Събота, 15 Декември 2018
Четвъртък, 23 Август 2018 08:09

Кольо Колев: Правителството ще оцелее през есента, ще получава подкрепа от САЩ, докато Македония не влезе в НАТО

"Нормалната държава се управлява чрез институции, а не Борисов да се меси в работата на министрите. Държавността е заменена от вожд и от няколко години е на автопилот. В администрацията се назначиха камара некадърници".

Това заяви пред BGonAir социологът Кольо Колев. "Ореолът на Бойко Борисов отдавна е паднал. Той се държи като пожарникар. Няма нищо лошо в това, но държавата не може да се управлява само с гасене на пожари. От отмъстител, който наказваше богатите, се опитва да се държи като строител на съвременна България. Той обаче разбива държавността. Той няма как да се върне вече на бял кон. Имаме непрекъснати пожари, но облаците се сгъстяват и в един момчент ще излязат и ще накажат властта за липсата на доброто ѝ функциониране. Имаме и едни "зелени", които са две семейства. Те са ошушкали европейските фондове с протести пред МС. На есен няма да има нови избори. Правителството ще получи рамо от своя голям задокеански брат, докато не бъде приета Македония в НАТО. След това отношенията им зависят от финализирането на сделките в авиацията", категоричен е Колев. 

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 23 Август 2018 08:09
  Пентагонът трети ден игнорира предложенията на Шойгу за обсъждане на Договора за премахване на ракетите със среден и малък обсег

  Молбите на руския министър на отбраната Сергей Шойгу до началника на Пентагона Джеймс Матис остават без отговор трети ден, заяви официалният представител на руското военно министерство Игор Конашенков, съобщава "Интерфакс".

  „В продължение на три дни дори няма официална реакция от американското ведомство на предложенията на руското министерство на отбраната“, съобщи Конашенков.

  „Всичко това говори за нежеланието на американската страна за аргументиран и професионален диалог с Русия в интерес на решаването на належащите проблеми за гарантиране на регионалната и глобалната сигурност“, подчерта той.

  По думите му,  в обръщението си Шойгу подчертава, че „руската страна е готова за открит и съществен диалог с Пентагона по всички неотложни въпроси от съвместната програма“.

 • Четвъртък, 23 Август 2018 08:09
  БСП: Предстои кражбата на века - кабинетът ще преразпределя 10 млрд. лв. ГЕРБ отговоря: Правителството работи великолепно

   „Средствата, които се разпределят сега са 10% от приходната част. Това преразпределяне на средства ще остане в историята като кражбата на годината. Не казвам, че е кражбата на века, защото в началото на следващата година предстои преразпределянето на 10 млрд. лв. Кражбата на века предстои и мнозинството, със собствените си пръстчета, с които гласувате, носите отговорността.” 

 • Четвъртък, 23 Август 2018 08:09
  Борисов: Да се махне думата "правителствена" от болница "Лозенец", защото ме дразни

  Премиерът Бойко Борисов реагира остро на решението на здравната комисия в парламента, която вчера отхвърли идеята за преструктуриране на правителствена болница "Лозенец" и превръщането й в Национална педиатрия.

Оставете коментар