Понеделник, 21 Януари 2019
Понеделник, 04 Юни 2018 11:38

Владо Даверов: Гражданите са в Чикаго, селяните - в Испания, останаха джендърите и Пинковците. В любовта и дипломацията всичко е позволено, без значение колко са участниците

"Аз съм фен на конспирациите. Гражданите и селяните изчезват. Остават джендърите. Селяните гласуват от Испания - има 65 000, а граждаинте са в Чикаго. В Испания плащат по 600 евро, за да живееш до свине. Много е хитра политиката на розовите комунисти да се обръща всичко наопаки. Те са като розовата пантера. Последното нещо, което се прави у нас, е да има свобода на личността. ГЕРБ е центристка партия... Как се нарича професор, който търчи от Лондон и ни казва, че като нещо хубаво ни се случва в България, е лошо?".

 

Това заяви пред Европа ТВ писателят Владо Даверов. Той визираше проф. Димитър Иванов, който живее в Англия и раздава безплатни съвети да не влизаме в шенген и за еврозоната. Той намекна, че именно той е като Пинко розовата пантера, който се опитва да прецака системата, но винаги се прецаква. 

"В дипломацията и в любовта всичко е позволено, за да са доволни всички, без значение колко страни участват. Русия винаги е в схемата. Да си президент в България, е все едно да си президент на водопад. Да си летец, е реализацията на мъжа. Питах се - с какъв акъл Румен Радев, като главен летец на страната се нави да става държавен глава. Между Борисов нямаше спасен гол, но защото и двамата не уцелиха вратата", каза още Даверов. 

"Ей, можеше да си говорим за книги, загубихме време!", коментира Георги Коритаров. Даверов го контрира: "Внимавай, да не ти изчезне пак масичката и тук!" 

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 04 Юни 2018 11:38
  Борисов стяга редиците на ГЕРБ за изборите и се накара на актива! Цветанов: ГЕРБ е №1 и се стреми само към победи! Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи!

  Управляващата партия провежда Националната предизборна среща в НДК. В нея участват близо 2000 души, народни представители, министри, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства, кметове и общински съветници. Бойко Борисов предупреди първия ешелон на партията: Ако не ви светне червена лампичка, аз ще ви светна синя!

  Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на управляващата партия Цветан Цветанов откри националната предизборна среща на партията в НДК, акцентирайки в словото си повече на местните избори наесен, отколкото на европейските в края на май.

  "Започваме подготовка за европейските избори, но основният акцент е подготовката ни за местните избори. Убеден съм, че европейските избори и победата, която ще постигнем на тях, ще ни дадат тласък за местния вот", каза Цветанов.

  „ГЕРБ е №1 и се стреми само към победи! Нашите опоненти ще представят фалшиви новини, защото нямат нашите успехи! За ГЕРБ втори в предизборна надпревара не трябва да чува никого, за ГЕРБ няма второ място. ГЕРБ е единна и силна, защото имаме признат лидер като премиера Бойко Борисов”, заяви убедено Цветанов.

 • Понеделник, 04 Юни 2018 11:38
  Провал на срещата Помпейо-Борисов в Давос

  На Световния икономически форум няма да присъстват Доналд Тръмп, Тереза Мей и Еманюел Макрон

 • Понеделник, 04 Юни 2018 11:38
  Още не е ясно дали „Турски поток“ ще мине през България и Сърбия

  Въпреки всички заявки за трасето на газопровода „Турски поток“ все още не е ясно как ще премине то по пътя си към Австрия, заяви пред БНР анализаторът Димитър Бечев от Университета на Северна Каролина. 

Оставете коментар