Четвъртък, 16 Август 2018
Сряда, 06 Юни 2018 15:47

Симеонов е бесен, оплака се от колежката си Ангелкова на главния прокурор (Снимка)

Войната продължава! След като вицепремиерът Валери Симеонов реши да затвори 5 заведения в Слънчев бряг, министърката по туризма се оплака и заяви вчера в телевизиите, че са законни. Според медийния бос обаче има нарушения, трябва да се закрият заради шума, който вдигат. Лидерът на НФСБ предприе крути мерки и докладва колежката си, която отговаря за туризма, на главния прокурор Сотир Цацаров за това, че не го подкрепя в акциите му. Още миналата година двамата се захапаха. Въпреки че шумът около правителството бепе потушен, те отново се хванаха за гушите и дори стигнаха до Сотир Цацаров.

"Изпратих сигнал до Главния Прокурор г-н Сотир Цацаров относно проверката за закононарушения на служители в Министерство на туризма касаещи незаконни строежи и незаконно одобрени схеми и категоризации на заведенията на морския плаж Слънчев бряг Юг".

Припомняме, че Ангелкова и Симеонов започнаха войната помежду си още миналата година. Докато министърката по туризма се разхождаще с ефирни рокли по плажа и се хвалеше колко добре се развива ресорът ѝ, бургазлията вървеше с няколко дни преди нея, затваряше заведения, гонеше гостите от чужбина и прибираше техника за силен шум. В хвалбите си тя дори стигна до там, че гърците предпочитат нашето море и резултатът на наши турсисти и тези, които идват от южните ни съседи е равен. 

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 06 Юни 2018 15:47
  Валери Симеонов почива с любовницата си на плаж на братя Диневи, за двамата бизнесмени проверки няма

  На страницата „Неутрална България“ във Фейсбук се появиха снимки на вицепремиера Валери Симеонов със следния текст:

  „Валери Симеонов с любовницата си Марияна Николова (шеф на кабинета му) на плажа на братя Диневи в Св. Влас. Сега нали разбирате, защо няма проверки там?!“

  https://www.facebook.com/neutralitet/posts/997068103804477

 • Сряда, 06 Юни 2018 15:47
  Димитър Байрактаров пред BIG5: Пияните туристи и мръсотията по Черноморието са много по-голям проблем от шума в дискотеките

  Не можем да упрекваме българските бизнесмени, че имаме малка плажна ивица и кратък летен сезон. По Българското Черноморие се извършва административен тормоз. Хората в Бургас не са доволни от шума от летището в Сарафово. Трябва ли да спрем самолетите по логиката на Валери Симеонов? 

 • Сряда, 06 Юни 2018 15:47
  Джамбазки се намеси в морския купон на Сидеров и на Симеонов, праща ги да се охладят и да дишат повече йодни пари

  "Действително имаме колеги, които проверяват салфетките, тоалетната хартия и сапуна в заведенията, докато ние се занимаваме с конфликта с Македония. Време е и се надявам Волен Сидеров и Валери Симеонов да вземат в края на месеца да си починат, да охладят страстите, да седнат и да подишат йодни пари по морето, докато са там. Неведнъж сме давали пример с Кубратовия сноп и че заедно печелим избори. Познавам добрите страни на Волен Сидеров и на Валери Симеонов, както и техните недостатъци. Всеки ги има, както вероятно се виждат и моите, но тези противоречия трябва да престанат. Във ВМРО коментираме взаимоотношенията с Македония, но не сме говорили с останалите си партньори от коалицията по този въпрос".

  Това заяви пред Канал 3 евродепутатът Ангел Джамбазки и дори се пошегува със Сидеров и Симеонов, като ги прати в отпуска. Според него те са доказали на собствениците по морето, че най-нракя има представители на властта, но вече е време да спрат с контраакциите си и да се концентрират върху по-важните теми, които засягат държавата и правителството. 

Оставете коментар