Сряда, 15 Юли 2020

Вторник, 20 Ноември 2018 09:09

“Импиричната” Десислава Атанасова - дъното на кадровите решения на Борисов

След като "острието на Борисов" изнесе невярно твърдение в предаването "Лице в лице", че "съпругът на Корнелия Нинова е шеф на ценовата политика в „Лукойл”, социалната мрежа се заля от коментари и възмущение как може да се говори безотговорно в медиите точно от представители на ГЕРБ, които изтъкват постоянно борбата си с фалшивите новини. 

Бояна Бозаджиева - ПР на Корнелия Нинова, не закъсня със своя коментар във фейсбук.

Публикуваме пълния текст:

"Госпожа Десислава Атанасова от ГЕРБ отново изпъкна с чутовна глупост.

Не, не става въпрос за “имперично” изследване, както обича да казва, нито за “подтискане”, както обича да пише.

Става въпрос за твърдението й, че съпругът на Корнелия Нинова определял цената на горивата, защото, видиш ли, работел в петролна компания.

По принцип, ако той работеше във фирма за детски храни, най-вероятно щеше да е виновен за затлъстяването при децата, но това настрана.

В думите й няма истина, но тя говори убедително, защото знае, че основният “борец” срещу фалшивите новини е Цветан Цветанов, а както знаем той няма да я разследва, както не разследва тъща си за едни шест апартамента.

Иначе медиите, които днес отразяват госпожата, неотдавна пишеха, че тя е уредила купена диплома на съпруга си. Та в този смисъл не я съдя - всеки разсъждава от собствената си камбанария.

Лошата новина е, че Десислава Атанасова не е дъното на кадровите решения на Борисов.

Други кадри на ГЕРБ са в основата на тази “уникална”, “европейска” маркировка на онзи път към Своге, за който вече управляващите не говорят, защото някак си не е удобно да признаят собствената си некадърност и некомпетентност.

И ако при трагичния инцидент е имало някой, който се е съмнявал във вината на ГЕРБ, моля да види тези снимки от последните дни."

Снимка на Boyana Bozadzhieva.

Снимка на Boyana Bozadzhieva.

Снимка на Boyana Bozadzhieva.

 

Бояна Бозаджиева, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 20 Ноември 2018 09:09
  БСП внася пети пореден вот на недоверие срещу кабинета "Борисов 3"

  Депутатите от парламентарната група на „БСП за България“ ще внесат днес в деловодството на парламента готвения от тях вот на недоверие срещу кабинета „Борисов 3“, предава БГНЕС.

  Това е петият пореден опит на опозицията да свали правителството. Темата на вота отново е свързана с корупцията, но този път той съвпадна с продължаващите протести в София, а от началото на седмицата и в редица градове на страната.

  През 2018 г. левицата пак пробва да свали от власт правителството на Бойко Борисов с мотиви за провала му в областта на противодействието на корупцията.

  Останалите три опита през годините бяха свързани със секторите сигурност, здравеопазване и околна среда и води.

  От БСП вече стартираха и разговори с представители на други политически сили в парламента. От тях, до този момент, е ясна позицията единствено на депутатите от Воля, които няма да дадат подкрепа за усилията на левицата.

 • Вторник, 20 Ноември 2018 09:09
  Довиждане - ще идваме на свиждане!

  Това, което се случва по улиците на София и още няколко от големите градове на страната, със сигурност ще влезе в историята - или като успешен опит на суверена да си върне властта, или като научно доказателство, че тази неспособна на нищо друго нагла и крадлива паплач така се е сраснала с властта, че и с топ не можеш да я поместиш. Сега или никога - ако не стане сега, следващият опит за отвоюване на държавата ще е не по-рано от 7-10 години. Дотогава я са останали българи в България, я не. 

 • Вторник, 20 Ноември 2018 09:09
  Херо Мустафа след среща с Борисов: Не е моя работа да зова за оставки

  Тя обясни, че е била там по покана на Бойко Борисов

Оставете коментар