Петък, 20 Юли 2018
Петък, 06 Юли 2018 08:20

Елена Йончева: Борисов ни направи зависими от Турция, Меркел ще ни върне 60 000 мигранти

Депутатът от БСП Елена Йончева предупреди, че кабинетът ни прави зависими от Ердоган и Турция и застрашава националната ни сигурност. Тя определи като успешно европредседателството ни, но подчерта, че няма държава която да се е провалила. Журналистката коментира, че в крайна сметка отново страната ни не е направила нищо по важния въпрос "Шенген".

"Концесията за летище „София“ се прави на тъмно. Тя беше спряна от президента Румен Радев, защото заплашва държавната ни сигурност. Накрая останаха две турски фирми. Летището има интереси да унищожи своята конкуренция, каквато е Турция, а се прави обратното. Защо се концесионира, след като е на печалба от 11 млн. лева през миналата година? По времето на управлението на БСП се концесионираха аеропортите във Варна и Бургас, защото там бяха останали бараки, но бяха дадени на германци, които откриха нов терминал. Те направиха нови летища. ГЕРБ нямат аргументи, затова казват, че БСП прави всичко напук", коментира Йончева.

"Германия ще ни върне 60 000 мигранти. Ангела Меркел даде сметката на Бойко Борисов, който твърди, че нямало нито един незаконен бежанец. Някой канализира каналите, защото няма разбит канал. Чужди служби имат тази информация. България признава, че контролира подобни практики. Истината ще излезе наяве. Борисов получи награда в Сараево за европейска личност на годината. Тя обаче се връчва в Босна и Херцеговина и не означава, че е признание от ЕС", каза още Йончева. 

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 06 Юли 2018 08:20
  Ало, спи ли прокуратурата? Йончева обра КТБ и избива овце с Нинова, а Цацаров дреме!

  Ало, спи ли прокуратурата? Колежката Йончева ограбила банката на Цветан Василев! И не само туй, ами уредила избиването на овцете и козите, и разнасяла чумата – да, бе, разнасяла чумата! – с помощта на Корнелия Нинова. Това е абсолютно сигурно!

  Казаха го по телевизията! И го каза не някой мухльо, а Антон Тодоров, смелият автор на книгата „Шайката–Бойко, Цецо и другите“, който разобличи и Лиляна, министърката на европредседателството, че баща й е най-дългогодишният член на ЦК на БКП на Тато! И не само той го заяви, ами и Тома Биков го потвърди – потвърди го сутринта! – така че вече никакво съмнение няма. На Цацаров му остава само да спре да дреме и да свали записа.

  Анна Заркова, фейсбук

 • Петък, 06 Юли 2018 08:20
 • Петък, 06 Юли 2018 08:20
  Премиерът признал пред Валери Симеонов, че е зависим от братя Домусчиеви и се страхува от тях

  "ГЕРБ продаде държавата за 58 милиона лева". Това заяви на брифинг в Народното събрание Валентин Касабов от НФСБ, а аргумент му са промени в Закона за обществените поръчки, свързани с БМФ и Кирил Домусчиев. Поправката спестявала на Домусчиев дълга от 58 млн.лв., които трябваше да плати на държавата според съдебното решение. Била е внесена от гербера Данаил Кирилов и позволява действие за минал период, като така спестява парите на Кирил Домусчиев.

Оставете коментар