Сряда, 18 Юли 2018
Събота, 21 Април 2018 15:41

Само в BIG5: Бивши кметове на ГЕРБ в "Младост" и ексшеф на АЕЦ "Козлодуй" на среща преди ареста на Десислава Иванчева (Снимки)

Бивши кметове на "Младост" се събират със свои съпартийци от ГЕРБ. На срещата е още ексшефът на АЕЦ "Козлодуй" от партията на Бойко Борисов. Остава въпросът, за какво са си говорили преди да арестуват показно Десислава Иванчева? 

Григор Здравков от легия "Антимафия" предостави на BIG5 снимки, на които бившата кметица на "Младост" Цвета Авджиева е събрала свои съпартийци от ГЕРБ. Единият от тях е бившият шеф на АЕЦ "Козлодуй" Валентин Николов, Йордан Господинов, който беше общинар от партията на Бойко Борисов и близък до народния представител Лъчезар Иванов. 

Екскметът на "Младост" Петко Дюлгеров също е част от срещата при Авджиева. Името му отново нашумя след акцията на спецпрокуратурата, която го обяви за посредник за подкупи в размер на 500 хил. евро на настоящата арестувана кметица Десислава Иванчева и бизнесмен. Странно е обаче какво прави Дюлгеров на среща с хора от ГЕРБ и дали не е имало предварителен сценарий, който е подготвен, за да влезе в капана Иванчева и хората ѝ. Самият той няма да получи голямо наказание, съобщиха от прокуратурата, защото е съдействал на следствието. Защитници на Иванчева обвиниха спецпрокуратурата, че обслужва интереси на управляващи, които искат да видят кметицата зад решетките, тъй като не обслужва бизнес интересите в квартала. 

Петко Дюлгеров и Цвета Авджиева по време на срещата със своите съпартийци

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар