Неделя, 16 Юни 2019
Понеделник, 08 Октомври 2018 17:01

Протестърчетата се впиха като пиявици в убийството на Виктория Маринова

Протестърчетата на Прокопиеви се впиха като пиявици в убийството на Виктория Маринова. 

Това, за което вчера предупредих, днес се случва с пълна сила.

Грантоедите от сайта за поръчкови разследвания „Биволъ” подали сигнали към АФП и други международни агенции, че "разследващата журналистка" Виктория Маринова е убита, защото показала двама техни "журналисти", които пък няколко дни преди това били арестувани в една нива. Сега по всички световни медии са "потресени" от убииството на "разследващ журналист", заради "разследването" на „Биволъ”. 

Като изконни българомразци, тези хора с повод, но най вече без повод, умират да изливат помия върху България. Върху техни сведения соросоидната организация "Репортери без граници" формира и измисления си рейтинг за свободата на словото.

Това, че горкото момиче е била манекенка до преди година, след това е водела предаване в телевизията на мъжа си за прически, грим и фитнес и в единствената си поява в предаването "Детектор" е анонсирала интервю с въпросните хора от „Биволъ”, даже не е участвала в него, соросоидите не ги интересува.

Виктория очевидно не е била журналист. Камо ли разследващ. Жената просто се е занимавала с други неща.
Но тези хора видяха възможност да експлоатират смъртта й по най-гнусния начин. Важното е тяхната далавера да върви. Имам чувството, че ако могат, тези хора наистина ще продадат и майките си...

По фейсбук стените на всички протестъри и соросоиди виси призив за бдение тази вечер от 18:30 (за да хванат централната емисия на новините) . На бдението ще се искат оставките на всички, за които се сетите, ще се отправят искания, ще се събаря държавата...

А ако попитате 90% от тези хора как се казва убитото момиче, няма да ви отговорят...

Петьо П. Блъсков, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар