Неделя, 09 Август 2020

Понеделник, 15 Юли 2019 12:26

Търговска война в Созопол взе жертва

Димо Кошничаров (на снимката) преби конкурент със сергия за сребро, полицията 30 дни крие случая

 

Истинска война между търговците на сребърни накити се разгоря в Созопол. Ожесточената конкуренция за вниманието на оредялата клиентела вече взе първата си жертва – местният бабаит Димо Кошничаров преби „колегата” със сергия за сребро Костадин Такев, пише Lupa.bg, позовавайки се на свой източник, ангажиран с казуса.

42-годишният търговец, притежаващ всички необходими документи за своята дейност, получил средна телесна повреда – разцепено ухо и избит зъб, което е установено от съдебен медик и удостоверено със съответния документ.

Мелето се разиграло на главната улица в Созопол пред очите на туристите, избрали древната Аполония за своята лятна отпуска. Още по-скандалното в случая е, че местната полиция 30 дни укрива случая, въпреки подадения от Такев сигнал за саморазправата. Едва след като с казуса се заел мастит адвокат от София, който подал втора жалба до МВР, полицията започнала да разследва побоя.

Сигналът за побоя бе изпратен до главния прокурор Сотир Цацаров, който разпоредил на ВКП да започне работа по случая

Кървавата случка обаче вече е докладвана и на главния прокурор Сотир Цацаров, който признал основателността на жалбата и разпоредил на Върховна касационна прокуратура да направи спешна проверка на побойника Димо Кошничаров. От ВКП са разпределили въргала на колегите си от Районната прокуратура в Бургас.

За раздаващия улично правосъдие бизнесмен се знае, че има сергии със сребро в Созопол, Несебър, Слънчев бряг и Поморие. Мълвата спряга Димо Кошничаров като близък до знаковия бургаски бандит Станимир Додов – Стамбата, човек на Димитър Желязков – Митьо Очите.

източник: Lupa.bg

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар