Събота, 20 Април 2019
Вторник, 11 Септември 2018 07:45

Премиерът и президентът прехвърлиха битката във волейболната зала

Състезателите ни заприличаха на плажен атракцион, с който се снимат туристите

Световното първенство по волейбол започна в неделя с победа на лъвовете над Финландия с 3:0. Двубоят се игра в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна. Мондиалът се провежда в България, благодарение на едногодишни усилия на Българската федерация по волейбол да спечели домакинството. В прессъобщението категорично се подчертава и "с категоричната подкрепа на българското правителство".

През тази година кабинетът отпусна 500 000 долара за организирането и провеждането на мондиала. Общата сума на изплатените от кабинета средства за организацията му в периода 2016-2018 г. е 5 000 000 долара. 

Волейболният форум обаче се оказа нова арена за сблъсък между премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев. Държавният глава "финтира" министър-председателя и го изпревари, като отиде още на първия мач на волейболистите ни, за да ги поздрави. Днес Бойко Борисов също ще се срещне с момчетата ни, за да ги мотивира допълнително. Министър-председателят ще пътува до Варна специално заради "лъвовете", като ще се надява да им донесе късмет в първенството. Волейболистите ни пък буквално са превърнати в животинки на плажа, с които се снимат туристите. Състезанието между президент и премиер очевидно ще продължава с всички средства и на всички терени. Волейболните ни национали пък са най-ухажваните избиратели в страната и се радват на особеното внимание на първите мъже в държавата. 

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 11 Септември 2018 07:45
  Каракачанов: Разпоредих пълна проверка на процедурата по събарянето на стената на бившето военно поделение в Хасково

  Вицепремиерът още веднъж подчерта, че "Апартаментгейт" е свързан с избора на нов главен прокурор

 • Вторник, 11 Септември 2018 07:45
  Президентът Радев: Не колекционирам и не заменям апартаменти

  Обхватът на "Апартаментгейт" надхвърля обикновените имотни сделки и рефлектира пряко върху доверието в политическата класа и институциите, уронва държавността и името на България навън, коментира президентът Румен Радев в интервю за „Панорама“ на БНТ

 • Вторник, 11 Септември 2018 07:45
  Иво Христов: Няма конфликт между мен и президента

  Не само, че няма конфликт между мен и президента, а има съвпадение на възгледите. Това каза кандидатът за евродепутат от "БСП за България" и бивш началник на кабинета на държавния глава Иво Христов пред журналисти в отговор на въпрос дали има конфликт между него и президента Румен Радев, предаде Агенция "Фокус". 

  "Някои медии представят желаното за действителност. Не само че няма конфликт, има съвпадение на възгледите още от самото начало - от неговата кампания, та до ден днешен", допълни той.

Оставете коментар