Сряда, 20 Март 2019
Сряда, 25 Юли 2018 09:42

Сидеров дава акъл на Борисов да съдят Симеонов, гласи се за неговия пост

Волен Сидеров обвини коалиционния си партньор Валери Симеонов в лъжи, клевети и обиди. "Аз очаквам извинение. Премиерът Борисов беше обвинен, че е зависим от Домусчиев. Това го каза от трибуната на народното събрание (Валери Симеонов - б.р.). Ако аз и Николай Александров не получим извинение, ще заведем дело за клевета срещу него. Ще говоря с Даниел Кирилов и Бойко Борисов да направят същото. Не може това да се подминава като пролетен дъжд". 

Вицепремиерът Валери Симеонов започна действия, които убиват българския туристически бизнес. Аз не съм го пратил във властта да утрепва български фирми и заведения, а да вдига доходите и пенсиите. Това заяви Сидеров по Нова тв. Ако не може да се справи с това, ще търсим друг човек, заяви Сидеров. Ако той не се поправи, ще трябва да бъде сменен с друг, каза лидерът на Атака. В средите на патриотите се говори, че самият Сидеров се гласи за вицепремиер, тъй като в парламента свири втора цигулка и няма властта, която е очаквал.

Имам критичен поглед върху концесиите. Симеонов от няколко месеца е натоварен с тях, но той не посяга към тях, допълни Сидеров. В закона за приватизацията няма никакъв лобизъм, категоричен е Сидеров. Той поиска извинения от Валери Сименов за хвърлени обвинения, ако не ги получи ще заведе дело за уронване на престижа.

"Законът за приватизацията не обслужва Домусчиев. Симеонов трябва да се извини. Аз мога да се явя и сам на избори. Правил съм го четири пъти, мога да го направя и пети. Ако колегите не искат да се явяваме заедно, аз ще го направя сам. Аз бях този, който настояваше това да се случи. Симеонов каза, че според него не трябва да се явяваме повече заедно и според мен там се готви друга коалиция - с Христо Иванов и Атанас Атанасов. Най-вероятно ще се случи това", прогнозира в заключение лидерът на патриотичната партия "Атака".

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар