Сряда, 19 Декември 2018
Събота, 04 Август 2018 09:59

Цветанов се уреди с леко крив свой портрет. Сам се хвали в мрежата. България ликува!

Фен на шефа на ПГ на ГЕРБ от Сопот е автор на картината

“За мен беше чест и удоволствие да получа лично от сопотския художник Стефан Йорданов нарисувания от него мой портрет.

Това се случи във Велико Търново след участието ми в сутрешния блок на Би Ти Ви, а г-н Йорданов е тръгнал от Сопот в полунощ, за да се срещнем и да ми подари портрета.

Той сподели, че картината е израз на личното му уважение към мен като политик и държавник и към всичко, което ГЕРБ прави за развитието на всички региони в България.“

Цветан Цветанов

Бел.ред. Информацията, че България вече може да се радва на произведението на изкуството с лика на Цветанов, бе разпространена масово чрез личния профил на журналиста Явор Дачков във фейсбук.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 04 Август 2018 09:59
  Цветанов в САЩ: Решението за новите изтребители ще е политическо

  "Добре, но защо беше целият този цирк с конкурс, загубено време и т.н.? Отговорът е - страх да поемеш отговорност! НС е колективен орган, там няма персонална вина, всички са чисти!", коментира по този повод във Фейсбук главният секретар на президента Димитър Стоянов.

  Решението за новите изтребители за българските ВВС ще бъде политическо и ще бъде базирано на българските национални интереси и стратегически партньорства. Това е уверил председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на работна среща със старши директора по европейските и руските въпроси в Съвета за национална сигурност на САЩ Фиона Хил, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

  По време на разговора бяха обсъдени широк кръг от въпроси на регионалната сигурност. И двете страни изразиха безпокойство от ескалацията на напрежението в Азовско море и Керченския пролив, като се обединиха около необходимостта от деескалация на конфликта, се казва в съобщението. 

  В цялостния контекст на събитията в региона е необходимо затвърждаване на стратегическото партньорство между България и Съединените щати. Именно в този аспект трябва да се разглежда и предстоящата модернизация на българската армия, посочил Цветанов.

 • Събота, 04 Август 2018 09:59
  ГЕРБ са в офанзива – удрят навсякъде

  БСП започнаха действието "замитане" на скандала. Една от ГЕРБ ги била надприказвала... патетични.

  Ето в любимия ПИК са изнесени материали, че професор 80% бил финансиран и той от Сорос. Ако не го опровергае незабавно, то още утре да си депозира оставката и да се разкара! 

  Това, което в действителност се случва, обаче, е свръх опасно.

  ГЕРБ са наели нови консултанти и са започнали офанзивата още отсега. Удрят навсякъде, при това ритмично, методично и напълно целенасочено.

  БСП, понеже са невероятни скръндзи, и друго – нямат нито ресурса, нито възможностите да се противопоставят успешно на тази офанзива.

  И изобщо не си мислете, че г-н Ц. Цветанов е мозъкът на тази операция.

  Валери Тарандов, фейсбук

 • Събота, 04 Август 2018 09:59
  Финансовият министър Владислав Горанов безвъзмездно в апартамент на братя Домусчиеви. Главният прокурор разпореди обещаната проверка (обновена)

  Сотир Цацаров: Прокуратурата ще стартира проверка на министър Владислав Горанов във връзка с жилището, в което живее.

  Цветан Цветанов: Убеден съм, че министър Владислав Горанов ще може да отговори на всички въпроси, когато приключи проверката.

  Прокуратурата ще стартира проверка на министъра на финансите Владислав Горанов във връзка с жилището, в което живее. Това стана ясно от снощното гостуване на  главния прокурор Сотир Цацаров в "Шоуто на Слави".

  Днес по обед с прессъобщение Прокуратурата оповести, че главният прокурор е разпоредил проверка на финансовия министър Владислав Горанов "за престъпления по чл. 283 НК/чл. 304б НК".

  Действия по проверката спрямо министър Горанов ще бъдат възложени на КПКОНПИ, съобщават още от Държавното обвинение.

Оставете коментар