Петък, 22 Февруари 2019
Вторник, 03 Юли 2018 12:21

Баровецът с Bugatti Chiron Ваньо Алексиев - по зле и от Николета Лозанова!

СМЯХ! Собственикът на "Биомет" е явен фен на Истанбулската конвенция, изсмукал корема и бузите си, сложил си изкуствени гърди

Днес гръмна новината, че собственикът на спедиторска компания "Биомет" Ваньо Алексиев си е купил автомобил на стойност близо 5 млн. лева. Нека припомним, че досега у нас имаше само Bugatti Veyron, и то е собственост Румен Гайтански - Вълка, а Алексиев си закупи 2 пъти по-скъп модел - Bugatti Chiron.

Всъщност баровецът Ваньо Алексиев е меко казано доста странен тип, коментират негови познати. Той например е очевидно пристрастен към пластичните операции, част от които надминават дори мечтите на Николета Лозанова.

Ваньо Алексиев със свой приятел и розовото фламинго в басейн

За да изглежда по-мъжествен и млад, 55-годишният бизнесмен дори си е имплантирал гърди. Освен това Алексиев е "барнал" и цялата си физиономия, рязал си е бузите и корема, за да изглежда по-слаб, присаждал си е коса и още куп гевезлъци, по които родните фолкаджийки и плеймейтки непрестанно въздишат.

Негови познати разказват още, че Алексиев живеел с млада девойка, която също имала стотици пластични операции. Това обаче не било нищо в сравнение с разкрасителните процедури на бизнесмена, които вече удрят близо 1000 на брой. Самият той вече не помни колко са, но явно е почитател на Истанбулската конвенция, тъй като женското начало у него все по-явно прозирало в баровеца. Според аверите му, красавицата в живота до него пък била само за имидж и камуфлаж.

Другата страст на Алексиев са кучетата. Бизнесменът отглеждал около 40 песа от различни породи в дома си.

Вижте още снимки на ретро красавеца с кола за 5 милиона лева!

Снимки: фейсбук, инстаграм

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ ЛЮБОПИТНИ ПОДРОБНОСТИ ОТ ЖИВОТА НА РОДНИЯ МИЛИОНЕР!

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 03 Юли 2018 12:21
  4-ма гавази вардят "Бугати"-то на Ваньо Алексиев, той пести от застраховка, докато Софи Маринова го дебне като хищна хиена

  Певицата се колебае да "хвърли ли око" на баровеца или да си остане гадже с Гринго

 • Вторник, 03 Юли 2018 12:21
  Вижте кой е Владо Вутов, пръснал шампанско за 40 000 евро в Алпите!

  Клип с българи, които пилеят десетки хиляди евро насред френски курорт шашна туристите в Алпите. На видеото, което подлуди за часове социалните мрежи, се вижда, мъж, който излива литри от най-скъпото шампанско. Всъщност става въпрос за сина на мултуимилионера Цоло Вутов - Владо, който изпръска десетки бутилки за над 40 000 евро в баровския ски курорт Куршевел под звуците на култовото парче "Шушана".

  Синът на Цоло беше уловен от сайта Nbox.bg преди 2 години в компанията на моделката Цеци Красимирова. Красавицата бе засечена от журналист на сайта скрита в малка и евтина кръчма в кв. Белите брези. "Двете халби" е квартално заведение в което се хранят основно хора от близките офиси и жители на махалата. На малка маса в дъното обаче Цеци Красимирова беше с мъж, който държала за ръка и гледала влюбено в очи. Източници на NBOX разказват, че бившата любима на убития в Амстердам Косьо Самоковеца е била с именно със сина на Цоло Вутов. Владо Вутов е известен с това, че обича показността. Той обича да се движи из София с 2 джипа, единият от които е наблъскан до тавана с охрана.

  Д-р инж. Цоло Вутов е основател, управител и собственик (заедно със съпругата си Снежана Вутова) на 50% от „Геотехмин“ ООД - група, която включва над 26 дружества от различни сектори - миннодобивна индустрия, строителство, инфраструктура и екологичен инженеринг. Сред тях са „Елаците-Мед“ АД, „Хеликс“ ЕООД, „Експлозивпрогрес-ГТМ“ ЕООД. Негови съдружници в „Геотехмин“ са Eлена Стоянова и Виктория Тодорова - съпругата и дъщерята на Величко Стоянов, един от тримата основатели на дружеството. Вутов е председател и на Научно-техническия съюз по минно дело, геология и металургия в България и учредител на Балканската минна асоциация Балканмин. През 2010 г. Цоло Вутов е обявен за най-богатия българин от вестник „Пари“, след като оглавява ежегодната класация на изданието „100-те най-богати българи“. По това време състоянието му според вестник „Пари“ се изчислява на 438,2 млн. лв. 

