Неделя, 21 Юли 2019
Сряда, 04 Юли 2018 17:46

Борисов бесен на патриотите, нарече ги "бесни популисти"

Заради бездимните цигари отново прехвърчаха искри в управлението

Премиерът Бойко Борисов заяви, че оттегля законопроекта за акциз върху бездимните цигари. Обяви, че е бесен на патриотите, които се обявиха срещу предложението.

Нарече поведението им „зверски популизъм”. ГЕРБ планираше драстичен скок на цената на бездимните цигари с предложение за вдигане на акциза им от октомври.

От ВМРО и „Атака” – две от партиите в Обединени патриоти, обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението. От третата партия в коалицията – НФСБ на Валери Симеонов, подкрепиха идеята за по-висок акциз.

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 04 Юли 2018 17:46
  Нинова към Борисов: Страх лозе пази, но е късно за пазача

  Лидерът на БСП коментира в социалната мрежа заявлението на премиера Бойко Борисов, че България ще подкрепи Лаура Кьовеши за главен прокурор на ЕС

 • Сряда, 04 Юли 2018 17:46
  Борисов: България ще подкрепи румънката Кьовеши за европейски главен прокурор

  България ще гласува за избирането на румънката Лаура Кьовеши за европейски главен прокурор. Подкрепата за румънската прокурорка е обещана от премиера Бойко Борисов пред Людовик Орбан, председател на Националната либерална партия на Румъния.

  НЛП е румънската дясна партия, която си води сестринска на ГЕРБ и членува в ЕНП. Борисов и Орбан са обсъждали подкрепата за Кьовеши, срещу която се бори румънското социалистическо правителство, още в края на юни при среща на двамата в София. В телефонен разговор миналата седмица българският премиер е потвърдил подкрепата си за румънката.

  "Кьовеши има нашата подкрепа за поста, просто при определянето на хора за високите европейски позиции не е нужно да се говори предварително, както обикновено правят от опозицията", казва Борисов пред "24 часа". От правителствената пресслужба потвърждават информацията.

 • Сряда, 04 Юли 2018 17:46
  Микровълнови печки, откраднати милиони и пълно безхаберие

  Владимир Береану коментира реакцията на управляващите след изтичането на данни от НАП

   

Оставете коментар