Събота, 25 Май 2019
Понеделник, 01 Октомври 2018 14:53

Диагноза: Неизлечимо нагъл!

Социалните мрежи за пореден път се възмутиха от неграмотни и нагли шофьори на пътя. Видно от снимката, скъпо Ауди спокойно спира на линията на трамвай №6, а наглият шофьор дори не е в колата.

Явно исканата от Босия оставка на министър Московски заради фалшивите шофьорски книжки е с нулев резултат.

Със същия резултат са и сводките на МВР, които отчитат почти двойно завишение на нарушенията по пътищата.

Ето и някои от реакциите във Фейсбук под снимката:

„Това не е до познаване на закона за движение по пътищата.Това просто е манталитет. Да не мислите,че не знае, че не трябва да спира там.”

„Това събитие е абсолютно обичайно на колелото на „Иван Вазов”. Обикновенно трамваите минават по другите релси и затова хора като този си позволяват такива простотии да вършат.”

„СО - софиянец отскоро, селянин отдавна и след околовръстното.”

„Докато има кой да продава, ще има кой да купува. Който продава – му вика бизнес, който купува – далавера. Беззаконоландия.”

„Тоя е идиот. И тая община що не окастри това дьрво? Трамваят минава през клоните. Софиянци, това го няма в нито едно село. София е кочина.”

„Като гледам снимката ми се иска да карам трамвай...”

Иначе, имаме „Националната стратегия за подобряване безопасността на движението по пътищата на България 2010-2020 година” с още няколко Стратегии за прилагане на Стратегията.

Снимка: Stefan Buddubbaz MarinovПростотията Българска

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 01 Октомври 2018 14:53
  Протести срещу разбити пътища и пестициди в питейната вода

  Жители на с. Конуш затвориха пътя към Маказа с протест срещу лошата инфраструктура, в Генерал Тошево протестират заради отровената с пестициди вода и продължилото три седмици безводие

 • Понеделник, 01 Октомври 2018 14:53
  БСП внесе в ЦИК сигнал за нарушенията от страна на премиера Бойко Борисов

  От левицата призоваха ЦИК да спазват закона и да дадат указания на Борисов да освободи един от двата поста по време на предизборната кампания.

   

  "Внесохме жалба в ЦИК срещу несъвместимост на функциите на Бойко Борисов като министър-председател, а от две седмици и като изпълняващ функциите и на председател на Председателския предизборен щаб на ГЕРБ и съпътстващите ги коалиции. Това е в категорично противоречие на Закона за администрацията". Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на "БСП за България" Георги Свиленски пред медиите при внасянето на жалбата в ЦИК. 

  Той призова ЦИК да спазва закона и да загърби партийните си пристрастия. "В закона ясно е записано какви функции не може да изпълнява  министър-председателят", подчерта той.

  Народният представител от ПГ на "БСП за България" Явор Божанков обясни, че е видно от съобщение, публикувано на официалната страница на ГЕРБ, че Бойко Борисов оглавява Председателския предизборен щаб.

 • Понеделник, 01 Октомври 2018 14:53
  Елена Йончева: Искаме проверка на пътищата, за да покажем за каква кражба става дума

  Проверката на Европейската сметна палата е един голям шамар от Брюксел за управляващите, категорична е водачката на евролистата на левицата

Оставете коментар