Събота, 17 Август 2019
Понеделник, 22 Април 2019 13:59

Добруджанските олигарси братя Павлови превърнаха морска дискотека в свой дом

 

Палатът е разположен на първа линия до крайбрежната алея в Балчик

 

Известните в цяла Добруджа мултимилионери и истински олигарси в земеделието братята Илко и Иван Павлови превърнаха култовата в близкото минало дискотека „Арена“ в свой частен дом.

RSZ89

 Палатът им се намира на първа линия, до крйбрежната алея на Балчик и е едва на 300 метра от известния в цял свят Дворец на румънската кралица Мария и прословутата му уникална ботаническа градина.

RSZ2

 

Баровците Павлови, които не спират да смайват местното население с разгулния си начин на живот, прекарват голяма част от времето си по топлите островни дестинации и се връщат в България, само за да усвояват субсидии, и да посетят луксозното си имение край морето.

RSZ3

 

Само на метри от дискотеката-дом на богаташите - пак на първа линя, е разположен пък гъзарският ресторант „Salt & Pepper”, който по думите на местните се свързва директно с бившия депутат на ГЕРБ и „баща“ на „Суджукгейт“ Живко Мартинов.

RSZ SALTANPEPPER

 

Двамата братя бизнесмени нашумяха през 2012 г., когато се разчу, че фирмата им е продала правото на строеж върху близо 2 000 дка от земите им, като сделката е била за малко над 60 млн. лв.

Истински скандал край тях обаче се разрази две години по-късно през 2014 г., когато започнаха строителство на бетонна сграда, издигана върху декар и половина земя в Националния археологически резерват Яйлата край Каварна. Тогава съдът определи, че строежът е незаконен и трябва да бъде премахнат.

 Илко и Иван Павлови са едни от най-богатите хора у нас. Те са сред първите арендатори в Добричко, които обработват както собствени, така и наети ниви в землището на Генерал Тошево, а също печелят от земеделски субсидии за милиони.

 Според източници от града, те разполагат и с няколко собствени самолета.

Мълвата в добруджанското градче носи също, че имат къщи на Малдивите, дори притежават собствен остров в Индийския океан.

Оставете коментар