  През 1977 г. Цоло Вутов се жени за Снежана - негова колежка от Минно-геоложкия институт, а през 1978 г. се ражда синът им Владимир. В началото е назначен в Елаците като маркшайдер, след това става главен инженер, а през 1981 г. и зам.-директор на рудника. Същата година се ражда и по-малкият му син Иван. През 1982 г. се връща в София и започва работа в изследователския и проектантски институт в областта на рудодобива „Нипроруда“, където се занимава с научна дейност. През 1989 г. завършва „Мениджмънт и маркетинг“ към Българо-френския център „Марком“. Веднага след промените Цоло Вутов напуска „Нипроруда“ и създава фирма „Геотехмин“ заедно с професорите Димитър Субашки и Величко Стоянов. Отначало съсредоточават дейността си предимно в областта на минното дело, работят по търсене и проучване на бял мрамор и варовик, но през 1996 г. собствениците разширяват дейността на „Геотехмин“, като навлизат и в строителството.

  През 1995 г. създават фирмата с държавно участие „Хеликс“ за минно-геоложки проучвания, а през 2006 г. – „Експлозив прогрес“ за взривни работи в рудниците. През 1999 г. съдружниците на Цоло Вутов - проф. Стоянов и проф. Субашки умират и той остава да управлява фирмите, в които по това време вече работят около 250 души. През 1999 г. правителството на Иван Костов обявява за приватизация мина „Елаците“ и Цоло Вутов я купува с помощта на собствениците на завода за преработка на руда - белгийската фирма „Юнион миниер“. „Юнион миниер“ кредитира покупката на Цоло Вутов срещу ангажимент през следващите 10 години „Елаците“ да доставя руда за преработка на „Юнион миниер“. В следващите години фирмата на Цоло Вутов успява да изплати дълговете си и да увеличи добива от 23 милиона тона минна маса годишно през 1999 г. на 58 милиона това през 2008 г. Персоналът на „Геотехмин“ нараства до над 4000 души.

  Строителната дейност се развива паралелно с минното дело и фирми на Цоло Вутов участват в строителството на вецове в Искърското дефиле, на новата писта на аерогара София, на метростанции, на ветроенергийния парк край Камен бряг и Шабла, на пречиствателните станции на ТЕЦ „Марица Изток 3“ и др. За 2009 г. активите на „Геотехмин“ са оценени на 666 млн. лв., консолидираните приходи - на 390,2 млн. лв., а печалбата - на 92,7 млн. лв. Групата „Геотехмин“ управлява също два четиризвездни хотела - „Скалите“ в Белоградчик и „Глазне“ в Банско.

  Чрез „Елаците Мед“ Цоло Вутов приватизира и общински фирми за пътно поддържане в България, сред които е и столичната компания „Пътно поддържане“. Негови са също и „Пътища и съоръжения“ - София, столичното „Улично осветление“ ЕАД и СКГТ „Трансремонтстрой“ АД - фирмата, която поддържа техническото състояние на трамваите, тролеите и автобусите в столицата. Собственик е и на фирмите, които поддържат инфраструктурата в Лом и Берковица. Цоло Вутов живее в триетажна къща близо до Киноцентъра. Синовете му работят в семейния бизнес - Владимир оглавява строителна фирма, а Иван - търговска. 

  Цоло Вутов е приятел от казармата с ген. Румен Миланов (началник на Националната служба за охрана (НСО) от 2004 до 2007 г., а от 2009 до 2012 - съветник в политическия кабинет на Бойко Борисов, секретар на Съвета по сигурността и шеф на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност БОРКОР). Когато напуска НСО, Миланов се връща на работа при Цоло Вутов, където е бил и през 2005 г., след като напуска НСБОП. Същата година Вутов назначава във фирмата си „Елаците мед“ и други висши антимафиоти - бившите заместник-директори на НСБОП Красимир Младенов и Иван Йовчев, както и началника на направление „Борба с терора“ Борил Кацаров.

  Очаквайте много скоро още подробности за "шоуто" в Куршавел! Ще разберете кой още присъства на рожденния ден на Владо Вутов!

  Вижте видео от празненството на Владо Вутов

   

 • Вторник, 03 Юли 2018 12:21
  Николета на лов за богати депутати

  НиЛо пристигнала да обядва в любимото кафене на народните представители "Ла Катедрала" с дебел господин

Оставете коментар