Петък, 17 Август 2018
Понеделник, 04 Юни 2018 22:47

Харизанов и Байрактаров се захапаха във фейсбук заради новото предаване на Бареков по Евроком

Вижте какво написа шефът на ТВ "Европа" Георги Харизанов и какво му отговори ексдепутатът Димитър Байрактаров по повод предстоящия старт на новото предаването на Байрактаров и Николай Бареков по "Евроком":

"За протокола:

Няма как да е новина започването на предаване на Бареков по Евроком, тъй като предаване на Бареков по Евроком си имаше.

И пак само Байрактаров ходеше там.

И пак абсолютно никой не го гледаше.

В този смисъл бих се радвал, ако независимите и свободни медии спрат да създават сензации около откровено малоумни хора, които освен това отдавна трябваше да са обвинени и арестувани заради ограбването и източването на КТБ.

“Засега даваш”, помните ли?"

Георги Харизанов, фейсбук

Ето и какво отговори Димитър Байрактаров няколко часа по-късно на личната си страница във фейсбук:

"Току що се прибирам часът е 22 ,11 преглеждам имейли и съобщения и разбирам, че сме създали с колегата Николай Бареков душевен дискомфорт на доста индивиди!

Представяте ли си от какво са се превъзбудили милите? От факта, че от 16 юни - събота в 9.00 ч. в ефира на ТВ "Евроком" ще се появят Бареков и Байрактаров, които не се притесняват да назоват нещата с истинските им имена!

Измежду превъзбудилите се от този факт са: изп.директор на ТВ "Европа"- Г. Харизанов, няколко бивши и настоящи министри и цял куп знайни и незнайни лица! А, още не сме започнали? За предстоящите кошмари и безсънни нощи не носим отговрност!

С поздрав: ББЦ-/Бареков и Байрактаров без цензура!???"

 

 

 

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 04 Юни 2018 22:47
  Димитър Байрактаров пред BIG5: Пияните туристи и мръсотията по Черноморието са много по-голям проблем от шума в дискотеките

  Не можем да упрекваме българските бизнесмени, че имаме малка плажна ивица и кратък летен сезон. По Българското Черноморие се извършва административен тормоз. Хората в Бургас не са доволни от шума от летището в Сарафово. Трябва ли да спрем самолетите по логиката на Валери Симеонов? 

 • Понеделник, 04 Юни 2018 22:47
  Бареков: Атанас Чобанов от Биволъ ме псува пред публика! Съжалявам, че не го набих!

  За това се оплака лично евродепутатът във фейсбук. Вижте, какво още написа Бареков на страницата си. Кой прав, кой крив, решавайте сами:

  Съжалявам много, ако разочаровам приятели, но преди час предложих на лицето, приличащо отчайващо на Атанас Чобановь от Биволь, да излезе като мъж и да се разбере с мен, вместо да ме обижда шумно в присъствието на куп свидетели в ресторант край околовръстното на столицата.

  Бях на вечеря с приятеля ми Роман Василев. На съседната маса това лице, в компанията на две “каки”, започна да ме обижда с най-цинични думи.

  Преди това е записвал разговора ми.

  Платих сметката и напуснахме ресторанта незабавно. Като джентълмени постъпихме. Но! Съжалявам, че не го набих. Той самият предложи и ме приканваше кресливо да го направя, но поиска да е насред ресторанта, за да направим цирк “ала Патреоти” и реклама на “жертвата”.

  Преди година в един магазин наблизо същото лице ме обиди със същите думи, докато пазаруваше бутилки ракия, но след обидите успя да избяга с една бутилка под мишница.

  Подобни либералпсихари, пияници, джендъри и гниди напълно оправдават мнението ми, че сме прост народ, след като подобни индивиди определят общественото мнение... Жалко, но факт.

  Срещна ли го пак, това ще е последният ни приятелски разговор. Индивиди като тези прости и некадърни соросоиди живеят само за скандала.

  Въпрос: Защо обществото се вързва на техните селски номера, които са обида за трезвия интелект?

  Николай Бареков, фейсбук

 • Понеделник, 04 Юни 2018 22:47
  Байрактаров внесе открито писмо до президента в защита на животновъдите от Странджа

  Димитър Байрактаров изпълни ангажимента си и публикува в личния си Фейсбук профил писмото, което е внесъл до Румен Радев, в защита на онеправданите животновъди в Странджанско.

  Припомняме ви, че стотици граждани се отзоваха на призива на журналиста Димитър Байрактаров за подкрепа на животновъдите от Странджа.

  Публикувам текста на откритото писмо, което днес внесох до Президента. Писмото е подписано от 276 истински милеещи за България българи, поясни водещият от предаването „Бареков и Байрактаров без цензура“, което се излъчва всяка събота по ТВ Евроком.

  „Този наш документ вече дава резултат. Незабавно след като го внесох Президента изрази своята позиция. Искам да споделя, че двудневния протест, който организирахме е дал сериозен отзвук в Европа. Няколко международни организации се свързаха с мен, за да им предоставя повече информация за случващото се. Отговорих им, че България страда от тежка форма на политическа корупция, и това е болест, с която трябва се да справим ние сами- като народ. Искам да благодаря на Людмил Недев, другия еднокрак българин, който беше с него и трите майки на деца с увреждания, с които започнахме протеста в събота следобед пред парламента, както и на всички останали, които се присъединиха към нас. Обединени можем да правим велики дела!"

Оставете коментар