Четвъртък, 17 Януари 2019
Сряда, 05 Септември 2018 07:42

Андрей Райчев: Борисов търси новото си амплоа, смята, че патриотите са му в кърпа вързани

Оставките на министрите не са заради катастрофата, а защото надвисват тъмни облаци над Бойко Борисов. Новото в политическия сезон е, че хората вече имат усещането, че повече така не може. Опонентите като Румен Радев не говорят за премиера и за цялостна политика, а за елементи от правителството, което вече трябва да плаши Борисов. 

Това заяви пред БТВ социологът Андрей Райчев. "Оставките на министрите са фойерверки в новия политически сезон, с които Борисов цели да покаже, че не е загубил контрола в държавата. Той мисли за патриотите като "вързани в кърпа". Те се карат, но няма да искат да се ходи към нови избори, защото знаят, че резултатите им ще са влошени. Борисов няма роля, в момента търси новото си амплоа. Първо беше отмъстител, после строител, а след това и международник. Последното му беше най-сполучливо. С Цветан Цветанов играят полицейска сценка на доброто и лошото ченге с това, дали ще приемат или няма да приемат оставки. Такъв беше случаят и с Делян Добрев", коментира Райчев. 

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 05 Септември 2018 07:42
  Борисов през 2017 г.: България е бедна, не може да купува най-скъпите самолети

  "Чух, че трябва да купим най-скъпото, което се продава на пазара. Кое налага да купим най-скъпия възможен хеликоптер, най-скъпия възможен самолет и най-скъпия изтребител? Когато провеждаме търгове и обществени поръчки за дружества и организации – едни купуват „Шкода“, други - „Дачия“, трети купуват „Фолксваген“. Не се хвърлят всички на „Мерцедес“ и „Пасат“". Това каза премиерът Бойко Борисов на 2.09. 2017 г. във Варна, припомня сайтът "Гласове".

 • Сряда, 05 Септември 2018 07:42
  Борисов разговаря с либийския премиер за задържания танкер

  Файез Сарадж подчерта, че благоприятният развой на събитията ще даде много силен знак за бъдещото сътрудничество между България и Либия

 • Сряда, 05 Септември 2018 07:42
  Фантомна демокрация!

  Велизар Енчев за гласуването на мандата за преговорите за F-16 от парламентарните комисии

Оставете коментар