Неделя, 07 Юни 2020

Петък, 24 Май 2019 16:09

Елена Йончева: Борисов лъже отново - нагло и безочливо

Най - страшното е, че позволяваме на такъв човек да управлява родината ни

“Сега ще ме слушате, без да ми задавате глупави въпроси! Извинявам се, че говоря за тези женици! Те са жалки". 

Това мисли и говори премиерът Бойко Борисов за българските журналисти, както и за мен, и за лидера на най-голямата опозиционна партия. В друга страна след подобни думи би последвала веднага оставка на политикът, който си е позволил да ги произнесе. В България те минават в рубриката предизборен сеир и не правят впечатление. Отдавна сме свикнали българския премиер да се държи като човек с бухалка и това говори зле за нас като общество, а не за него. Той е такъв, какъвто е бил преди двадесет години, когато охраняваше шефовете си от СИК. Фактът, че е премиер е срам за България. Фактът, че обижда, лъже и се държи арогантно три дни преди изборите означава, че е уплашен и вижда приближаващия край на политическата си кариера. Ние не сме обидени, защото знаем с кого си имаме работа и кого сме притиснали до стената.

Борисов все - повече се оплита в лъжите си. 

Най - страшното е, че позволяваме на такъв човек да управлява родината ни.

Днес в ефир отново излъга, този път, че е декларирал къщата си, която според кадастъра е с РЗП 138 кв.м. Къщата, наречена от него “зайчарник” е само илюстрация на това как премиера спазва законите.
От справки в подадените декларации на Бойко Методиев Борисов пред Сметната палата и пред КОНПИ, респ. КПКОНПИ, се вижда, че въпросната жилищна сграда не е декларирана.

Може да се запознаете с разрешението за строеж на жилищна сграда с РЗП 125 кв. м. от 16.10.2008 г. на името на Бойко Методиев Борисов в Банкя, с удостоверението за въвеждане в експлоатация на същата жилищна сграда, с декларацията пред Сметната палата, както и сателитни снимки на имота.

Елена Йончева, фейсбук

116

101

112

113

114

115

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 24 Май 2019 16:09
  Горанов към Божков: Стига с този панаир! Божков във видеобръщение: Утре ще ви задам важен въпрос!

  „Твърденията на бизнесмена Васил Божков са манипулативни и целят дискредитация. Ако има доказателства, да ги дава и да се приключва с този панаир. Как си представяте, че мога да изрекетирам един от най-богатите и известни хора от прехода в моя кабинет?“.

  Така финансовият министър Владислав Горанов коментира обвиненията на бизнесмена отпреди 2 дни към него за корупция и рекет. Чрез поредна публикация във „Фейсбук“ укриващият се в ОАЕ бизнесмен, който е с повдигнати у нас обвинения за данъчни измами и други криминални деяния, разказа, че е бил принуждаван да предаде лотарийния си бизнес безвъзмездно на посочен от Горанов субект.

  “Аз ако имах притеснения, нямаше да говоря с вас. Какви доказателства? Едни торби огромни с пари, давани пред свидетели. Как си ги представяте тези неща?”, допълни Горанов, цитиран от Би Ти Ви.

 • Петък, 24 Май 2019 16:09
  Александър Симов: Арнаудова е на път да събори правителството

  Моля ви, нека някой да информира госпожа Севдалина Арнаудова, че е на път да събори правителството. Нейният статус буквално я уличава в криминално деяние. Приемаме, че Божков сам се е ”предлагал” и ще тълкуваме това само във финансовия смисъл на думата.

 • Петък, 24 Май 2019 16:09
  Борисов: Никого не съм изпращал при Божков, напада Севдалина, защото си я харесва

  Ceвдaлинa прaви cтрaхoтни нeщa. Нe иcкaм дa влизaм в игрaтa. Тoвa зaяви прeмиeрът Бoйкo Бoриcoв във връзкa c изкaзвaнeтo нa бизнecмeнa Вacил Бoжкoв, чe пиaркaтa нa прeмиeрa Ceвдaлинa Aрнaудoвa e пoceщaвaлa oфиca му нa ул. „Мocкoвcкa“ 43 eжeмeceчнo. Бoриcoв oбaчe e кaтeгoричeн, чe нe я e прaщaл тaм, кaктo и caмият тoй нe e хoдил.

Оставете коментар