Вторник, 29 Септември 2020

Петък, 06 Юли 2018 17:37

Столичани спукаха от майтапи Валери Симеонов заради акция "шум": Телефонът за оплакване от купони на вибрация ли ще звъни?

Валери Симеонов отнесе псувни и подигравки във фейсбука си. Столичани го "поздравиха" подобаващо за акция "шум", която патриотът премести от морето направо в София.

На всичкото отгоре вицепремиерът е платил за масрафа на Марк Зурърбърг. "И сте дали пари за тази публикация, за да видят всички, че не сте наясно какво точно правите, а имено, че клуб Джим Бийм не съществува от поне две години, а и да съществуваше, там никога не е пускано чалга", възмущава се Слександър Емилов. Кристиан Христов пък директно пита Симеонов: "Палячо, нямаш ли по-важна работа"?

По-наволу в коментарите е Симеонов е наречен "циркаджия", "палячо" и още какво ли не. Софиянци дори молят бургазлии да си прибират медийния бос и повече да не му дават да припарва до столицата. Други пък резонно подсетиха Валери Симеонов да не се занимава с дискотеки и заведения, а да отиде и да види какви сватби се вдигат по три дена във Факултето, до Красна поляна, където все още живеят и българи, на които не им е приятно да слушат цигански кючеци всяка събота и неделя. Вижте още част от бисерите по адрес на Валери Симеонов:

Направо да се забрани всякаква музика със закон най-добре? Смешно е! Всяка вечер минавам покрай Рафи никога не ми се сторила силна музиката

Телефонът за контрол на шума с вибрация ли ще звъни.

Как няма да се снимат, Вие сте по-голяма атракция от някой пътуващ цирк. Започвам да се убеждавам, че тези Ваши проявления са продиктувани от сериозна травма в детството.

Имам едни комшии. Много вдигат шум. Може ли нещо да ги респектирате? Благодаря! Повече инфо - на лично ;)

Значи, Валка, искам да ги унищожиш! Да хвърчат мигли, джуки, кожени волани и екстеншъни, лице!
Мощно Валка!

Под поста има и фенове на Симеонов и на дейността му, но те се губят в морето от закачливи и яростни коментари. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар