Неделя, 21 Юли 2019
Неделя, 16 Септември 2018 09:53

Цветана Манева за клипа с Азис: Причиняват ми болка, но не съжалявам, че участвах в провокацията

Аз самата съм най-голямата провокация в своя живот

„Ожесточението е голямо и ми причинява болка. Комбинацията в клипа беше добра за жълтения и за провокация. Двойката Азис и аз, независимо какво ще предизвика, трябва да ни накара да се замислим как се отнасяме помежду си, към животните и към растенията. А не всичко е негативна енергия. Деца се раждат, цветята продължават да растат. Не може да се правиш, че различните хора ги няма“. Това заяви актрисата Цветана Манева пред БТВ по повод коментарите за общия ѝ клип с Азис.

„Азис беше приготвил материал, цяла страница. Беше много обстоятелствен, но не ставаше за финал. Накрая аз написах думите и той ми се довери. Благодаря на Васко, не съжалявам, че се включих в проекта. С него се познаваме от времето, когато с Катето Евро водеха предаване. Беше си момче, не беше в женски тоалет. Слуша ме внимателно и ме попита, дали ще дойда пак, ако ме покани. Аз самата съм най-голямата провокация в живота си. Имала съм емоционални тръшканици, но човек израства. Откровена и пряма съм, старая съм да бъда добра“, каза още актрисата.

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 16 Септември 2018 09:53
  Фейсбук скочи срещу Леа Коен: Как е възможно да се сравнява Моцарт с Азис?!

  Вижте какво написа на страницата си в социалната мрежа писателката с еврейски произход:

 • Неделя, 16 Септември 2018 09:53
  Маргарита Михнева към Румен Петков: Вие май не помните доста неща от периода, в който бяхте министър на МВР

  "Де да беше Пеевски виновен. Да, ама не е. Този път задачата е по-сложна господа политици", каза журналистката пред BIG5, коментирайки казуса с Митьо Очите и последващата реакция пред bTV на ексвътрешния министър Румен Петков

 • Неделя, 16 Септември 2018 09:53
  Вижте видео от следствения експеримент с арестувания на остров Бали Стефан Кленовски

  Вчера на остров Бали бе арестуван Стефан Кленовски. Той бе обвинен от индонезйските власти, че е участвал в група за източвала различни банкови карти. В миналото Кленовски бе популярния у нас само като бизнесмен. 

  За случая съобщават медиите в Индонезия, цитирани вчера от БЛИЦ. Според тях заедно с Кленовски са арестувани още Пламен Николов, който в момента на задържането е бил с австралийски паспорт, както и Иван Станчев.

  Тримата са били причакани до заведение за бързо хранене и са задържани. Разследването на дейността им е започнало на 18 юли.

  При обиска на наетата от българите вила, са намерени множество празни банкови карти, валута, оръжия, лаптоп, дискове, както и скиминг устройства. В момента тримата българи са в ареста.

Оставете коментар