Четвъртък, 24 Януари 2019
Понеделник, 04 Юни 2018 22:47

Харизанов и Байрактаров се захапаха във фейсбук заради новото предаване на Бареков по Евроком

Вижте какво написа шефът на ТВ "Европа" Георги Харизанов и какво му отговори ексдепутатът Димитър Байрактаров по повод предстоящия старт на новото предаването на Байрактаров и Николай Бареков по "Евроком":

"За протокола:

Няма как да е новина започването на предаване на Бареков по Евроком, тъй като предаване на Бареков по Евроком си имаше.

И пак само Байрактаров ходеше там.

И пак абсолютно никой не го гледаше.

В този смисъл бих се радвал, ако независимите и свободни медии спрат да създават сензации около откровено малоумни хора, които освен това отдавна трябваше да са обвинени и арестувани заради ограбването и източването на КТБ.

“Засега даваш”, помните ли?"

Георги Харизанов, фейсбук

Ето и какво отговори Димитър Байрактаров няколко часа по-късно на личната си страница във фейсбук:

"Току що се прибирам часът е 22 ,11 преглеждам имейли и съобщения и разбирам, че сме създали с колегата Николай Бареков душевен дискомфорт на доста индивиди!

Представяте ли си от какво са се превъзбудили милите? От факта, че от 16 юни - събота в 9.00 ч. в ефира на ТВ "Евроком" ще се появят Бареков и Байрактаров, които не се притесняват да назоват нещата с истинските им имена!

Измежду превъзбудилите се от този факт са: изп.директор на ТВ "Европа"- Г. Харизанов, няколко бивши и настоящи министри и цял куп знайни и незнайни лица! А, още не сме започнали? За предстоящите кошмари и безсънни нощи не носим отговрност!

С поздрав: ББЦ-/Бареков и Байрактаров без цензура!???"

 

 

 

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 04 Юни 2018 22:47
  Новаков и Джамбазки - от евродепутат-меринджеи до милионери без трудова биография

  Николай Бареков призовава колегите си да дарят част режийните си, "иначе хората ще избират поредните евро Тото милионери от Държавната лотария, наречена Евроизбори"

 • Понеделник, 04 Юни 2018 22:47
  Волен Сидеров: ГЕРБ определя всичко в парламента, патриотите не решават кворума

  Цялата власт в България е в ръцете на Министерски съвет, а парламентът прилича на капалъ чаршия, смята лидерът на „Атака“.

  „Предлагам да се спази европейския норматив. В момента българския Изборен кодекс го нарушава“. Това каза пред БНР лидерът на партия „Атака“ и председател на групата на „Обединени патриоти“ в Народното събрание Волен Сидеров. Той подчерта, че предложенията му са останали в сянка.

  „Европейският норматив казва, че бариерата не може да бъде повече от 5%. В България при изборите за ЕП бариерата реално е близо 6%. Всичко това ощетява по-малките партии“, обясни депутатът в предаването "12+3" и попита: „Защо сега има незаконна методика?“.

  По думите му ГЕРБ определя всичко в парламента: „От доста време групата на патриотите не решава кворума. Г-н Цветанов си прави кворума с „Воля“ и ДПС. Г-н Цветанов – един опитен парламентарен играч, голям политик, за мен сравним с Шарл дьо Гол, Аденауер, Кенеди и други титани в световната политическа история – той наистина е много опитен политик и той отдавна не залага кворума в парламента на групата на патриотите“.

 • Понеделник, 04 Юни 2018 22:47
  “Фейсбук” и “Туитър” знаят кой си и без да имаш профил

  Алгоритмите на двете мрежи могат да предвидят мнението ти според хората, с които излизаш

Оставете коментар