Понеделник, 17 Юни 2019
Неделя, 10 Юни 2018 11:05

Еврочиновници се изложиха на изпроводяк в София. Качакова се закани да се саморазправи с хулиганите (Снимка)

Любка Качакова публикува снимка на еврочиновници, които на изпроводяк вероятно са решили да се сбогуват със София и да обикалят. Групичката прилича на организирани германски туристи на Златни пясъци. Бившата зам.-министърка се възмути, че западните ни партньори газят тревата в градинките пред погледа на безмълвния полицай, който ги пази. На снимката, която е публикувала, се вижда, че действително са скочили на тревата като овчари на ливада. Случката се развива до Руската църква в София.

Вижте какво написа Любка Качакова във фейсбука си:  

"Полицай чак ги пази! Да не ги изядем. Само да имаше къде да отбия, щях да сляза и такъв да им забърша на еврочиновниците, че и цялото МВР нямаше да ги спаси.

Дошли на софра в София, пазят ги с наште пари и чак и тревата ще газят. Щото всичко им е позволено. В София. Само".

Качакова за жалост е права. Единствената полза, която имахме от председателството ни в Европейския съвет, като че ли е успокоението, че навсякъде има простотия. Европейските чиновници от най-високо до най-ниско ниво опровергаха пуритание, които само ни коват колко сме зле, нямаме възпитание, тъпи сме и още един куп "присъди". Опровергаха и някои българи в чужбина, които все ни поучават как да живеем, как било на Запад с превъзнесени пламенни речи. Очевидно простотията не е според националността. Видяхме колко са възпитани западните ни партньори. Видяхме вечно пияния Юнкер, който, ако не беше Туск да го закрепи, нямаше да може да ходи на пресконференцията с Бойко Борисов. Понякога не е лошо да имаме малко повече самочувствие, да погледнем обекнивно отстрани и да не се подмазваме на всички. В цяла Европа има простаци. Пример са част от чужденците, които идват по родното Черноморие.  

Снимка от позорната сцена, която е уловила Качакова

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар