Неделя, 21 Юли 2019
Сряда, 06 Юни 2018 15:47

Симеонов е бесен, оплака се от колежката си Ангелкова на главния прокурор (Снимка)

Войната продължава! След като вицепремиерът Валери Симеонов реши да затвори 5 заведения в Слънчев бряг, министърката по туризма се оплака и заяви вчера в телевизиите, че са законни. Според медийния бос обаче има нарушения, трябва да се закрият заради шума, който вдигат. Лидерът на НФСБ предприе крути мерки и докладва колежката си, която отговаря за туризма, на главния прокурор Сотир Цацаров за това, че не го подкрепя в акциите му. Още миналата година двамата се захапаха. Въпреки че шумът около правителството бепе потушен, те отново се хванаха за гушите и дори стигнаха до Сотир Цацаров.

"Изпратих сигнал до Главния Прокурор г-н Сотир Цацаров относно проверката за закононарушения на служители в Министерство на туризма касаещи незаконни строежи и незаконно одобрени схеми и категоризации на заведенията на морския плаж Слънчев бряг Юг".

Припомняме, че Ангелкова и Симеонов започнаха войната помежду си още миналата година. Докато министърката по туризма се разхождаще с ефирни рокли по плажа и се хвалеше колко добре се развива ресорът ѝ, бургазлията вървеше с няколко дни преди нея, затваряше заведения, гонеше гостите от чужбина и прибираше техника за силен шум. В хвалбите си тя дори стигна до там, че гърците предпочитат нашето море и резултатът на наши турсисти и тези, които идват от южните ни съседи е равен. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар