Сряда, 20 Юни 2018
Неделя, 10 Юни 2018 11:05

Еврочиновници се изложиха на изпроводяк в София. Качакова се закани да се саморазправи с хулиганите (Снимка)

Любка Качакова публикува снимка на еврочиновници, които на изпроводяк вероятно са решили да се сбогуват със София и да обикалят. Групичката прилича на организирани германски туристи на Златни пясъци. Бившата зам.-министърка се възмути, че западните ни партньори газят тревата в градинките пред погледа на безмълвния полицай, който ги пази. На снимката, която е публикувала, се вижда, че действително са скочили на тревата като овчари на ливада. Случката се развива до Руската църква в София.

Вижте какво написа Любка Качакова във фейсбука си:  

"Полицай чак ги пази! Да не ги изядем. Само да имаше къде да отбия, щях да сляза и такъв да им забърша на еврочиновниците, че и цялото МВР нямаше да ги спаси.

Дошли на софра в София, пазят ги с наште пари и чак и тревата ще газят. Щото всичко им е позволено. В София. Само".

Качакова за жалост е права. Единствената полза, която имахме от председателството ни в Европейския съвет, като че ли е успокоението, че навсякъде има простотия. Европейските чиновници от най-високо до най-ниско ниво опровергаха пуритание, които само ни коват колко сме зле, нямаме възпитание, тъпи сме и още един куп "присъди". Опровергаха и някои българи в чужбина, които все ни поучават как да живеем, как било на Запад с превъзнесени пламенни речи. Очевидно простотията не е според националността. Видяхме колко са възпитани западните ни партньори. Видяхме вечно пияния Юнкер, който, ако не беше Туск да го закрепи, нямаше да може да ходи на пресконференцията с Бойко Борисов. Понякога не е лошо да имаме малко повече самочувствие, да погледнем обекнивно отстрани и да не се подмазваме на всички. В цяла Европа има простаци. Пример са част от чужденците, които идват по родното Черноморие.  

Снимка от позорната сцена, която е уловила Качакова

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 10 Юни 2018 11:05
 • Неделя, 10 Юни 2018 11:05
  В София пристигат лидерите на 28-те страни членки на ЕС и държавните глави на страните от Западните Балкани

  Председателите на Европейския съвет, Европейската комисия и Европейският парламент - Доналд Туск, Жан-Клод Юнкер и Антонио Таяни ще участват в срещата на ЕНП, която ще се проведе в резиденция Бояна

  В България пристигат лидерите на 28-те страни членки на ЕС и правителствените и държавни глави на страните от Западните Балкани. Поводът е срещата на върха на 17 май, която ще дискутира интеграцията на Западните Балкани.

  Съпътстващата програма на събитието започва от днес.

  Председателите на Европейския съвет, Европейската комисия и Европейският парламент - Доналд Туск, Жан-Клод Юнкер и Антонио Таяни ще участват в срещата на Европейската народна партия, която ще се проведе в резиденция Бояна. Форумът ще бъде председателстван от президента на ЕНП Жозеф Дол.

  Основна тема на разговорите ще бъде предстоящата среща на върха между лидерите на Европейския съюз и Западните Балкани утре. Очаква се след края на разговорите Жозеф Дол и премиерът Бойко Борисов да направят изявления.

  Освен в срещата ЕС-Западни Балкани премиерът Борисов ще е домакин на редица съпътстващи събития, съобщава пресцентърът на кабинета.

  В 08:30 ч. Бойко Борисов започна срещне с президента на Европейската конфедерация на профсъюзите Лука Визентини. Двамата ще разговарят в сградата на Министерския съвет. В срещата ще вземат участие също министърът на труда и социалната политика Бисер Петков и председателите на КНСБ и КТ "Подкрепа" Пламен Димитров и Димитър Манолов.

  В 13:00 ч. министър-председателят Бойко Борисов ще открие конференцията "Диалог със Западните Балкани: създаване на регион на растеж, сигурност и свързаност по пътя към Европа". На нея политици, общественици, представители на неправителствени организации от различни държави ще дискутират европейската перспектива пред страните от региона и стъпките за постигане на свързаност.

  От 16:00 ч. премиерът Бойко Борисов ще посрещне в резиденция "Бояна" лидерите от Европейската народна партия, които ще участват в Срещата на върха на ЕНП. По време на форума десните лидери ще се фокусират върху подготовката за срещата на върха между ЕС и Западните Балкани на 17 май.

  В 18:30 ч. министър-председателят Бойко Борисов ще разговаря с председателя на Европейския съвет Доналд Туск. Двамата ще обсъдят подготовката и провеждането на срещата ЕС-Западни Балкани на 17 май, на която Борисов и Туск са съвместни домакини.

  От 19:00 ч. в "София Тех парк" премиерът Бойко Борисов ще посрещне официално колегите си от Европейския съвет. Борисов е домакин на работна вечеря на лидерите на ЕС.

 • Неделя, 10 Юни 2018 11:05
  Къде са премиерът и ДАНС? Вместо тях, арестуваха 29-годишно момче от Добрич. На негово място можеше да е всеки!

  Всеки от нас можеше да бъде на мястото на това 29-годишно момче от Добрич! Разбирам, че той е освободен и от Луфтханза. БРАВО! Няма да летя с вас НИКОГА! Много ви е лесно да хвърлите едно българче на кучетата. Този случай е същият като онзи с Гери. Нея я спасихме. Тогава се намеси ЛИЧНО ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ! Това да се знае.

  Та сега искам да попитам ЗАЩО ТОВА МОМЧЕ Е В АРЕСТА, вместо тези, които са разрешили извършването на престъпните сделки? ДАНС? Службите? Къде бяха те? Тези, които издържаме с милиони наши данъци не реагирали, а едно 29-годишно момче да прави собствено разследване кой всъщност е работодателят му и законна ли е дейността му?! Къде бе и къде е СЕГА Премиерът НИ? Това, което става с момчето от Добрич, означава само едно - да бъдат закрити НА СЕКУНДАТА ВСИЧКИ КОЛ ЦЕНТРОВЕ! Това ли е целта? Никакви оправдания със Съда не приемам, г-жо Цачева.

  Любка Качакова, Фейсбук

Оставете коментар