обида и заплахи!

  Грандиозен скандал се вихри в службите, свързан с теч на квалифицирана информация. Бившият депутат Минчо Спасов подаде сигнали до ДАНС и до прокуратурата, за да пита кой е дал на Антон Тодоров информация с гриф "строго секретно". За скандалната информация, с която разполага, се похвали самият Тодоров в ТВ ефир. Спасов ще съди бившия депутат от ГЕРБ за обида. 

Оставете коментар